Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorcella
    • CommentTime25. Jan 2011

Zmajčica hvala,komaj čakam da začnem in delim izkušnje z vami. Želim ti trdo voljo,ker se meni že zdaj zdi da dieta ni tolk enostavna kot zgleda.
  1.  
    Hvala Cella tudi tebi :) ja, tut js mislim, da je treba ogromno volje, da pridemo z dieto do konca. Bomo videli kako bo, včeraj je bilo fajn, ni bilo kakšnih posebnih problemov.
    Tudi js že komaj čakam, da se nam pridružiš in poveš, kako se tebi zdi.. :wink:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime25. Jan 2011

Mams kako mislis izbrisana?
    Meni se ni zdelo.

Jaz jem zajtrk ob 5:45, malico ob 10:00 (jabolko) malico 2 ob 13:00 (solata), ob 15:30 kosilo
    ob 20:00 vecerja.
    To ko delam zjutraj, ko sem popoldan imam vse zmesano, se bolj ko sem nocna.
    A.
  2.  
    Saj, če se zgodaj vstaja je treba prilagodit jedilnik. Jaz sem danes imela zajtrk ob 09.00, kosilo ob 13.00 in večerjo ob 17.30. Vem, da je šele drugi dan, ampak vseeno, počutim se tako lahko, nič napihnjeno in brez občutka krivde, da sem spet pojedla preveč :bigsmile:
    • CommentAuthorIneska
    • CommentTime26. Jan 2011

zmajčica kar lepo naprej, boš videla da bo šlo..jaz sem tretji teden, v drugem sem malce grešila, ker sem imela fešto in ni šlo čist brez grešenja. Jutri ima moja hčera rojstni dan, pa hoče da pripravim lazanjo, bo kar težko čist ne grešit, ker jo obožujem.
    Ampak skonto tega je vseeno dober zelo, malce bom drug teden pavzirala..potem bom šla še eno rundo in mislim, da bo željena teža prišla..
    Cella tudi tebi želim prijeten start..ni težko, ko glavo poštimaš...
    •  
      CommentAuthormams

:bigsmile:
    Babe zmešane.:grouphug:
    •  
      CommentAuthorancica

pozdravljene!

sem se tudi jaz odločila za tole dieto, ker obožujem jajčka :bigsmile:. začela sem v ponedeljek, sedaj pa sem rekla, da tudi sama napišem kak komentar, da ne bom samo prebirala. zaenkrat mi uspeva super, samo zvečer me malo matra lakota, ampak preživim. razmišljam pa tudi o tem, da sedaj ko sem od ponedeljka na dopustu lepo razporedim obroke, jutri ko pa začnem spet službo bom pa imela kosilo okoli 15.30, večerjo pa kdaj potem? ob 8? ker mi nekako ne gre skupaj tako pozna večerja, ponavadi jem nekje od 5-6 popoldne nazadnje.
    •  
      CommentAuthorAicha

Ancica bo treba jesti vecerjo.
    Ko si doma je vse lazje, samo poskusi se drzati treh obrokov.
    Pojej vecerjo okoli 20 ure in magari pol.
    A.
    • CommentAuthorrozica4

Jaz pa sem zaradi gripe, ali karkoli to boleče sranje že je, na atibiotiku. Jem bolj malo, niti slučajno ne spravim vase celega jajčnega obroka, po novem mi jajca smrdijo, pašejo mi le pomaranče. Pijem čaj z medom ker mi to vedno pomaga, tak da nevem kaj bo tehtnica pokazala v petek :)

Veliko volje pa želim vsem novim :)
    • CommentAuthorNelli
    • CommentTime27. Jan 2011

Hej :)

Malo razmetavam internet danes pa sem zasledila to vašo debato :) In sicer tudi jaz sem na tej dieti, zdaj drugi teden. Ampak imam en problemček...
    Nikakor ne morem pojesti tiste zelenjave v petek, že nasplošno je ne maram. Sicer sem rekla, da bom za dieto ta en večer že stisnila zobe, potem pa ugotovila da enostavno ne bo šlo. Ima mogoče kdo kak predlog z čem zamenjati ta meni neokusen obrok, da nebi bilo nič narobe?

Lep pozdrav :)))
    • CommentAuthorrozica4
    • CommentTime29. Jan 2011

Jutrčko drage moje jajčke :bigsmile:

Tako, moja 3 tedenska dijeta je končana. V tem času sem shujšala dobrih 7kg. Majn od željenega, pa vseeno veliko, tako da sem zadovoljna. Malo bo še treba, samo zdaj res ni več težko. Zadnji teden se mi je zaradi bolezni malo ustavilo, ampak gre na boljše, tako da bom čez kak teden lahko začela s tekom in verjamem, da bo pol vse še lažje in hitreje. Vesela sem, da mi je uspelo odgnat iz glave vse "đankije" ki so mi ponujali sladkarije in kruheca :bigsmile:
    Aja, Tofu je še zmeraj zapakiran v hladilniku, pride na jedilnik po vikendu.

Pridne bodite, lep vikend in se beremo!
    •  
      CommentAuthorAicha

Neli ne vem katera zelenjava je na jedilniku v petek.
    Saj bo katera druga tudi veljala.
    Napisi kaj bi rada menjala.
    A.
    •  
      CommentAuthorancica

za mano pa je en teden in sem shujšala 3kg, pa se nisem držala čisto po dieti. tako da juhu
  3.  
    Rozica4, bravo :) tudi jaz upam, da bom tako lahko rekla, ko bodo za mano 3 tedni :)
    Ancica, enako. Za mano je tudi 1 teden in so šli 3 kg dol. Bravo za nas vse! :)
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime30. Jan 2011 urejeno

Bravo punce.
    A.
    • CommentAuthorptičica
    • CommentTime30. Jan 2011

Pozdravljene!
    No jaz sem uspešno zaključila dieto z zeljno juho, sedaj pa se mi je juha malo zagabil in bi poskusila s tole dieto.
    Samo zgrabilo me je v križu, zarad prevelike uporabe abtronica x2, in ne vem če bo ta dieta vseeno uspešna.
    Mi lahko pomagate? Ve ki ste uspešne, koliko na dan se gibate?
    Hvala
    LP:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime30. Jan 2011

Gibanje je potrebno.
    Koliko vsak sam presodi.
    Vec se bos gibala lepse se ti bodo oblikovale misice.
    A.
    • CommentAuthorIneska
    • CommentTime1. Feb 2011

Ojla jajčice...

jah v zadnjem tedni se nisem čisto držala jedilnika, ker enostavno ni šlo..moja hčera je praznovala rojstni dan, pripravljala 2 fešti...in vrjemite, da mi je šlo vse kaj drugega poglavi kot dieta..no ampak vseeno je včeraj zjutraj vaga pokazala -6,6 kg..tako da presrečna, kljub
    vsemu, sem pa podaljšala še za en teden..da se odkupim goljufanju...počutim se ok..

lp
    • CommentAuthorrozica4
    • CommentTime1. Feb 2011

Meni pa so danes dostavili Wulong ali oolong čaj, ali kako se že prav napiše. V glavnem, nagravžen je......fuuuj. Tak si jaz lepo pameti kupujem :) 100 vrečk! Dedca je skor kap :)
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime1. Feb 2011

Mams je tudi danes dobila 100 vreck v lepi oranzni skatli in si ga je kuhala ko je pisala.
    Potem pa ni vec komentirala.
    Upam, da se ni zastrupila.
    :rolling::rolling::rolling:
    A.
    •  
      CommentAuthormams
    • CommentTime1. Feb 2011

Opice moje. Itak je nateg, Ne naročat. Ker na škatli piše OOLONG, ne Woolong....
    Jebemti, pa sem mislila, da ne bom nikoli več nasedla ;):shocked::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime1. Feb 2011

Mams po raziskavi trzisca sem ugotovila da je to isto.
    Oolong pijejo bojda kar kot caj, Woolong pa je ta ista mesanica
    priporocena kot caj za hujsanje.
    Poslala sem link.
    A.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime1. Feb 2011

•  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime1. Feb 2011

• CommentAuthorzvezdicaa
    • CommentTime3. Feb 2011

Pozdravljene punce :)

moram se pohvalit in sicer sem pretekli teden imela dieto za pospeševanje metabolizma in res sem v 7dneh izgubila 6kg morda bi celo več če bi se striktno držala.
    Ker imam še vedno prekomerno telesno težo sem se odločila za hitro dieto z jajci in pričnem kar jutri.
    Upam da mi bo uspelo, rada bi izgubila 10kg s to dieto.

Lp
    • CommentAuthoralojz
    • CommentTime6. Feb 2011

ponedeljek 7.2.2011 bom začel z dieto, vendar en dan se ne morem držati diete (v času diete) ... in to 17 dan...kako naj ravnam? ali naj dieto prekinem .. ali naj raje zamenjam dneve, ko moram jesti zmerno? ... ali naj dieto opravljam samo 14 dni ?

Prosim za hiter odgovor.
    Lp, AK
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime6. Feb 2011

Drzi se diete do 16.2., nato prekini in jej 17. zmerno potem pa nadaljuj.
    Vazno je da 17 ne bos prevec gresil.
    A.
    • CommentAuthorsandrina
    • CommentTime6. Feb 2011

Pozdravljeni!

Tudi jaz jutri začnem z hitro dieto z jajci. Upam, da mi pbo uspelo. Javim v naslednjih dneh.

lp,
    S
  4.  
    Heloooou bodoči sotrpini

Tudi jaz sem se odločila, da se jutri končno lotim ene diete in trenutno se mi zdi primeren čas.
    Najprej vsem čestitke za vaše težko zaslužene rezultate in izgubljene kilograme. :wink:
    Sama bi morala do poletja izgubiti približno 10 kilogramčkov in po vaših komentarjih vidim da je ta dieta uspešna. Sama za enkrat upam na -5 kg.

Imam tudi 2 vprašanji:
    - ali je možno da zamenjam prepečenec z riževim vafljem?
    - s kakšnim športom se med dietami ukvarjate vi?
    Sama se ne morem odločiti za šport, vendar ciljam na počasni tek.. (ker imam trenutno zelo slabo kondicijo:shamed:)

Upam, da mi bo uspelo, saj z dietami in hujšanjem nismo najbolši prijatelji :confused:
    Želim vam čimveč izgubljenih kg :bigsmile:
    • CommentAuthorsandrina
    • CommentTime7. Feb 2011

Jaz sem se odločila za aerobiko, pa čim več hitre hoje. Zdej pa grem kosilo kuhat :).

lp,
    S
  5.  
    Pozdravček :)

Za mano sta 2 tedna diete. Shujšala sem za dobrih 6.5 kg. Sem zadovoljna in upam, da bodo ta teden še šli 3 kg dol, potem pa en teden pavze, nato pa verjetno še enkrat od začetka:bigsmile:
    Glede telovadbe, jaz kombiniram tek, vsak dan pretečem 4km in prehodim 1km (ta hoja je bolj hitra) in zjutraj delam vaje na leg magicu. Meni je super :)

Veliko uspeha vsem skupaj :wink:
    • CommentAuthorNelli
    • CommentTime8. Feb 2011

Ne morem verjet kako ste eni pridni... Jaz pa že dva tedna protestiram hehe :D Strogo sem se diete držala samo prvi teden, s tem da je v petek šlo tudi malo alkohola po grlu. Uspelo mi je zbiti 4 kg, zdaj pa sem tam ostala :( Ne vem ali naj poskusim še enkrat (jajca vedno težje prenašam) ali poskusim z dieto za pospeševanje metabolizma...
    • CommentAuthorNelli
    • CommentTime8. Feb 2011

Glede vadbe pa sem se jaz odločila za fitnes, ni tako daleč zato se tja vozim z kolesom, ni drago, in meni osebno najboljša izbira.
    • CommentAuthorzvezdicaa
    • CommentTime9. Feb 2011

Da vam še jaz malo poročam o rezultatih... Za mano je peti dan diete in sem lažja za dobre 4kg. Z športom se ta teden nisem pretirano ukvarjala, ker sem bila bol lena, sem pa hodila vsak dan na sprehod, tudi to je nekaj.
    Dieto bom nadaljevala še 10dni, brez prostih dni. Upam da bom z rezultatom zadovoljna.
    Uspešno hujšanje vsem :)
  6.  
    Pridne ste punce!

Jaz sem se mojega plana držala samo 1. dan, potem pa je nekaj prišlo vmes, tako da danes začnem ponovno s 1. dnem in upam da mi bo uspelo. Malo mi je motivacija padla v vodo, ampak poskusim vseeno lahko. :wink:

Sedaj pa grem na sprehod, mogoče kje najdem mojo izgubljeno motivacijo:tongue:

Želim vam čimveč izgubljenih kg :smile:
    • CommentAuthorxaja
    • CommentTime12. Feb 2011

Ojla ... evo po parih letih se ponovno vračam na ta naš forum :confused:...z dieto mi je prvič uspelo spravit dol 15 kg :bigsmile: ... ker pa ne bi bila jst jst če me neb zdej motilo še tistih 8 kg viška :angry: pa sem se odločla da ponovno štartam z dieto z jajci . Tko da začnem jutr če se mi katera pridruži ..( sicer jo bom malce priredila držala se je bom 21 dni vikende bom zamenjala z zelenjavo in pa na lunine dneve bom pila samo čaje ), torej če je katera zraven :)bom vesela...

lp
    • CommentAuthorgavra
    • CommentTime16. Feb 2011

Zdravo punce! Sem nova na forumu in moram takoj povedat,da sem se odločila za to dieto. Za mano je že drugi dan in se počutim odlično. Moj cilj je vsaj -5kg , če pa bo kakšen več , bom zelo vesela. Nisem več rosno mlada, malo čez (50), stara pa tudi ne. Mislim, da nikoli ni prepozno, će imaš le dovolj moči in volje. Zato dekleta gremo veselo naprej proti zmagi. Bom še poročala, kako mi gre.
    Lep jajčkast pozdav!
    • CommentAuthorxaja
    • CommentTime17. Feb 2011

ojla gavra .. no torej bova druga drugi dajale motivacijo ...:)me veseli da ne bom sama ... je nekak kr lazje ce je se nekdo zraven :) torej veselo nad kg ...

lp :bigsmile:
  7.  
    Zvezdicaa, bravo :smile: jaz sem se odločila, da bom imela prosto samo nedeljo :)
    Tallulah_x, upam, da si našla motivacijo:wink: tut jaz jo spet rabim:neutral:

Gavra in xaja, tut jaz bi se vama pridružila ;)
    Ta teden sem imela pavzo, saj sem že bila 3 tedne na dieti...zdaj v ponedeljek pa zopet od začetka, nisem še zadovoljna :smile:
    Poročajta kaj, kako vama gre :wink:

Lp, Kat
    • CommentAuthorxaja
    • CommentTime19. Feb 2011

ojla zmajcica jst sem vmes mogla prekinit pač izredna situacija ... zdej nadlajujej v ponedeljek drugace pa sm spravla dol 2 kg
    • CommentAuthorgavra
    • CommentTime19. Feb 2011

Pa sem spet tu.Zdravo sotrpinke! Moram povedat , da se skoraj po enotedenski kuri-dieti počutim odlično.Na tehnico še nisem stopila, mislim,upam ,da nekaj je šlo dol. Moram pa vas vprašat če katera ve, če lahko namesto prepečenca gricljam "BICENTURY NACKIS " riževe ploščice katere neizmerno obožujem; z lahkoto jih zamenjam za kruh.
  8.  
    Hej :)

xaja, tut 2kg sta super..kr tako naprej. Jst pa v ponedeljek spet od začetka...

gavra, jst sem jih jedla en teden med dieto, ker se nikakor nisem spravla do trgovine, da bi kupla prepečenec. Vseeno sem tisti teden shujšala še za 2,5kg.

Uživajta nedeljo ;))
    • CommentAuthorMango
    • CommentTime21. Feb 2011

Ojla!
    Po treh letih ponovno na dieti z jajčki.Danes prvi dan,nekako gre ,vendar rabim motivacijo!!Je katera ki je začela danes?Pred leti ko sem šla čez dieto mi je zelo pomagal forum kjer smo se vzpodbujale.
    lp:wink:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime22. Feb 2011 urejeno

Mango dobrodošla nazaj.
    Hitro se boš uključila..preberi malo poste in evo te nazaj.

Lp. K:bigsmile:
    • CommentAuthorMango
    • CommentTime22. Feb 2011

Ojla!
    Hvala kozoroginja!Berem,berem ampak je šele moj drugi dan(ponovno)in non stop mislim na čokoladooo!!!
    Skupaj nam bo uspelo.

Lp.M
    • CommentAuthormojito
    • CommentTime23. Feb 2011

žiujo punce :))) pri meni je ta dieta delovala .. držala sem se jo 2 tedna ter zgubila 9 kg , zraven pa seveda tudi vsak dan se gibala. :)))
    • CommentAuthorMango
    • CommentTime23. Feb 2011

Ojla! Čestitam mojito:))) A si se striktno držala diete? Jaz sem danes 3 dan pa sem se že mal pregrešila:((imam nenormalne glavobole pa sem misnla da od premal hrane,pojedla kos belega mesa:((glava pa še kar bolii!!

Lp,M
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime24. Feb 2011 urejeno

Mango, ali dosti piješ.?Pij zeleni čaj, kakšno skodelico kave brez sladkorja, najboljša pa je voda.Kakšen košček zelenjave tudi lahko poješ ker je nevtralen.
    Lp K.:clap:
    • CommentAuthorMango
    • CommentTime25. Feb 2011

Ojla! Imaš prav kozoroginja,premalo pijem!Nikoli ne čutim da sem žejna in to je problem.Zdaj sem si kar vrč napovnla pa ko ga vidim pa pijem.
    Drugače pa sem uspela zradirat 2kg,vem da je to predvsem tekočina ampak občutek je pa dober:))
    Kozoroginja ali ti tudi vstrajaš na tej dieti?
    Lp M.
    • CommentAuthormojito
    • CommentTime25. Feb 2011

ja sm se jo kr držala natančno, pa tko jedla ob 18.00 nazadnje.. le meso sem menjala z tuno, saj si ga nism imela vedno časa pripravljati. Spila pa sem veliko zelenega čaja! :))) ja tudi možno da je od premalo hrane, še posebej če si od prej navajena dosti jesti.. ker sem imela tudi jaz taksne glavobole. ampak dva, tri dni je težko potem se pa že navadiš :D le ustrajati moramooo! to je najbolj važno, pa se bodo kilce kar topile heheh =D :wink: