![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

.me pa že matra, da bi jedla še kaj drugega, ker tole z jajci..ne vem, moraš biti vzdržljiv.

. Kar pa se tiče sadja; sadje pripomore k boljši prebavi, telo oskrbuje z vitamini, poleg tega pa te nasiti. Zato ti ne bi priporočala, da ga izpustiš iz diete. Upam da sem ti bila v pomoč.

)še nisem zredila nazaj, kljub temu, da sedaj jem normalno.Tako da pri meni je bila zelo uspešna.

Olivno olje lahko zamenjaš z bučnim, samo nikakor ne smeš pretiravati z njim (največ eno žlico na dan).

. Stvar je v tem, da se vsako telo odziva drugače na spremembe v prehrani. Nekateri lahko že takoj na začetku diete zgubijo večino kilogramov, spet drugi pa šele proti koncu diete.
Zraven pa še vsak dan kakšno urico sprehoda
Mislim pa, da ne bi bilo prav nič narobe če se oglasita pri zdravniku, saj je lahko vzrok tudi drugje( s tem mislim predvsem na ščitnico in pa tvoj sladkor v krvi). Upam da vaju nisem prestrašila.