Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

•  
      CommentAuthorSMSdieta
    • CommentTime24. Jun 2006 urejeno

Dieta z rižem je dieta, ki je primerna za vse. Riž je hrana, ki vsebuje veliko ogljikovih hidratov, ki pa so glavni vir energije v človeškem telesu.

Dieta z rižem je še posebej priporočljiva za tiste, ki enostavno obupate med dieto, saj je ene vrste naravni antidepresiv. Prav tako pa je tudi za tiste, ki imate težave z želodcem (če imate žgoč občutek v želodcu).

Povezava na dieto:
    Dieta z rižem
    • CommentAuthormedvedek
    • CommentTime21. Dec 2006

ciao=)
    jaz imam 2 uprasanja. in sicer. meni je riz zelo dober, in sem mislila imet to dieto samo jaz bi jo imela dlje casa in ne samo 15 dni..usaj 2mesca ker se mi zdi dobra dieta in ne hiras med dnjo tako da mislim da nebi smelo bit dosti problemov ce se odlocim imeti jo vec casa...in se to, za malico imam mlecni riz, lahko potem ko sem u soli pojem se kaksno jabolko pred kosilom, da nebom lacna ko volk??
    hvala za vnaprej, ciao:)
    • CommentAuthorxaja
    • CommentTime21. Dec 2006

Medvedek!
    Sicer je ze kr neki let kar sem imela probleme z zdravjem in sem zaradi tega imela dieto z rizem ... takrat sem mislim da cca 1 mesec jedla riž kuhan na vodi brez soli...edina začimba ki si jo pri vsej dieti lahko uporabljal je bil limonin sok...rezultat je bil da se mi je želodec tako skrčil da sem na koncu komaj pojedla polovico porcije...
    Je pa dobra dieta...
    Veliko uspeha pri dieti..:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime22. Dec 2006

Živjo Medvedek,

mislim, da bi lahko brez problema vlekel takšno dieto še dodatnih 15 dni. Potem bi bilo fino narediti manjši premor in se je nato ponovno lotiti.
    Dieto lahko brez problema popestriš s sadjem:wink:.

Uspešno pri dieti in lepe praznike ti želim.
    lp,
    Petra
    • CommentAuthormedvedek
    • CommentTime29. Dec 2006

ze spet jaz:))
    s to dieto bi zacela seveda po praznikih ki vsi vemo da med Bozicem, novim letom ni lahko drzat kakrsne koli diete:))
    tako da jaz bi samo prosila zagotovljeno potrdilo, ce seveda kdo ve, da ce z to dieto gres prav maso dol in ne samo vodo!!???jaz pa sem cula da prvih 4tedne gres samo vodo tako da torej mislim da to dieto bi bilo pametno imet 2mesca vse skupaj..po mojem..
    ciao:)
    • CommentAuthorxaja
    • CommentTime30. Dec 2006

medvedek!
    pri vsaki dieti je pač tko , da če zeliš da tehtnica ostane na isti stevilki se kakšen teden po končani dieti , je pač ob dieti obvezno tisto grozno svetovnno zlo ki nam nič kaj ne diši ... telovadba , rekreacija , miganje(ampak ne iz postelje pa do televizorja ) pa bodo kg ostali isti... pa še vsaka pavza je med dieto narejena iz razloga...

vesele praznike ...
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime4. Jan 2007

Živjo Medvedek,

ti je že kar Xaja lepo odgovorila, ne glede na to kakšno dieto boš izvajal ali kakšne tablete za hujšanje boš jedel, vedno boš dobil kg nazaj, če ne boš hkrati spremenil svojega načina življenja. S tem mislim na telovadbo (kot je omenila že Xaja) in na spremembo prehrambenih navad.

lp,
    Petra
    • CommentAuthormedvedek
    • CommentTime4. Jan 2007

najlepsa hvala za nasvete:)
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime5. Jan 2007

Živjo medvedek,

ni problema zato smo pa tukaj ane:wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthormedvedek
    • CommentTime10. Jan 2007

:))sej vem ja:))
    vidla sem pa nekje da pise da bo tudi neke vrste telovadba opisana po letu 2006..ce je ze slucajno, mi samo povejte
    hvala=)
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime11. Jan 2007

Živjo Medvedek,

res je, da smo imeli v planu tudi telovadbo, ampak zaradi trenutnih tehničnih težav (nakup novega serverja je kar strošek :shamed:) bo potrebno še malce počakati. Žal so vedno neke finančne omejitve.
    Se bomo potrudili, da bomo kar čim hitreje uvedli tudi telovadbo.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorxaja
    • CommentTime11. Jan 2007

medvedek

Če imaš možnost od si nabavi winsor pilates, menda si ga lahko potegneš dol tudi iz neta ..so dobre pa unčikovite vaje ...in edini pripomoček ki ga rabiš je prostor pa blazina za manj boleče vaje...

lep pozdrav
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):