Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

1.  
    Jaz imam en problem... stara sem 14
    Imela sem 4.4.2008 60 kg in sem dans že na skoraj 57 kg
    Zdi se mi kot da sem postala obsedena z tehtanjem saj se teham vsake pol ure in to mi je stoplo v glavo in skoraj nič ne jem :(
    rada bi pa prišla še za najmanj 4 kile dol
    • CommentAuthorrebecca
    • CommentTime9. Apr 2008

Čau*
    meni je ime Rebeka, imam prau tko 14 let in ima 53-54 kg. sem imela pozimi 2007 že manj kot 43kg ker se mpostala obsedena s težo in hrano. zato ti svetujem, da se ne obremejuj tolko s tem. jej normalno,zmerno in dosti se gibaj. še zdaj imam ogromne probleme in spet sem začela stradati pred nekaj dnevi. NOBEN me ne boveč prepričal dabi jedla, niti sama se nemorem, čeprav vem da s tem škodim sama sebi. pazi, to je strašno resna stvar, meni je že zdaj zelo žal ampak nemorem pomagat. vedno sem imela zelo športno postavo pol pa sm se zredila ker nisem smela trenirat (sem imela operacijo). tako da res.

samo za nasvet :)
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime10. Apr 2008 urejeno

Punce poiščite zdravniško pomoč. Ta vajina obsedenos s stradanjem je skregana z zdravo pametjo. Kaj pa starši rečejo ? Rebeka, koliko si velika? Pa ti PiNK HEART ? Shujšata lahko, tudi če nekaj jesta. Sadje zelenjava, beljakovine, in tudi malo hidratov. Gibanje - in to je to.
    Imeli bosta lepo postavo in ostali zdavi.

lp kozoroginja:bigsmile::bigsmile::swingin:
    • CommentAuthorursika
    • CommentTime18. Jun 2008

jezus kristus:confused:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime18. Jun 2008

Groza:angry:
    • CommentAuthormissBITCH
    • CommentTime22. Jun 2008

Grabi me zla sila da bi vaju raztrgala!
    • CommentAuthorursika
    • CommentTime23. Jun 2008

:bigsmile:
    • CommentAuthormissBITCH
    • CommentTime23. Jun 2008

Ni in ni mi jasno da bi vi2 HUJŠALE?! Ostajam pri istem..raztrgala bi vaju!:angry:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime24. Jun 2008

Potapljam to diskusijo, ker se mi zdi brez veze.
    Aicha
    • CommentAuthorursika
    • CommentTime24. Jun 2008

probleme majo z letami ne z kilami,ko bojo malo starejše bojo drugače razmišlale
    • CommentAuthorAngelz
    • CommentTime21. Aug 2008

Jaz bi tud rada shujsala sem velika 155cm mam pa 47 kg !!!!! Mislite da je to v redu ???
    • CommentAuthorAngelz

Stara pa 12.5 !!!:cry: Hocem shujsat -.- D:
    •  
      CommentAuthorAicha

Angelz ne sprenevedaj se.
    • CommentAuthorLaura*
    • CommentTime23. Aug 2008

hahaha kakšne teme. tehtanje na 30 min. kaj pa počneš v življenju poleg tehtanja?:rolling: nimaš nobenega dela doma? saj to more biti šala ...:confused:

Angelz, ti kar veselo hujšaj lubica, boš šla v bolnico ležat, če ti je tam bolj prijetno. a bi rada zbolela? :shocked:šele takrat bi se zavedala, kaj počneš s svojim telesom.

Le kdo ne dobi pikc med prebiranjem takih utrujajočih izjav tako problematičnih najstnic?
    • CommentAuthorAngelz
    • CommentTime26. Aug 2008

Yaaay v 2 tednih sem zaj shujsala 5 kg ...YAY
    • CommentAuthorAngelz

:bigsmile: Omg !!! Mela sem 47 kg zaj jih pa mam 42 =) !!! >=D Yay!! Kak sem srecna se kaki 2 kili bom pol pa sem :D !!... -.-'' Ssamo speha na trebuhu se hocem znebit ! Pa ne haha ne bi mogla v bolnico it ker tak suha pa tut nisem Sem kr okrogla hehe ^-^:shamed:
    • CommentAuthorAngelz

Tak da prosim ne govorte da sn preesuuhaa!! Kr nisem kr ce bi me ve vidle !!:angry: ..... Kr res nisem suha
    Nitii malo :sad:
    Ampak hocem bit :D
    Sej v hlacah pa to zgledam v redu ampak vseeno rada bi se malo tega speha in tega znebila :sad:
    • CommentAuthorAngelz

Predlog, kako sem jaz shujsala: Vsak dan grem z ocetom tekat kar veliko vcasih hodis ko pa si utrujen ali pa te bolijo noge pa zacnes malo hodit pa hodit potem pa spet tekat
    Na dan pojejte eno rebrico cokolade za energijo drugace pa jejte vse obroke normalo zajtrk,kosilo za vecerjo pa malo manj kot kosilo in zajtrk ...Zajtrka pojejte kar veliko potem ob kakih 2 idite tekat za kaksno uro oz. manj drugace pa vse jejte normalno samo s sladkarijami ne pretiravajte ampak samo 1 rebrico cokolade navadne na dan

Velikooo uspeha pri hujsanju :D !!:bigsmile:
    • CommentAuthorAngelz

Pa cim manj bodite noter
    Najslabse je ce si za racunalnik skos ali za TV-jem
    In pojejte tudi veliko lubenice !!!Banane niso ravno priporocljive!!!VELIKO LUBENICE in DRUGEGA SADJA!! (Probajte se izogibat bananam)

Cim manj!! :bigsmile: Veliko uspeha in upam da vam bo uspelo :D !!:wink:
    • CommentAuthorAngelz

XD
  2.  
    haha...kakšna neumna tema ...tko mlade pa hujšajo?
    noro ....:confused::angry:
    to je zato ker se med sabo pogovarjajo kako so debele in to....in se neki afnajo kira je bol debela a same vejo da so suhe ....:confused:
    kr neki :confused:tako so elale tudi moje sošolke ma meni so šle na žiuce :shocked:samo afnanje nič drugega...
    • CommentAuthorLalalala
    • CommentTime29. Jan 2009

Heii.
    Rada bi shujšala... Stara sem 12. Težka sem 70. Velka sm 163cm...
    Res si želim shujšatii..Tko sploh nism debela...Edino mauu me daje špehek na stegnih in na treeeebuščku..

Pomagite in svetujte kaj nrdit...

Huuala že unaprej:shamed:
    • CommentAuthorlinika111
    • CommentTime27. May 2009 urejeno

kak shujšat????
    stara 11let in 54 killlllllllll
    !!!!!!!!!!! to je zamene preveč!!!!!!
  3.  
    ehhh -.-"
  4.  
    hej!!
    stara sem 14 let in imam grozne probleme s kilami v enem letu sem se zredila za 15 kil kako naj jih na čim bolj zdrav način spravm dol??:shamed:

lp
    • CommentAuthorvanchy
    • CommentTime25. Jul 2009

zdravo niikc piikc
    jst imam enake težave le da sem se jaz v enem leto zredila za 18 kg.
    Stara sem 16 let in imam 64 kg.
    Na začetku sem jih imela 70 vendar mi je uspelo mau shujšat.
    Drugače pa je moj problem tut ta da se nasploh hiter redim.
    No jst sm se teh 6 kg rešila z jajčno dieto vendar sem jo prekinla ker mi je po njej postal slabo pa vrtel se mi je.
    Zdej sem se odločila da si bom poiskala novo dieto upam da mi bo uspel da bom do septembra shujšala na 55 kg mislim da res ne pričakujem preveč.
    Kaj mislite vi?
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):