Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorrebecca
    • CommentTime10. Apr 2008

živijo !
    mene zanima kaj menite o odvajalih?
    so dobra, učinkovita stvar, pomagajo pri izgubi kilogramov?
    če ima kdo kakršnekoli izkušnje ali mnenje glede tega naj prosim komentira :smile:!

hvala, bajbaj :wink:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime10. Apr 2008 urejeno

Rebecca, daj lepo te prosim pusti odvajala, če nočes pristati nazadnje v bolnici.
    En primer, mi je povedala snaha, ki dela v bolnici : Neka damica, ki je hotela hitro shujšat
    je nekaj dni zaporedoma jemala nekaj za odvajanje pa je fasala krvavo drisko in še dehidrirala
    je. Kadar ti to predpiše zdravnik zaradi zaprtja je eno, ni se pa za igrat s tem.Saj je shujšala,
    ampak na kakšen nacin, da so jo zdravniki reševali.

No- moje mnenje je , da se to ne uporablja v shujševalne namene. Mislim pa da mi bo še katera pritrdila.:bigsmile:
    Lp kozoroginja:bigsmile::bigsmile:
  1.  
    Se strinjam s kozoroginjo. Odvajala niso igrača.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime10. Apr 2008

Se strinjam s kozoroginjo.
    Odvajala so za zdravljenje, saj si res lazja, ker se telo ocisti ampak cim bos kaj pojedla ali popila bos spet na istem. Oz. se zna zgoditi, da bos imela kg vec.
    Ce zelis ocistiti telo si raje daj natrediti klistir in potem se dan dva, najvec tri dni "postis" z zelenjavnimi sokovi in sadnimi. Tako si precistis organizem. Kaj drugega je pa nonsens. In zloraba odvajal je lahko za zdravje skodljiva, pusti ti dolgorocne posledice. Verjami vsaki dan gledam take ljudi. No, ne ravno vsaki dan ampak dostikrat se znajdejo v bolnici.
    Rebecca ne igraj je z zdravjem!
    Aicha
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):