Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorsharkyca
    • CommentTime15. Apr 2008

Lep pozdrav, sem nova članica tega foruma. Ime mi je Tamara in sem stara 18 let.
    Mnogi mi pravijo, da sem suhica, vendar pa ne vejo, da znam določene dele svojega telesa dobro prikriti.
    Največje težave mi povroča odvečna maščoba okoli pasu. Največji problem je ta, da niti newem kaj povzroča nabiranje te maščobe na tem predelu telesa.... Ali kdo ve kako se lahko te maščobe na pasu rešim???
    Zanimajo pa me tudi vaši predlogi, kako naj se rešim maščobe na spodnjem predelu trebuha?

Upam, da bom lahko do poletja vsaj malo učvrstila svoje telo, zato mi prosim pomagajte s svojimi predlogi.

Prosim pomagajte!!!!!:sad:
    •  
      CommentAuthorpretezka
    • CommentTime16. Apr 2008

Sharkyca,

s kakršnokoli redno telovadbo (tek, plavanje, fitnes, kolesarjenje, ples, karkoli ti pač ustreza), s katero boš kurila maščobe (sem spadajo tako aerobne vaje (tek, kolesarjenje), kot vaje za mišice), in s trebušnjaki, da boš učvrstila trebušne mišice, s čimer bo trebuh takoj zgledal manjši, pa še podporo hrbtenici dajejo trebušne mišice.
    Tukaj imaš par vaj:
    http://www.cenim.se/gibanje-3-k.html
    http://www.videojug.com/tag/sports-and-fitness
    http://www.videojug.com/tag/pilates
    Pa v youtube.com vpiši exercise ali pa abdomen/stomach exercise ali kaj podobnega,

veselo telovadbo!

Pretežka
    • CommentAuthorsharkyca

U hvala za vaje, zanima me pa tudi ali lahko s kolebnico tudi pokuriš dosti kalorij, da izgubiš maščobo... npr.: vsaj pol ali pa eno uro kolebnice na dan, da ne bom sam telovadila in delala trebušnjakov??
    • CommentAuthorsharkyca

Evo, prvi dan je za mano... mam občutek da sm kar 5kg lažja :smile:
    Upam, da bom v naslednjih dneh vsaj pol toliko zagreta, kot sem bila danes. Prosim za malo vzpodbude, a ne :tongue: Ta vedno pride prav.

Prosim odgovorite mi na zgornja vprašanja:sad:
    •  
      CommentAuthorpretezka
    • CommentTime17. Apr 2008

Hojla, seveda, kolebnica je že kar orto :bigsmile:, pol do eno uro kolebnice na dan, kapo dol! Jaz sem komaj pet minut skupaj skakala. :bigsmile: Kar tako naprej!
  1.  
    Maščoba se po celem telesu kuri enakomerno zato ni nobenega načina, da bi jo izgubiula SAMO okrog trebuha... Je pa res,da se tam kjer jo je največ tudi najhitreje pozna. S krepitvijo trebušnih misic lahko učvrstiš trebuh in zato oblika postave izgleda lepša.
    moji nasveti pazi na prehrano 60% in delaj veliko kardio vaj in vaj z utežmi 40%!

Fitnes trener
    Iztok Hodnik
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime8. Dec 2009

Upam, da pomaga.
    A.
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):