![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

... upam še na kakšna 2 ali pa 3 kg manj ....

... ja carrie tudi jaz sem predvsem na juhi in sadju, zelenjava mi ne diši preveč razen zelene solate hehe ... pa še sadje mi ustavi željo po sladkem, meso pa pol izpustim zadnje dni ker ne maram govedine ... ja vem kako je z lakoto prve dni...
dons je želodec mau se jeziu sem gledala eno oddajo o kuhanju in je kruliu k hudič
začnem februarja intenzivno trenutno so izpiti in ni časa še za to
Danes še vedno isto kg kot včeraj, da ne govorim o tem da sem danes TAKO GREŠILA da groza! Tale mraz me ubija sem 100x bol lačna pa sam kruh in sladko mi diši. Sem kar mal jezna ker sem tako fajn štartala pa sem dans vse pokvarila. Od jutri do nedelje JUHA JUHA JUHA potem bom pa še vidla kako naprej :) lp!
. Če se vam zdi "sladoled" preveč kisel, ga lahko sladkate po svojem okusu, ampak koliko poznam ženske na shujševalnih vem, da se da navadit na manj sladke stvari.
) in ga resnično priporočam. Sem prilepila zraven še sliko upam, da se bo videla...
.

1 do 49 od 49