Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthordory
    • CommentTime16. Apr 2008

ola punce...a katera ve kaj o tej dijeti???jst bi se je lotila nasledn tedn pa me zanima...če jo je katera že probala.zanimajo me rezlutati,nasveti kar kol:)pa če se bi mi katere rada pridružla..nej kr pove bom vesela da bi mela se dodatno sotrpinko:)
    lp dory:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorhope

no mama je zgubila 5 kg v enem tednu ampak juha je nagravžna in ni mela nič energje
    • CommentAuthor*Ana*

hei sm nova tle. <hope > a lahk mau napises bl podrobno o tej dieti
    •  
      CommentAuthorhope
    • CommentTime17. Apr 2008

hja pač to juho ješ ki je iz točno določenih sestavin(ki pa jih nevem na pamet.. poišči malo okoli po googlu in jo dobiš), in poleg juhe ješ en dan meso, en dan jogurt pa tako.. samo fora je da VEČ juhe kot poješ bolj hujšaš... samo taka dieta zna bit kratkotrajna...
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime17. Apr 2008 urejeno

Dory, *Ana*- povejta ali imata napisano dieto *dieta z zelenjavno juho* in sestavine.
    Lahko vam napišem sestavine:
    * 5oo g zelja
    * 170 g korenja
    * 300 g cvetače
    *150 g čebule
    * 2 rdeči papriki
    *300 g paradižnika (lahko pelati iz konzerve
    * vegeta ali sol
    Juha: vse sestavine narežite na drobne kocke. Čebulo prepražite na malo olja, nato dodajte še zelje, toliko da postekleni. Dodajte še ostalo zelenjavo in zalijte z vodo, kuhajte 15-20 min., solite z vegeto ali soljo.
    Prve 4 dni se za kosilo in večerjo je samo juha.Zajtrki in malice so pa sestavljeni en dan iz sadja, drugi dan iz zelenjave.Zadnje tri dni pa je hrana že mešana.
    Koliko je dieta učinkovita ne vem. Ker je malo kalorična, uspeh verjetno bo!
    To dieto dobita na - SMSdieta.si - dieta z zelenjavno juho.
    Če sem kaj pomagala.... pišita
    Drugače je pa ta dieta za mlad organizem pretežka- po moje.
    lp kozoroginja:bigsmile::bigsmile:
    • CommentAuthordory

ola.ja jst sm najdla jo na netu...mal pobrskas...sam če se ne motm je mal drgačna.pač juho ješ vedno vsh 7 dni....kukr hoč, več jo ješ bolš je....prvi dan ješ samo juho in sadje razn banane ne, drugi dan samo juha in zelenjava, 3dan mas meso ze....tko nekak pa pol na konc je ze riž pa tak nevem na pamet..čist točn.mislš da je pretežko??ja sm sklepala da ti juh rata gnusna 3 dan:)sam jst bom probala...bom začela v ponedeljek tko da,*Ana* če bi se prdružla povej:)poglej na na googl oz je pa tud tuki ja:)

kozoroginja ja si pomagala hvala:)
    lp dory
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime17. Apr 2008 urejeno

OK dory. To bo ta dieta, ki sem jo mislila. Jaz imam sprintano, pa če jo ne bi našla, bi ti jo napisala.. Lep uspeh ti želim. Aja pa še to: če ti bo preveč ogabna jo kar zmiksaj in ti bo boljša. Ješ lahko tudi mrzlo.

lp kozoroginja:bigsmile::cool:
    • CommentAuthordory

hihi ja sm se ze odločla da si bom miksano ze kr prpravla ...k mi je bols nasplošn ze:)ne sm najdla tko da hvala useen:)bom poročala od ponedlka naprej kako in kaj poteka...zaželte mi srečo:)mrzlo?hm bom probala:)se slismo v ponedelk:)
    lp dory
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime22. Apr 2008 urejeno

Ok dory, čakam da sporočiš dobre novice.Upam da ti bo uspelo.

lp kozoroginja:bigsmile::wink:
    •  
      CommentAuthorLady`D
    • CommentTime23. Apr 2008 urejeno

Heila..tudi jaz sem se odločila za <dieto z zelenjavno juho>..danes je sicer moj prvi dan in..po moje bo šlo. :bigsmile:
    Zanima me če je še kje tukaj na forumu kakšna diskusija o tej dieti..namreč še je nisem zasledila? :confused:
    dory vidim da je že nekaj dni mimo pa bi te vprašala kako in kaj laufa situacija pri tebi? :wink:
    Lp, Lady`D
    • CommentAuthorsasy
    • CommentTime29. Jun 2008

hoj
    Te diete sem se držala 1 teden in shujšala 4,5 kg. Poleg diete sem še tekla. Dieta definitivno pomaga!! Sam mal športa še zdraven pa je :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime29. Jun 2008 urejeno

sasy- super in čestitke za uspeh.Malo napiši kako si uspela za spodbudo ostalim, ki držijo to dieto.

lp kozoroginja:cheer::cheer:
    • CommentAuthorkukač
    • CommentTime7. Feb 2010

Hallo sotrpini in sotrpinke

Jaz vstrajam že tretji teden z to juhco, počutje je odlično kilogrami se kar topijo cca 3-4 kg na teden.
    :bigsmile::surprised::smile:
    l.p.
    kukač
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime7. Feb 2010

Super.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime8. Feb 2010

Bravo punce!
    • CommentAuthorewita
    • CommentTime4. Jan 2011

Jaz si juho spasiram in ukus se mi zdi mnogo boljši :D
    • CommentAuthorny
    • CommentTime6. Jan 2011

Ojla. Sem se zopet vrnila v vode hujšanja,tko da sem pokukala na forum in ugotovila,da imam kar nekaj sotrpinov... Pred prazniki sem s to juhico spravla dol 9kg. Nazaj sem jih pridela 3,ampak preprosto zato ker spet nisem nic pazila. Sedaj sem si jo pa spet skuhala a si jo vedno zmiksam,ker jo je veliko lazje jesti,kot pa celo zelenjavo,katera gre bolj gor kot pa dol.
    • CommentAuthorptičica
    • CommentTime6. Jan 2011

Ny živjo! Praviš da si s tp juho izgubila 9kg...čestitam... Zanima pa me kako si jedla in koliko telovadila?
    Ali je vredu, če jem samo juho in sadje? Danes sem pojedla samo en krožnik juhe in veliko sadja( 6-7 jabolk), ker pač nisem mogla drugače.
    Lahko poveš kako ješ ti? Hvala:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime6. Jan 2011 urejeno

Ptičica živjo.
    Berem tvoje problemčke. Glej juho lahko spasiraš (zmiksaš) tako kot pravi ny. Ne vem ali hodiš v službo ali v šolo - ne glede na to, si jo lahko neseš sabo v termovki in jo piješ iz skodelice, kadar koli ti zapaše. Več kot jo poješ (popiješ) bolj se topijo kg. Vmes pa tudi zeleno zelenjavo (papriko zeleno, rdečo, rumeno, kisle kumarice, seveda solato ....kadar lahko in sadje.
    Pa še nekaj:s sadjem ne pretiravaj, raje popij veš juhe. Juho si lahko začiniš z zelenjavno kocko.
    Veliko uspeha pri hujđšanju.

Kozoroginja:bigsmile:
    • CommentAuthorptičica
    • CommentTime7. Jan 2011

Kozoroginja hvala. Bom upoštevala tvoj nasvet:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime7. Jan 2011

:clap::clap::clap:
    • CommentAuthorMoycaa
    • CommentTime14. Jan 2011

Pozdravljeni!
    Sem nova na forumu in me mika tale dieta. A bi lahko dala v to juhico poleg vse zelenjave še ohrovt in por? Upam, da bom zdržala en teden. Kakšne so pa vaše izkušnje?

Hvala in lp!
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime15. Jan 2011

Rajsi se drzi recepta.
    A.
    •  
      CommentAuthorcarrie

po ZELO DOLGEM času spet nazaj. seveda so prazniki krivi da sem pridobila kar precej kilogramov (prenažiranje!)
    torej najlažje začnem z zeljno juho, ki mi je božanskega okusa. danes sem pojedla dve klementini, zjutraj seveda kava brez mleka in sladkorja. trenutno pijem donat, moja juhica se pa kuha :smile:
    začela bom tečt, v kratkem se vpišem tudi na aerobiko. da se učvrsti telo, da ne bo mehka rita :bigsmile:
    CILJ: -8 kg
    lep pozdravček vsem in uživajte na ta lep sončen dan :cool:
    •  
      CommentAuthormams

:cool:
    • CommentAuthorewita
    • CommentTime16. Jan 2011

No jaz sem z juho dol spravla 5 kg ... pol sem imela teden premora jedla malo, nič kruha in podobnih zadev kot so testenine riž, jedla sem veliko sadja in izgubila še 2 kg ... torej vsega skupaj 7 kg ... danes pa se spet začela z juhco :bigsmile: ... upam še na kakšna 2 ali pa 3 kg manj ....
    Vsak dan pa tudi telovadim večina trebušnjaki in steping .... pa sprehod vsaj trikrat na teden po 1h ...
    Ne uživam nič sladkorja no ja razen tistega v žvečilnih kadar me zgrabi volčja lakota jo prežensem z žvečenjem žvečilnega hehe .... smo to je res redko ... pomagam mi tudi topel čaj ni več lahkote ....
    Držite še zame pesti da izgubim še kak kilogram ...

Lep pozdrav vsem hujšarejm :bigsmile:
    •  
      CommentAuthormams

Ewita, super ti gre!

Jaz pa komaj čakam, da bo jutri. Vikendi so na začetku vsake diete nična mora... dokler ne padeš čist not.
    Tako sem lačna, da bi sosedovo kuro živo pojedla:confused::shocked:
    Zato raje berem o vseh, ki ste izgubili že toliko kilc.

:shamed:
    •  
      CommentAuthorcarrie

Čestitke ewita!
    Jaz mam enak plan. 1 teden juhe ker mi je s to dieto najlažje začeti potem pa enako kot ti brez OH in sladkorja.
    Danes je drugi dan diete. Zjutraj sem pojedla kivi in klementino ter spila donat, potem ogromnooo juhe ker me je danes kar naprej napadala lakota, popoldne še dve klementini. Se ne držim jedilnika, jem predvsem juho in kombiniram s sadjem in veliko vode ter zeliščnega čaja. Stehtala se še nisem bom še malo počakala, se pa super počutim
    Lp! :bigsmile:
    • CommentAuthorewita

Hvala :bigsmile: ... ja carrie tudi jaz sem predvsem na juhi in sadju, zelenjava mi ne diši preveč razen zelene solate hehe ... pa še sadje mi ustavi željo po sladkem, meso pa pol izpustim zadnje dni ker ne maram govedine ... ja vem kako je z lakoto prve dni...
    Vso srečo
    •  
      CommentAuthorcarrie

Hvala :) Sej po drugi hrani niti nimam želje po mesu sploh ne, sam juhe sem res veliko pojedla dons kar pa pomoje ni nič slabga. Spijem pa še ful čaja in vode in sem zato SKOS na wc-ju :bigsmile: dons je želodec mau se jeziu sem gledala eno oddajo o kuhanju in je kruliu k hudič :rolling:
    •  
      CommentAuthorcarrie
    • CommentTime17. Jan 2011 urejeno

danes zjutraj sem se stehtala. po dveh dneh -1 kg.
    danes sem si privoščila malo drugačne hrane:
    Z: jogurt 1,6 maščobe, kivi
    K: 2 vmešani jajci
    V: 2 krožnika juhe
    Sedaj sem na limonadi in čaju :) lp!
    • CommentAuthorMoycaa
    • CommentTime17. Jan 2011 urejeno

Oj!

Juhica se že kuha, notri sem zrezala še por in ohrovt (bom poročala, če kaj spremeni) - jutri gre pa zares. :):upd:updown:
    • CommentAuthorptičica
    • CommentTime18. Jan 2011

živjo.
    carrie kako to da gre tebi tako hitro dol?
    a se veliko gibaš?
    •  
      CommentAuthorcarrie
    • CommentTime18. Jan 2011

Živjo ptičica,
    Hitro? men se ne zdi 1 kg za dva dni veliko. Pr meni je vedno tko da po dveh dneh posta ali te diete z juho tehtnica pokaže -1kg kar se seveda še nič ne pozna na oblačilih edino trebuh ni več napihnjen. To je samo voda, maščobe bo treba še začet topit :) Gibam se pa trenutno nič mam zimsko spanje :bigsmile: začnem februarja intenzivno trenutno so izpiti in ni časa še za to :sad: Danes še vedno isto kg kot včeraj, da ne govorim o tem da sem danes TAKO GREŠILA da groza! Tale mraz me ubija sem 100x bol lačna pa sam kruh in sladko mi diši. Sem kar mal jezna ker sem tako fajn štartala pa sem dans vse pokvarila. Od jutri do nedelje JUHA JUHA JUHA potem bom pa še vidla kako naprej :) lp!
    • CommentAuthorptičica
    • CommentTime19. Jan 2011

Ja vem kako je to. Tudi jaz sem včeraj grešila da groza. Zato sem se odločila da bom šla kar na ločevalno dieto, da še spremenim navade.
    Tole z juho sicer res funkcionira samo po koncu imam pa tak apetit da pojem vse kar vidim. Pa se mi zdi že kar malo brez veze.
    Grem probat ločevalno.:beard:
    •  
      CommentAuthormams

:cool:
    •  
      CommentAuthorkatja007

punce, jaz sem zelo sladkosneda... in vedno mi je bolo najtežje odrekanje sladkarij. Najhuje je bilo pri sladoledu... ampak sem pogruntala eno goljufijo. No saj ni nič posebnega, ampak je tako nizkokalorično kolikor se da...

zmrznjeno sadje spasiram s paličnim mešalnikom! Res, da se mešalnik kar precej muči ob tem, da sem bila na začetku že prepričana, da se bo samo dim iz njega usul :bigsmile:. Če se vam zdi "sladoled" preveč kisel, ga lahko sladkate po svojem okusu, ampak koliko poznam ženske na shujševalnih vem, da se da navadit na manj sladke stvari.

Vem, da nisem odkrila tople vode, ampak meni osebno je zadeva zelo pomagala, ker si tako dovolim tudi takle greh... pa nimam slabe vesti. Jezik misli, da je sladoled, in zato je super zadeva. Enega dneva mi je sladkor padel in še to v trgovini (to mislim, da vsaka ve, da je recept za katastrofo). In sem vsa srečna zagledala nek light sladoled. Je bil že v vozičku, ampak mi hudič ni dal miru, pa sem za hec pogledala deklaracijo na tem light izdelku in na enem podobnem navadnem... in HALO! SAMO 30 kcal manj. Vse sem odnesla tam kjer sem našla in raje vzela zmrznjeno sadje. Če ne drugače, bo pa za kak frape.
    Ampak ta sladoled... men je tako dober (sej se vidi :bigsmile:) in ga resnično priporočam. Sem prilepila zraven še sliko upam, da se bo videla...

Lep pozdrav!
    •  
      CommentAuthorAicha

Spasiras in pojes?
    Hvala za nasvet.
    Jaz sem mora na sladoeld, ampak vcasih vzamem kar zmrznjeno sadno lucko.
    Palicnega nimam, ker sem ga skurila, vseeno pa lahko poskusim s svezim sadjem ni ga po tem zamrznem.
    Tudi ce potreses zlicko sladkirja v prahu je to samo 20 kcal zraven.
    A.
    •  
      CommentAuthorcarrie

takle sladoled sem pa tud js si pripravljala iz zamrznjenih gozdnih sadežev :) sladkala ga nisem sem pa dodala malo mleka mi je bil boljši okus. že drugi dan me cel dan ni blo doma in juha čepi v hladilniku :( danes je polna luna ob 10h če se ne motim se bom probala jutri držat in sam zeliščni čaj pit.
    lp.
    •  
      CommentAuthorkatja007

Aicha po moje da lahko vzameš sveže sadje... po moje najboljše da so to kake robidnice, maline, jagode ipd. Ampak moraš pazit, da vsaj vsako uro (najboljše v kovinski posodi) zadevo premešaš z vilico medtem ko zmrzuje. Kot neke vrste sorbet. V idealnem svetu, bi bilo fajn zalit s kako žganico ali likerjem, ker bi se delali lepši ledeni kristalčki... ampak za nas, ki smo na dieti ni ravno priporočljivo... ali pa tudi, saj včasih se je pa treba malo pocartat...
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime20. Jan 2011

Hvala Katja007 ves, da bom poskusila.
    Rada imam te sadee, ceprav se ne morejo primerjati s ta pravim sladoledom.
    Zganica bi zame bila bolj za gledanje, kako nastajajo kristali, kot za uzivanje :wink:.
    Zgane reci mi ne gredo po grlu.:devil:
    A.
    • CommentAuthorptičica
    • CommentTime20. Jan 2011

Heila. Punce kako vam gre z juho? Koliko kilogramov ste kaj izgubile?
    Jaz sem imela danes izpit zato sem jedla oreščke za možgančke, sedaj pa spet juhica:hungry:
    držala se je bom do petka in upam da izgubim kake 5kilc.
    •  
      CommentAuthorcarrie
    • CommentTime21. Jan 2011

ahh pridna sem bla 2 dni potem sem pa cel teden naokol skakala in kosilo tu večerja tam ipd tko da začela sem dobro, sam do konca nisem spelala zadevo. Sedaj se odločam s čim začnem jutri al juha al hitra dieta z jajci al kej podobnega. Pa migat bo treba začet :) lp
    •  
      CommentAuthorkatja007
    • CommentTime23. Jan 2011

danes -4,8 kg! super! sem zelo zadovoljna! Pa tudi na postavi se mi je končno začelo poznat. plašč že lahko lepo zapnem brez da bi mi zaradi prsi gumbi silili narazen... :bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile:

RES sem vesela... lahko samo rečem sama sebi:"vidiš Katja, da se da, če se hoče!" :tongue:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime23. Jan 2011

No vidis. :bigsmile::bigsmile:
    Super.
    A.
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime27. Jan 2011

:clap::clap::clap::clap:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime30. Jan 2011 urejeno

:D :bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorkatja007
    • CommentTime20. Feb 2011

malo updata.... -6,5 kg... v zadnjih 14. dneh se je malo ustavilo, ampak nič ne de. tudi to vražje slabo vreme bomo preživeli, da lahko začnemo na sprehode hodit pa bo takoj boljš. :smile:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime27. Feb 2011

Katja saj bo, samo malo potrpljenja moraš imeti. Želim ti čimveč zgubljenih kg.:bigsmile:
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):