Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

•  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime29. Aug 2008

2 kg v 4 dneh.
    Ce ti je res sila se lahko postis s sadnimi iz zelenjavnimi sokovi ampak samo tri dni. Bog ne daj dati v usta kaj drugega kot tekocino sokove in vodo. In ne vec kot tri dni. Za daljsi post ti to ne pomaga.
    To je vse kar ti lahko povem.
    Pozdrav Aicha
    • CommentAuthorsportman

Pozdrav!

Voda, sadno zelenjavni sokovi?..... Se sprašujem zakaj tega ne prakticirajo fitnesarji pred tekmovanjem, ko morajo bit čist prazni in sklesani.:wink::devil: Brez zamere.

V tem času lahko zgubiš samo na račun vode nekaj kg. in to je vse. Z zgornjo dieto zagotovo ne.
    Drugič prej v akcijo.
    Lahko noč
    •  
      CommentAuthorAicha

Saj to jaz pravim ce pa delajo paniko.
    Za dopust drugo leto je treba zaceti delati letos.
    No, post je res samo za izgubo vode. Je pa se kasen boljsi nacin :devil::wink:.
    Ne jezi se vidis, da punce norijo in res mislijo shujsati 6 kg v stirih dneh.
    Jaz poznam tabletke, kjer vsaki drugi dan vzmaes tabletko in shujsas 1 kg se pravi v 10-tih dneh 5 kg. Krasno ne? To je hcerka dobila na svoj naslov.
    Jupi spet bomo vsi suhi.
    Da bi le bilo tako.
    Pozdrav Aicha:bigsmile:
    • CommentAuthorjesika

js bom jut mela vodni dan ka pa na to praviš??

lp
    •  
      CommentAuthorAicha

Saj ti ne bo skodilo bi rekla in ze danes misli na dopust drugo leto. Jaz sem lani zacela misliti na tistega drugo leto torej sem si dala dve leti casa, da si privedem telo do popolnosti.:crazy:
    Kako bi to bilo super.
    Aicha
    • CommentAuthorjesika
    • CommentTime30. Aug 2008

ka se ti zezaš???res povej
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime30. Aug 2008

Ne smrtno resna sem.
    Rada bi ti pomagala, potem me sportman krega, da govorim neumnosti.
    Ampak res je boljse misliti naprej, ker potem imas dosti casa, da kaj ukrenes, ne pa da je panika tik pred zdajci.
    Vodni dan pa je samo 24 ur posta in ciscenja organizma.
    Aicha

Pa brez zamere.
    • CommentAuthorjesika
    • CommentTime21. Sep 2008

hay aicha...upam da si tukaj kaj:))

no da preidem na stvar...namreč jaz želim shujšati v stegna in trebuh in me zanima v kolikšnem času bi mi uspelo preoblikovati "rit"in stegna??

lp jesika
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime23. Sep 2008

Ce vadis vsaki dan mislim, da bi se moralo poznati po treh tednih, jaz sem samo vaje za hrbtenico delala pa se mi je malo poznalo.
    Sedaj po enem letu imam oblikovane misice na telesu.
    Res pa je, da zmerno, dalec od tega kot ce bi hodila v fitnes.
    Mislim, da je to odvisno tudi od starosti.
    To bi ti pa sportman znal bolje povedati.
    Aicha
    • CommentAuthoranja13
    • CommentTime13. Oct 2008

oi
    stara sm 13 let in sm si tut js kupla leg magic
    ful deluje

adijo:bigsmile:
    • CommentAuthorjesika
    • CommentTime25. Oct 2008

čaw
    anja13 a res deluje mislim kje natančno??aja in v kolkem času so učinki bili vidni??
    • CommentAuthorjesika

namreč js sem si ga kupila pred pov letom pa še skor nič nisem delala nanj ker se mi zdi da nič ne bo delovalo:(:cry:
    •  
      CommentAuthorAicha

Pa poskusi ze. Ce bo stal v kotu ti res ne bo pomagal
    Aicha
    • CommentAuthorsabynca_
    • CommentTime26. Oct 2008

js sm si tale leg magic kupla pred tremi tedni....na začetku sm bla parkat gor....pol sm ga pa dala u garažo pa je še zmer tm....in nč ga nism šla pogledat...trdno sm se odločila da grem jutr na dieto kemičnega razkroja in na leg magic...nič me nebo več ustavlo!! bom pročala o napredku...za začetek želim izgubiti 5 kilogramov... DRŽTE PESTI!!!!
    •  
      CommentAuthorAicha

Drzimo
    • CommentAuthorjesika

ja itak da držimo pesti:) js bom tudi začela...js sm že shujšala 20kg zato želim še samo 5kg da bom imela 61kil.hehe

lp
    •  
      CommentAuthorAicha

Bravo jesika
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime27. Oct 2008 urejeno

Krasno jesika, kar tako naprej. Leg magic pa je dobra stvar, če ga pravilno uporablajš. Učvrstiš si mišice na nogah in tudi na trebuhu.

Sabynca, tako se govori. Moč volje dela čudeže. Držimo pesti, ti pa nam malo poročaj o uspehu.

Čau kozoroginja:shocked::bigsmile:
    • CommentAuthorjesika
    • CommentTime28. Oct 2008

........hvala
    no js grem danes delat vaje ker se že 2 dni spravlam na to napravo in samo gledam po internetu rezultate drugiih:(
    js imam namreč kar veliko rit!!in vse je kot kakšen "puding".Zato želim vsaj malu izgubiti obseg stegen.

lp jesika
    • CommentAuthorjesika
    • CommentTime28. Oct 2008

:cry::cry::cry:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime29. Oct 2008

Pa zacni
    Aicha
    • CommentAuthorsabynca_

evo me....dans je tretji dan diete zaenkrat se je kr dobr držim....sm tole z leg magicom mi ne gre...največ minuto zdržim na njem...tk da si uzamem mau pavze in pol nadaljujem... zanimam me kol časa na dan namenite vadbi z leg magicom? bye
    • CommentAuthorjesika

hyhy
    janodvisn kolk zdržis=) js naprimer zdržim celih 15 min.učiri sm delala te vaje po dvd-ju in danes me boli prav vse...ampak vsajb vem da delajo mišicw

lp
    • CommentAuthorjesika

se opravičujem zaradi pisave:fierce::peace:
    • CommentAuthorsabynca_

petnajs minut v eno....zakon si... js grem zdejle na "kosilo" (kuhan jajec pa prepečenc) pol pa telovadt.... mami mi je predlagala eno štiridnevno dieto...prvi dan imaš za pojest 5 jogurtov, drugi dan 1kg jabolk, tretji dan 1kg nemastne govedine, četrti dan 1 kg krompirja... poješ lahko tudi manj....baje pa naj bi bla učinkovita...jutr končam z trodnevno dieto kemičnega razvoja razmišlam al bi šla na tole"mamino" dieto al pa nadaljevala z dieto kemičnega razkroja...vaše mnenje... bye
    •  
      CommentAuthorAicha

Za to dieto sem ze slisala vcasih je bila popularna, lahko imas tudi 1 dan riza in 1 dan zelenjave.
    Poskusi.
    Aicha
    • CommentAuthorjesika

ejla

ej sabynca_ kako se pa imenuje tale dieta??no LM pa morm povedat to da dans js nism mogla naredit niti počepa:sad::neutral::neutral: zato nisem mogla it na LM:cry: joj upam k bom kakšen mesec delala na LM da se mi bo kaj poznalo:boogie:

lep večer naprej
    jesika :rolling:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime30. Oct 2008

Vcasih imamo slab dan.
    Aicha
    • CommentAuthorsabynca_

nimam pojma kak se imenuje...za to dieto je mami zvedla od babice... dans mama prvi dan...
    • CommentAuthorjesika

ok sabynca_ komentiraj rezultate:) k če bo ok bom še js probala!
    • CommentAuthorjesika

:rasta:
    •  
      CommentAuthorAicha

Jaz sem danes telovadila jupi
    Aicha
    • CommentAuthorsabynca_
    • CommentTime31. Oct 2008

no dans se mi je končov drugi dan...pojedla sm ene pu kile jabolk...več jih nisem mogla... sm pa že opazla rezultate... po 5 dnevu dite sm lažje dala hlače gor...sm kr ponosna...sm se bojim da se ne bom več mogla upirati dobrotam okoli sebe...mami je dans prinesl kremšnite...pa še u piceriji delam...in pico naravnost obožujem....sm ko pomislim na to kako sem včasih žalostna zaradi teže se zlahka odrečem...pa tale forum mi tud velik pomaga...tk da hvala vsem ki pišete na forumu... Bye
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime1. Nov 2008

Eh reci si, da pizza sploh ni dobra.
    :wink:
    • CommentAuthorjesika
    • CommentTime1. Nov 2008

ola
    bravo vama obema...ej sabynca_ a zdej uporabljaš ono dieto ki ti jo je mama predlagala??aja in kaj telovadiš na LM???

PAPA
    • CommentAuthorjesika
    • CommentTime1. Nov 2008

:bigsmile:
    • CommentAuthorsabynca_
    • CommentTime1. Nov 2008

telovadim bol malo skor nič...usak dan sm u službi po devet ur...tk da mam tm dost aktivnosti....bom pa zdej ko bo počitnic konc....in manj dela spet začela...Uporablam pa mamino dieto. Minu že treti dan in moram priznat da se je usak dan težje opret hrani sm se bom borila do konca... Jutri mam zadni dan diete pa ne vem kaj naj pol naredim. Naj v ponedeljek jem normalno al takoj nadeljujem spet z to dieto... Bojim se če prekinem da se bom prenajedla. V ponedeljek grem na tehnico in poročam u rezultatih enotednske diete.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime1. Nov 2008

Poizkusi se 1 krog s tole dieto.
    Aicha
    • CommentAuthorjesika
    • CommentTime2. Nov 2008

če bo tale dieta uspešna bom še js poskusila:d ej kolk kg si pa že spravla dol??
    • CommentAuthorsabynca_
    • CommentTime2. Nov 2008

jutri zjutraj se bom stehtala...tk da jutr poročam koliko je šlo dol...
    • CommentAuthorsabynca_
    • CommentTime3. Nov 2008

hey.

pred diteo se nisem tehtala. Nazadje sm se tehtala pred nekaj tedni v zravstvenem domu pa sem imela 74 kg danes zjutraj pa sem se tehtala doma in sem jih imela 68. Danes sem prekinla z dieto in sem se ZELO pregrešila... Jutri nadeljujem vendar ne bom več prekinila z dieto dokler ne dosežem željene teže. Bye
    • CommentAuthorjesika
    • CommentTime10. Nov 2008

bravo!!!!!kak pa je sedaj s težo???
    • CommentAuthorjesika

:boogie:
    •  
      CommentAuthorAicha

No vidis Jesika saj gre samo vztrajati moras.
    Aicha
    • CommentAuthorsabynca_
    • CommentTime11. Nov 2008

sm še zmeri na dieti...usak dan pojem 4 obroke...jem pa samo jogurt ali pa sadje...kolk je šlo dol nevem...ne hodm na tehnico se pa pozna...
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime12. Nov 2008

Samo ne predolgo jesti samo sadje in jogurte, ti bo zmanjkalo energije.
    Aicha
    • CommentAuthorsabynca_
    • CommentTime12. Nov 2008

jem še ene vitamine...in res nimam preveč energije....vsak tretji dan jem normalno... tk da ni spet take panike
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime13. Nov 2008

Glej ce ne polnis glikogenskih zalog z OH ostanes brez energije. Samo od jogurta ne mores ziveti.
    Mogoce bi vsaki tretji dan pojedla samo kaksne polnozrnate reci pa malo kaksnih oresckov. In potem drugi tretji dan meso ali pa sojo ce si vegeterijanka. Tako kot sedaj ne bo slo dolgo naprej bos omagala.
    Aicha
    • CommentAuthorjesika
    • CommentTime19. Nov 2008

hyhy
    a se nč ne menite tle gor???'no sej np:)
    ubistvu sem jaz že 2 dni na LM in ob 19.45 grem elovadit s pomočjo CD-ja.upam da se bo k poznal!!!

lp jesika
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime19. Nov 2008

Ves, da se bo vsaka vztrajna vadba se ozna.
    Aicha