Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthornexa
    • CommentTime24. Apr 2008

To ni res sem 5mescev po porodu in še vedno na 90kg ma lahko delam kaj čem ne grejo kg dol :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: sem že totalno obupana:cry::cry: vse stvari ki bij jih rada oblekla so mi premale
    ko pogledam cunje ki sem jih pred dobrim letom pa pol nosila me kar stisne ker so tako male številke skoraj otroške.
    Nemorem razumeti kako sem se lahko v nosečnosti tako zredila oz zašpehala.
    :cry::cry::cry::cry: naj povem da sem velika 171cm tehtam pa zdaj 90kg prej sem 68-70 pa je blo idealno
    stara pa sem 19.
    zelo rada bi neko hitro in učinkovito rešitev našla ker tako več negre naprej
    in zaradi teže imam še dodatne nevšečnosti z partnerjem ker mu niti malo ni všeč moja pojava saj mu ne zamerim komu pa bi :cry::cry::cry::cry:
    • CommentAuthorsmejka

nexa jst te čist razumem jst sm tud poskušala z raznimi dietami pa vsem....,zdj je še huj k je poletje tik pred vrati!Najprej ti povem da morš najprej v glavi poštimat,ker to tud zlo vpliva na hujšanje....naprimer če poješ kosilo si ne takoj govort joj zdj pa ne bom shujšala,to je napaka.Lepo poješ obrok in greš ven,zdj je vreme idealno,dojenčka v voziček in na sprehod,nikakor ne smeš it ležat po obroku.....Telo se mora navadt na en ritem kako kalorije kurt...Tuki gor maš sicer veliko diet in po mojem mnenju so nekatere zelo dobre, vendar pa brez telovadbe ne bo šlo nikakor, pa ne mislm zdj trebušnjake pa sklece pa to, ampak hoja je tud dovolj vsaj za začetek...Men je uspel zdj 5kg dol spravt, počas sej se ne mudi!

Lep dan:wink:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime24. Apr 2008 urejeno

Nexa, ne bit toliko obupana. Saj boš spravila dol tole težo. Pravijo pregovorno - 9 mesecev gor- 9 mesecev dol. Prej si jedla za dva, zdaj pa porcijo zmanjšaj na enega..Hehehe, ne mi zamirt.
    Če še dojiš, ti nekih diet ne priporočam, ampak samo zmanjšaj obroke (jej 5x na dan po malo).
    Kot pravi smejka- detece v voziček in v naravo. Hoja ti bo koristila in kurila kalorije. Pij veliko vode. Pa še en nasvet. Veliko nas je, ki si pišemo kaj pojemo in koliko. Tudi to pomaga, ker imaš vedno pregled kaj si- in koliko si pojedla.
    Pa še nekaj; hitre in dolgoročne rešitve ni. Hitro lahko shujšaš- vendar takoj ko začneš jest normalno- dobiš nazaj več kot si prej shujšala (JOJO učinek).

Poskusi si naredit plan z več obroki, manj kaloričnimi, ne sladkimi in nemastnimi. Jej več kuhane in surove zelenjave. Kruh jej zjutraj polno zrnati- pa ne pretiravaj. Pij veliko vode ali nesladkanih čajev.Jej pusto nemastno meso, skuto ,jogurt ; več beljakovin manj hidratov.

Malo še pobrskaj po spletu pa boš kaj našla.

lp kozoroginja
    :flowers::swingin::bigsmile:
    • CommentAuthorammi

NEXA.ne se sikirat,sej bo slo jaz sam tudi rodila pred 7mesci da ti povem da sam imela pred zanositvijo 63kil,sla sam rodit 87 ves kaje to ampak pocasi je slo dol do73 pl se je ustavilo .... Zdej sam en teden na locevalni dijeti in imamam po enem tednu 3.5 kg manj to se pravi 69.500 ....Ne se sikirat počasi pa pametno pa bo vse o.k
    •  
      CommentAuthorAicha

Nexa samo pocasi.
    Moja hcerka je preden je zanosila imela 53 kg potem se je prav grdo zredila med nosecnostjo bila je kot tank. Tudi ko je rodila so ji ostali kg. nato se ji je teza malo zmajsala, ko je bila doma. Ko pa je zacela delat so kilogrami splahneli.
    Tako, da se nic ne sekiraj jej pomalo veckrat in cim manj OH, opusti sladkarije in prigrizke, pij veliko pa bo pocasi slo dol.
    In bos lepa, mlada mamica.
    Aicha
    • CommentAuthornexa
    • CommentTime26. Apr 2008

vedno sva zunaj rolam tečem ampak nič ne pomaga jem dokaj malo sladkarij in kruha nič pa še vedno isto :cry::cry::cry:
    od mojega nobene podpore cele dneve ga ni še ob vikendih odide vprašam kam gre pa zabrusi da me ne briga celičas se samo sekiram in zdaj mi še menstra zamuja 4dni odnose sva mela samo parkrat in to s kondomom sem naredla test vendar je negativen drugo ne delam kot se samo sekiram pa naj je kar koli jokam in sekiram zadnje mesece
    saj ni čudno da mi ne grejo kg dol če pa samo poslušam očitke kako sem grda kako sem lahko ratala tako zavaljena prasica za naj že enkrat skujšam ker to negre tak naprej da ga je sram z mano okol it da ga je sram z mano v trgovino it
    oprostite za oftopic samo moram se nekje spihat
    ker prijateljic mi ni dovoljeno imeti :cry:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime26. Apr 2008

Nexa pri tebi pa nekaj hudo "ne stima".
    Imas probleme doma in seboj kot lahko razberem.
    Najprej naredi med vama red, ce te ne more gledati, ker si zavaljena naj si, da vrecko na glavo, kreten. Ce noce s tabo v trgovino pojdi seveda sama in se lepo imej. Zacni si dietno kuhati, zacni hujsati, njemu pa naj kuha kdo drug.
    Malo vzami stvari v roke ne pa doma jokat! Tako ne bos nic speremnila.
    A zakaj pa ne smes imeti prijateljic? je vajina veza v redu? Kaj je on mogoce v glavo bolan? Poskusi malo razmislit kaj se dogaja?
    Pozdrav Aicha

Me smo tu, da ti pomagamo?
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime26. Apr 2008 urejeno

Nexa s tabo smo da ti pomagamo z besedo, če ne drugače. Daj umiri se pa resno začni razmišljat in ga suni v rit, sebe pa začni spoštovat in se imej rada.Kot pravi Aicha kuhaj si dietno hrano, on pa naj je kje drugje. Saj vem - lahko je nasvete dajat, težko je tebi to upoštevat. Upam samo da ne bo kdaj roke nate položil. Če to stori, potem si ga upravičena postavit pred vrata, in si uredit življenje skupaj z otročičkom po svoje.

Za kakršen koli nasvet smo ti vedno na voljo.Na spletu pa si poišči kakšno dieto, ki ti bo odgovarjala.
    Pa še to; NE SE SEKIRAT IN JOKAT, s tem si samo škodiš in lahko zboliš, pa tudi za otročička ni dobro.
    Nexa, drži se. Prijateljice si dobila tu!!!

Lp kozoroginja:rainbow::flowers::swingin::thumbup:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime27. Apr 2008

Punca ne daj se!! :flowers:
    Nobeden moski ni vredn zenskih solz.
    Pozdrav Aicha:flowers:
    • CommentAuthornexa

pozdrav
    no zbrala sem si jdieto z jajci
    ker mi nekako najbol diši časnovno ampak jajc nemaram nevem kako pa tud navadnega jogurta ne saj bom zdržala
    aicha ne najna zveza ni vredu ker škripa pa nevem zakaj
    •  
      CommentAuthorAicha

Nexa malda sta, prelada za odgovoren nacin zivljenja skupaj. Tukaj je potrebno dosti razumevanja, prilagajanja in ucenja. Trudi se, da bos dobra mamica in skrbi zase mogoce bo vse skupaj imelo srecen konec. Ampak vedno nudi najboljse sebi in otroku, moski se bo ze znasel. Bi poskusila mogoce locevalno dieto?
    Moj 1. je bil katastrofa; tepel me je, varal in pil. Zivela sem v peklu dokler nisem udarila po mizi se spakirala in sla.
    Sedaj zivim v harmoniji.
    Le pogumno Aicha :swingin:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime28. Apr 2008 urejeno

Nexa, Koliko je tvoj partner star. Mogoče se je ustrašil obveznosti, in te zaradi tega sekira.
    Moški nimajo radi obveznosti, in vse težko prelagajo na žene ali punce. Samo ne dovoli da te žali.
    Bodi odločna in mu povej kar mu gre. Poskrbi zase in otročička, strogo se drži diete in ti bo uspelo. Obveščaj nas kako ti gre.
    Želim, da ti bo uspelo.
    lp kozoroginja:heartbounce::jumping:
    • CommentAuthornexa
    • CommentTime29. Apr 2008

evo danes pa grem resno na to dieto pa bomo videli kaj bo

HITRA DIETA Z JAJCI

S to dieto lahko v petnajstih dneh izgubite do 15 kilogramov. Dieto uporabljajte največ 15 dni (oziroma 21, če upoštevamo 2 dni brez diete). Ker je dokaj restriktivna, se je pred njeno uporabo potrebno posvetovati z zdravnikom.

PONEDELJEK

Zajtrk: 1 pomaranča (ali v podobnem obsegu hruška, breskev, lubenica, melona? - ne banana), 2 prepečenca, skodelica kave ali čaja brez sladkorja

Kosilo: 1 pomaranča, 1 kuhano jajce, 1 kislo mleko (ali jogurt)

Večerja: 2 paradižnika ali 2 dcl paradižnikove mezge, 2 kuhani jajci, 1/2 kg zelene solate (mala glavica) ali kumar, 2 prepečenca

TOREK

Zajtrk: 1 pomaranča (ali v podobnem obsegu hruška, breskev, lubenica, melona? - ne banana), 2 prepečenca, skodelica kave ali čaja brez sladkorja

Kosilo: 1 pomaranča, 1 jajce, 1 kislo mleko, 2 prepečenca

Večerja: 125 g mlete govedine, 1 paradižnik (ali 1dcl mezge), 1 prepečenec, 1 skodelica čaja ali kave

SREDA

Kosilo: 1, pomaranča, 1 kuhano jajce, 1 kislo mleko, 1 manjša glavica solate, 1 pomaranča

Večerja: 125 g mletega mesa, 1 pomaranča, 1 prepečenec, 1 skodelica kave ali čaja

ČETRTEK

Kosilo: 125 g skute z malo mlečne maščobe (lahko pa tudi sira mozzarele), 1 paradižnik, 1 prepečenec

Večerja: 125 g mletega mesa, 2 paradižnika ali 2 dcl paradižnikove mezge, 1 jabolko, 1 prepečenec

PETEK

Kosilo: 200 g kuhanega mesa ali ribe, 1 paradižnik, 1 prepečenec

Večerja: 500 g kuhane zelenjave (korenček, grah, krompir,?), 1 jajce, 1 paradižnik

VIKEND:

Jejte normalno.

ZA VZDRŽEVANJE PRIDOBLJENE TEŽE:

Ko dosežete želeno težo, jo vzdržujete tako, da vsak ponedeljek jeste po tem jedilniku.

Zajtrk: 1 limonada brez sladkorja (lahko uporabite umetna sladila)

Kosilo: 1 jajce, 1 prepečenec, 1 paradižnik (lahko še eno jabolko)

Večerja: 1 prepečenec, 1 paradižnik (lahko še eno jajce)

DODATNI NASVETI:

Meso in kuhano zelenjavo lahko začinite z vegeto
    Med dieto ne pijte alkohola
    Živila lahko jeste vroča ali hladna, a pomembno jih je jemati v točnem vrstnem redu, prav tako ne smete izvzeti nobenega navedenega živila
    Po petih dneh izgubite 2,5 - 5 kg. Po petih dneh ste 2 dni brez diete in jeste normalno, a zmerno, po dveh dneh dieto ponovno ponovite in tako 3 krat po 5 dni (3*5=15)
    V petnajstih dneh diete (če odštejemo dni brez diete), lahko izgubite do 15 kg, ki jih ne boste povrnili, če po dieti jeste normalno in vsak ponedeljek po jedilniku za vzdrževanje telesne teže

pa malo športat zraven pa ni vrag na ne bi šlo kaj dol
    a ima kera izkušnje z to dieto
    • CommentAuthornexa

waaaaa zdaj sem spet čisto paffff moj je do 5.5 doma potem pa gre delat ampak neeeeeeeeee on mora it vsak dan k svojemu očetu otrok pa mi je že 3dni bolan je imel 39 vročine in kdo je skrbel zanjega kdo je bil cele noči pokonci jaz kdo ga je miril ko je jokal jaz kdo ga nosi sem ter tja ko je tečen zarad zobkov jaz kdo hodi z njim na sprehode jaz kdo pere cunje jaz kdo kuha jaz vedno samo jaz pun kufer mam tega dedca fardamenega nikamor ne grem ker je ljubusumen ko hudič on pa vsak dan zdaj ko je doma spi malo da ne do 12 se obleče in ne reče niti adijo in že ga ni gre k očetu in čaw jaz pa besna ko ris če ni kaj po njegovo surla do tal. Sem hotla it na kresovanje vendar nebom mogla nimam kam dat otroka in zopet bom sama doma :angry:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime29. Apr 2008 urejeno

Nexa, kaj naj ti rečem. Poskusi se pogovorit z njim. Daj postavi mu ultimat, da greš tudi ti z njim, da ne boš sama doma, drugače naj kar pri očetu ostane, ali pa tam kamor hodi !!!!!!
    Vprašaj ga kaj misli, kako je tebi vedno sami in še z bolnim otrokom ali ima kaj vesti in čustev, razen za sebe.
    Povej mu, da ne boš več prenašala njegove ignorance in ljubosumja-pokaži mu da znaš biri odločna., (kaj pa tvoji starši) In poišči si družbo znank in prijateljic, saj verjetno imaš še kje kakšno prijateljico.

Jajčna dieta je vredu. Mislim da bo tudi uspešna, vsaj nekatera dekleta se pohvalijo z njo.
    Preberi diskusijo-hitra dieta z jajci.
    SCARDALE DIETAje tudi dobra (7 dni do -7 kg) realno pa nekje 4 kg.

Nexa ne dovoli da te en dedec zatira.
    Lp kozoroginja :swingin::swingin:
    •  
      CommentAuthorAicha

Nexa naj ti bo prva misle, da si mama in seveda skrbi za otroka. Moski pa so prikolice, ki jih vlecemo s sabo. Ali so tezke ali normalne pa je v veliki meri odvisno od zensk. Dosti casa, volje in potrpljenja, ter modrosti je potrebno, da jih prilagodimo po svojem okusu. Ampak za ljubezen se spalca potruditi.
    Mislim, da sta vidva mlada in vama se dosti manjka.
    Ti poskrbi zase in otroka. Leo na dieto, potem pa ko bodo sle kile dol en zdrav nacin prehranjevanja pa bom. In ne spuscaj surle ampak jo dvigni in zatrobi z njo.
    Ne obupaj in ne daj se.
    Pozdrav Aicha.:swingin:
    • CommentAuthornexa
    • CommentTime30. Apr 2008

bemtiš a ta dijeta je tako učinkovita da mam že 1kg manj ali se mi blede :surprised:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime30. Apr 2008 urejeno

Super Nexa. Saj bo šlo , samo ne obupat. Tudi življenje se ti bo uredilo.
    Upam da je otročičku že kaj bolje. Kar dobro ga pazi in skrbi zanj in za sebe.
    Lp kozoroginja:bigsmile::swingin:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime30. Apr 2008

Vidis samo malo discipline pa ze rezultati. Malo se telovadi :smile:
    LP Aicha
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime5. May 2008 urejeno

Halo

Nexa, kako kaj tvoje hujšanje.In kako ti gre? Se je stanje kaj umirilo.
    Kako tvoj otročiček.?

lp kozoroginja:boogie::bigsmile:
    • CommentAuthornexa
    • CommentTime6. May 2008

mali je vredu pač dobil prva zobka:bigsmile: moj želodec ni prenesel toliko jajc in sem na tretji dan mela bolećine in slabosti :cry: zdaj se grem neko drugo teorijo mičken zajtrik kava brez sladkorja za kosilo pa eno jajce in zelenjava brez kruha za večerjo pa en navadni jogort ali za spit ali za jest malo sem lažja samo ni omembe vredno
    moj tip pa je isto peze kot do zdaj pač vem zakaj zato ker sem se zredila.
    in j**** ga spet sem cele dneve z malim sama ko pride domov se zvali v postlo ali pred comp danes je odšel ob 4h jaz seveda auf gospodu k riti treba prnest a da bi mi pa dal lupčka za adijo to pa ne :sad: pa ga več ni blo jz pa žalostna v pojstlo nazaj
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime6. May 2008

Nexa samo ne obupat saj bos shujsala. Pocasi. Samo na dojencka glej.
    Pozdrav Aicha:swingin:
    • CommentAuthorammi
    • CommentTime6. May 2008

Nexa,tale tvoj je tapravi kreten posli ga nekam ,mlada si sej bos shujsala brez skrbi .Dojencek je pomeban .:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime8. May 2008

Nexa kako si?
    • CommentAuthornexa
    • CommentTime10. May 2008

ma gre že 2 kg manj vse skp 3 no jaz sem zdaj na tem da malo jem se več gibam in gre
    ampak glej ga zlomka kaj je naredu moj leg magic mi je kupo:wink:
    • CommentAuthormuca
    • CommentTime10. May 2008

nexa, slučajno berem ta forum sem drugač na isti strani samo na forumu sms diete. A si probala ločevalno dieto, Prehranjevanje po Montignacu, to bo zate sem sigurna.
    • CommentAuthormaca27
    • CommentTime11. May 2008

nexa,nedavno sem prebrala tvoje težave in naj te potolažim ni vedno tako,kot pravijo punce tukaj,moraš najprej poštimat v glavii itd.. sama sebe vprašaj kaj si želiš dosečt v svojem življenju,kaj naredit za to in boš videla da ti bo uspelo.
    poglej sama sem imela težave z težo in sem jih z zdravo prehrano po majčkeno drugačnem receptu tudi uredila,tako da se sedaj sama bavim s tem,ker vem da mi resnično pomaga,pa ne samo meni,ampak tudi drugim.
    • CommentAuthorlinca
    • CommentTime12. May 2008

nexa, jaz hujšam po ločevalni dieti in sem do danes shujšala - 31 kg. Imela sem jih 104, 40 kg, danes jih imam 73,50 kg. Probi to dieto, ker res deluje. Potrebno je imeti voljo in jasno zastavljen cilj.
    • CommentAuthorursika
    • CommentTime17. May 2008

nexa,
    tale tvoj ded je kaki maneken al kak,da ti govori da si zavaljena p******,kak ti lahko sploh kaj takega reče,moškim je lahko govorit ja ko jim je vseeno za kile,pa če majo trebuh od pira al pa hamburgerov,pa se zato nena sekirajo,pa letajo na vago vsako jutro,tak kot me,ženske pa nebi smele menda nič pojest,da gospodov nebi blo sram zraven nas hodit...konec koncev pa če si bla noseča valda da si se zredila,boš že spravla dol,pusti času čas,če ne pa ga pošlji nekam,pa boš že našla svojo boljšo polovico,ki te bo znal cenit,tako kakršna si.Mej rada malega,pa dost volje pri hujšanju

čao,Urška
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime20. May 2008 urejeno

Nexa kje si se zgubila. Kako ti gre, ali kilce padajo.Ali uporabljaš leg magic.
    Upam da se je tudi tvoja situacija malo umirila. Saj veš- nikoli pa ni kot bi si želela.
    Kako mali-je zdrav in napreduje? Pa ti- si vredu?
    Javi kako gre:jumping:

lp kozoroginja:boogie::boogie:
    • CommentAuthornexa
    • CommentTime23. May 2008

gre gre leg magic pa te ubije je težko no malo telovadim malo jema pa grejo kile počas dol
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime23. May 2008 urejeno

Hojla Nexa!

Super da ti grejo kilce dol. Z leg magicom pa le ne pretiravaj. Sem na svoji koži izkusila pretiravanje. Zdaj ga uporabljam 2x na dan po 5 min. Men to čist zadostuje.
    Kar tako naprej, pa boš počasi in zdravo prišla do željene teže.
    lp kozoroginja:clap::clap::swingin:
    • CommentAuthornexa
    • CommentTime9. Jun 2008

punce uspeva miii hvala za vašo podporo enkratno lepi vidni rezultati in z lm sem si zmanšala celulit pač ni več tako očiten
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime9. Jun 2008

Super, kako pa je doma?
    In tamali?
    Aicha
    • CommentAuthornexa
    • CommentTime10. Jun 2008

doma no moj je utihnu zadnjič je le komentiral da mam mišičaste noge da se že lepo vidijo rezultati in da je vesel da sem poskrbela zase in da mu je žal da je bil tak do mene in baje zato ker ni hoto da bi končala ko njegova sestra ki je pred tem bila vitka po porodu pa ima še vedno cca 130kg ok saj ga razumem samo lahko bi mi to da naj poskrbim povedall na lepši način
    Mali pa je pravi sonček vedno pleza sem pa tja in zdaj ker se že opira na nogice ga dam v hojico in hodi sem pa tja prav navdušeno raziskuje
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime10. Jun 2008

Super Nexa, mogoce pa je res prislo do malega nesporazuma in napake v komunikaciji. Mladi moski so vcasih ko je treba kaj povedati tako nerodni. Saj ves moski mozgani delujejo drugace kot zenski.
    Ti pa se lepo naprej trudi, vztrajaj in porocaj nam o uspehih.
    Pozdrav Aicha:swingin:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime12. Jun 2008 urejeno

Čestitam Nexa, kar tako naprej. Fino, da se je doma uredilo.
    :bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    Otroci so pa sploh sončki.

lp kozoroginja:bigsmile::wink:
    • CommentAuthorsmejka
    • CommentTime14. Jun 2008

Ojla

Nexa upam da hujšaš zarad sebe ne zaradi svojga moškega!Moja kolegica ma tud tazga fanta, da bi ga jaz najraj kr oklofutala res!Me zanima kako bi blo če bi oni rojeval,kok bi blo njim kej lažje!Nekateri tipi sploh ne razmišljajo kaj butajo iz ust in alergijo mam na take!Sama sicer nisem še nikoli rodila,mam pa take gene da se sigurno bom in da bi mi moj take zganju bi ga nekam poslala pomoje!To ni ljubezen!Morm pohvalt mojga lubija,ko sem se jaz zredila mi ni nikol reku da sm debela, še celo stisnu se je k mojmu trebuščku bajsasmu pa reku da je sladek trebušček,zdj k sm pa shujšala mi pa ne reče da sem lepša al pa kej ker sem zanga lepa in suha in debela!Rad me ma tako kot sem,pa tud če mam kdaj preveč kg (pozimi se namreč zredim)!
    Nexa sem pa zelo vesela da ti uspeva!Čestitke!!!:smile:
    • CommentAuthornexa
    • CommentTime17. Jun 2008

punce priporočam vam leg magic dela čudeže :D seveda ob redni vadbi
    • CommentAuthorAsja

mhm res je! sam men se je že tist cd ki ga dobiš zraven znucal. Zdej en vem kaj naj. Kr neki sama delat se mi pa ne da.:bigsmile:
    • CommentAuthornexa

če čes ti ga prepečem pa pošljem
    •  
      CommentAuthorAicha

Super Nexa cestitam, tudi jaz postajam zadovoljna s svojo postavo samo za tezo pa ne vem, ker nimam postene tehtnice doma. Vazno je da izgledam OK.
    Pozdrav Aicha
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):