Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

1.  
    prosila bi vas za nasvet-koliko časa moram telovaditi na dan,da bom v 2mesecih izgubila čimveč centimetrov okoli pasu in v stegnih?? Ter koliko trebušnjakov na dan moram narediti,da bom imela čimprej učvrstene mišice na trebuhu?? Ker poletje,morje in kopalke so že zelo blizu in s tolikimi odvečnimi centimetri in kilogrami nočem letat okoli:cry::cry: In ali se že sploh kaj opazi že v 2mesecih ali to traja malo več časa da se mišice učvrstijo?? lepo bi prosila za nasvet,ker sama se ne znajdem glede rekreacije:sad::sad: že vnaprej HVALA!!
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime27. Apr 2008

Jaz telovadim 15-20 min na dan, prvi rezultati so se pokazali po treh tednih. Zacela sem z 20 trebusnjaki sedaj jih naredim 50. Vse vaje, ki jih delam delam pocasi in temeljito zame je vazna kvaliteta ne kvantiteta in vsako ponovim 10-15x. Ce imas preko misic tudi mascobo bos morala shujsati, ker drugace se misice ne vidijo.
    LP, Aicha :wink:
    • CommentAuthorveseljak
    • CommentTime1. May 2008

Aicha lepo povedano. Vedno je važna kvaliteta in ne kvantiteta. Zelo veliko se da narediti v dveh mesecih. Seveda s prehrano in treningom. Pa še to je dobro, da se dajo vse vaje za noge in trebušne delati doma.

LP
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime1. May 2008

In ne rabis hoditi v fitnes in zastonj je.:bigsmile:
    Jaz resnicno najrajsi delam vaje doma. Pa se fancy oblacil ne potrebujem.
    LP, Aicha:cool:
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):