Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorKlaudia
    • CommentTime15. May 2008

Pozdravljeni!

S ponedeljkom pričnem s 5-dnevno sadno-zelenjavno dieto. Kaj predlagate, kako si naj razdelim z, k in v. Zbudim sem ob 6.00 zjutraj, saj pričnem s službo ob sedmih. Najprej sem mislila da bi ob 6.00 pojedla 1 kos sadja, prepečenec in spila čaj, pol bi pa še ob 10.00 pojedla en kos sadja(bojim se namreč, da bom že do kosila full lačna). Zanima me tudi, koliko prepecenca lahko poješ za zajtrk. A je kaj narobe če kislo mleko nadomestim z navadnim jogurtom-manj maščobe in teletino s piščancem?

Hvala za odgovor in lep pozdrav.
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime18. May 2008 urejeno

Klaudija, upam da nisem prepozna z nasvetom.
    Pri tej dieti je dovoljeno med obroki pojest še kakšno sadje (nizkokalorično)
    Moj nasvet:
    Naredi si jedilnik- zjutraj popij samo čaj in en sadež; med 9,30 in 10 uro pa imej zajtrk kot piše ,
    med 12 in 13 uro pojej sadje, če boš lačna, da potrpiš do kosila in do večerje piješ samo čaj in vodo.
    Razporedi si obroke, tako da ne boš lačna hkrati se boš pa držala diete.
    Teletino in kislo mleko lahko menjaš z piščancem in jogurtom .Za prepečenec je pa tako : če ni določeno lahko poješ do 3 prepečence ali 1-2 toasta.
    Pa še to: poskusi se držat tudi ure kdaj boš imela obrok.
    Mogoče ti bodo še druge , ki so to dieto že držale kaj pametnega svetovale, če ne pa ti želim uspešno hujšanje.In seveda piši kako ti gre.:peace:

lp kozoroginja:swingin::swingin:
    • CommentAuthorKlaudia
    • CommentTime19. May 2008

Hvala za odgovor.

Danes je prvi dan. Poročam, kako bo šlo!

Lp, Klaudia
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime19. May 2008 urejeno

OK, Klaudija- veliko uspeha.
    Se pišemo!:bigsmile:

Lp kozoroginja:swingin::swingin:
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):