Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorzavedno
    • CommentTime19. May 2008

Brez trdega dela in še trdnejše volje ne dosežemo nič!
    • CommentAuthorzavedno
    • CommentTime19. May 2008

Če ima kdo kakšno vprašanje,mu z veseljem svetujem,nameravam vstanoviti tudi klub,kjer bi hujšali skupaj,pomoč dobrodošla!!!
    • CommentAuthorsan
    • CommentTime20. May 2008

Jaz sem shujšala z masažnim pasom inframag. V pasu sem zgubila 8cm,
    uporabljala sem ga samo 2 meseca res pomaga. Prve rezultate sem opazila že prvih 14 dni
    shujšala pa kar 12kg. Če kdo želi kontakt je brezplačen telefon 080 14 66.:smile:
    • CommentAuthorzavedno

me veseli,da si shujšala,zdaj pa le odvibriraj naprej,da ne bo kdo nasedu!!!!!
    • CommentAuthorzavedno

me veseli,da si shujšala,zdaj pa le odvibriraj naprej,da ne bo kdo nasedu!!!!!
    • CommentAuthorammi

zavedno ,cist prav imas nic ni brez volje in truda kaksan pas jaz u to nic neverjamem .
    • CommentAuthorzavedno

Ja,eni so res bolni...
    • CommentAuthorammi

sam da prodajo brezveze je metat denar za take stvari .REKLAMA FUL POMAGALO JAST NEPOZNAM RES NUBENE OSEBE KI JE TAKO SHUJSALA
    • CommentAuthorzavedno

Ja,preizkušanega je bilo veliko tega na moji koži,naposled pa le...
    • CommentAuthorursika

san,

kolk stane tale pas,kaki pas sploh je to?
    • CommentAuthorNely
    • CommentTime21. May 2008

Ojla Zavedno,
    ali ti že hujšaš, ali pa šele nameravaš?
    Glede teh reklam pa mislim da sploh niso vredne komentarja! Razen kakšnih pripomočkov za telovadbo, pa še ti ne pomagajo če se jih samo kupi in gleda. Jaz sem dobila za rojstni dan Ab Rocket, pa mi je tko čuden brez CDja. Ne mislim pa za Cd odštet 30 Eur, zdej pa delam trebušnjake rajši brez vsega!
    Lp Nely
    • CommentAuthorzavedno

Še vedno hujšam,lepo bi blo da se bi združili v klub,in imeli skupni program.Vendar ni zainterisiranih vidim???
    • CommentAuthorNely

Kaj ne, tudi jaz hujšam in sem zainteresirana!
    Sem na 90 dnevni dieti, morem shujšat vsaj 20kg, sem na forumu 90 dnevne diete, vendar bi bila tudi tega vesela, rabim veliko moralne vzpodbude!
    Kako hujšaš ti? Koliko kg želiš oz moraš izgubiti?
    Jaz premišljujem celo da bi šla do zdravnika in bi hujšala pod zdravniškim nadzorom!
    • CommentAuthorzavedno

Nely,zdravnik ti ne bo dal tablete za močno voljo,je ni!Shujšal z 107 na 78,manjka mi še 8 kg,beri forum katera dieta!
    • CommentAuthorNely

Ooo pridna,
    očitno si me narobe razumela, jaz ne bi šla k zdravniku po magično tabletko za hujšanje, ker mislim da je ni in da je vse na meni. Vendar pa mojemu zdravniku zaupam in verjamem, da ima zame kakšen nasvet.
    Sem pa na tem forumu, ker rabim pomoč pri hujšanju in bom vesela vsakega nasveta, sploh od takih ljudi ki vedo kaj delajo. Torej če imaš zame kakšen nasvet, ga bom zelo vesela. Upam pa da mi boš napisala vsaj pod katero temo naj gledam, da ne bom prebrskala celega foruma.
    Lp Nely
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):