Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorCelina
    • CommentTime2. Jun 2008

ko sem se odlocila za tole mojo jajcno dieto sem seveda pomislila na TELOVADBO.
    vendar pa jo imma moznost imeti samo doma ali pa zunaj na igriscu ..
    vendar pa si ne moremo privosciti kaknsega fitnesa.aerobike ceprav si jo zeeelo zelim da ne bi imela visece koze,kajti ne bi rada imela pri 15 letih grde visece koze.zato prosim tiste ki telovadijo veliko doma,da mi priporocijo par vadb ki zadoscajo za to da mi vsaj koza ne visi.
    probala sem npr.trebusnjake,sklece(vredu mogoce 3 mi jih uspe:boogie:) vaje za rit pac ko jih dvigujes,ples ob glasbi,vendar se mi vseeno zdi da to ni to.TEK pa sovrazim:fierce:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime2. Jun 2008

Ves kaj je, ko telovadis doma ne mores delati vaj tako intenzivno kot v fitnessu ali kaksni napravi.
    Jaz imam Thera band trak in z njim telovadim vsaki dan doma. Stane 8 evrov, vaje najdes na aktivna.si . Jaz sem zadovoljna res, da potrebujes vec casa, da vidis prve rezultate ampak telovadis lepo doma nikamor ne rabis hodit in zastonj je. No, pa se utezi imam 3 kilogramske. In Pilates ce si omislis, ter ga redno delas pa bi morala hitro doseci uspeh. samo vztrajna moras biti, nic ne pride cez noc, tako kot se viseca koza ni pojavila cez noc.
    Pozdrav Aicha:swingin:
    • CommentAuthorursika
    • CommentTime4. Jun 2008

jaz delam trebušnjake,pa neke vaje za boke in noge,maš pa ziher doma kolo,pa idi vsak dan še na kolo,te nič ne stane,če praviš da si fitnesa ne moreš privoščit,fitnes je itak full drag,pa navadno se nam ne da še nekam hodit
    • CommentAuthorursika
    • CommentTime4. Jun 2008

kaj te pa maš odvečno kožo,a si tolk shujšala al od česa?
    •  
      CommentAuthoraisha
    • CommentTime4. Jun 2008

Poleg telovadbe je potrebno še spiti vsaj 1,5 liter vode na dan, pri prhanju uporabljaš izmenično mrzlo in toplo vodo, na koncu par sekund hladno vodo, in zelo pomaga, če se zjutraj in zvečer namažeš s kako kremo, ki je zelo vlažilna.

Pri telovadbi ni pomembno koliko, ampak kaj in kako delamo...tako da kolesarjene in tekanje celi dan ne pomaga čisto nič več kot če si vzameš 15 minut za pravo telovadbo....

Aicha je že omenila, na http://www.aktivna.si/ imaš kar pestro izbiro vaj, izberi si tiste, ki ti ustrezajo.

Teka tudi jaz nisem marala, dokler nisem začela teči z prijateljico ali psom, ampak tek si poslužujem le občasno, si pa vzamem vsak dan 1 uro za sprehod.

Sama sicer uporabljam Leg Magic, 2x ali 1x na dan po 15 minut telovadbe in čisto nič drugega.

Trebušnjaki, uteži pa pridejo v poštev, ko se na telesu znebiš maščobe, "šlavfov", ker s temi vajami praviloma okrepiš mišiče.

LP
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime7. Jun 2008

Aisha povej mi prosim ali Leg magic in redne vaje resnicno pomagajo oblikovati misice stegen in zdnjice, ter trebuha.
    Razmisljam, da bi kupila ampak prej zelim slisati mnenje uporabnice. Jaz ga sedaj v bistvu potrebujem res, da si utrdim omenjene misice in za vzdrzevanje stanja.
    Hvala Aicha:bigsmile:
    • CommentAuthorajka
    • CommentTime28. Jun 2008

Veste kaj se zdi pa men fanasticno za misice na nogah pa tudi rokah...Una velika žoga, pilates žoga al kako ji že pravijo...Jo das pac med kolena in stiskas....rezultati zagotovljeni...potem pa vajo ponovis in z odrocenimi rokami tudi stiskas zogo....misice se lepo oblikujejo in niso nabildane, ampak take lepe podolgovate...elegantne...drugac se mi pa dozdeva da je aerobna vadba nujna...no do tukaj se nism prsla...se pa skusam zmotivirat....sam brez druzbe laufat je tut bl dolgcajt...:)

lp
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime29. Jun 2008

Ajka nisem zasledila koliko si stara.
    Meni tek ne odgovarja, me prevec nabija v kolena, pa se levo sem imela poskodovano. Zato od aerobn vadbe prisegam na hojo in rolanje, pa kolo. Ker pa sem lena vse v zmernih kolicinah. :devil:
    Baje je rolanje ena najboljsih vadb za kondicijo.
    Za roke pa sedaj delam sklece. Poleg ostalih ampak so drugacne sklece kot smo jih vajeni. Potegnila sem jih z Youtube.
    Aicha
    • CommentAuthorajka

hojla..
    ja res pozabila sem povedati....stara sem 24 ....
    Si pa pridna Aicha...ko bi le bila tudi jaz v tekm kontekstu nekoliko bolj vztrajna....

lp
    •  
      CommentAuthorAicha

Seveda Ajka ti lahko se teces. Samo nekje sem brala, da je hitra hoja enaka teku. Ce je to res. Pa rolas menda tudi?
    Saj imas kar nekaj moznosti in vztrajaj.
    LP, Aicha
    • CommentAuthorajka

hojla...
    ja ja ...lahko problem je edino ker do sporta nimam prav nobenega odnosa, tega se sele ucim...pravijo da nikoli ni prepozno... Seveda tudi rolam...pravzaprav kar nekaj sportov rekreativno obvladam, problem je ker svojega znanja ne prakticiram...naučilla sem se jih v rani mladosti, potem sem pa vso svojo energijo usmerila v glasbo...in od tod tudi kilce...premalo miganja konfuzna prehrana...
    Drugace pa rolerji so zakon, edino ljubljana je bl tak kar se rolanja tice...pa nihce od prjatlov ne rola...kar ni fino, sicer pa rada smucam, igram tenis, badminton,... pa plavam zlo rada...se mi pa zdi da bi se bilo zelo dobro privaditi na tek ali hitro hojo kot si dejala...Tudi hitra hoja je odlicna...Lepo se utrdijo noge in roke, zadnjica...pa se kondicijo si pridobis...imam izkusnje ker ponavad za psom laufam :)))) me vlece ko zmesan :)

lep soncen dan vsem ;)
    •  
      CommentAuthorAicha

Potem pa cim vec sprehodov s kuzijem.
    Tudi pri nas ni prijazno za rolerje. Zato je zakon Beograd, kjer imajo 12 km steze za rolanje z novim asfaltom. Bomba!
    Jaz bi na tvojem mestu telovadila doma in cmveckrat sal s psom na daljse sprehode. Simple. :tooth:
    Aicha
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):