Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthormessiah
    • CommentTime4. Feb 2009

Zapomnite si: Če hočeš da te bodo drugi imeli radi in te spoštovali, moraš najprej TI samo sebe spoštovat in se imet rada... potem pa vse ostalo pride.. ker ko si ti zadovoljna s sabo se ti poveča samozavest, začneš izžarevat energijo, ki ljudi privlači... Je pa definitivno ljubezen najlepše čustvo kar jih je:shamed:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime4. Feb 2009

Se strinjam :shamed::shocked:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime4. Feb 2009

Absolutno se strinjam in tudi s tem, da zunanja lepota ni vse.
    Je pa razlika med lepoto in zanemarjenostjo.
    In boleznijo.
    Aicha
    • CommentAuthormajcek
    • CommentTime17. Mar 2009

Pozdravljeni!
    vse ki bi naredile vse za moškega ki vas zavrača zaradi kg bi rada seznanila s svojo zgodbo... pred 4 mi leti sem bila zeloo razočarana zaradi tega ker se je moški ki je bil resnično privlačen poigral na moj račun in ne zaradi tega ker bi bila predebela(oz bi si to domišljala)ampak zaradi tega ker sm se preden sva se spoznala odločila da bom naredila nekaj zase in sem se začela okvarjati s športom,mal teka 100 trebušnjakov zjutr in zvečer in rolanje zdrava prehrana itd. in prišla sm iz malo bolj okrogle do lepe postave in takrat sma se spoznala on je znal z besedami jaz pa sm najivno vrjela dokler me ni zavrgel kot obrabljeno stvar,takrat sm od žalosti in jeze popustila s telovadbo in kar hitro pridobila 6kg. čez čas sm spoznala sedanjega fanta ki je nasploh popolen dobrega izgleda in pameten, in čeprav nisem bila več bejba z noro hudo postavo sem mu bila všeč zaradi svojega humorja,skratka takšna kot sem. Sedaj sma že 3 leta skupaj in neboste verjeli zgubila sm 4 odvečne kg, ostale 3 se še trudim da bom dobila nazaj zgubljeno postavo on pa mi vedno znova reče da sm zanj lepa takšna kot sm in da bi me mel rad tudi če bi bila debela in napihnjena kot ŽOGA.
    NE OBUPAT NAŠEL SE BO NEKDO KI IMA NEKAJ PAMETI V GLAVI IN KI NE BO GLEDAL SAMO NA ZUNANJOST AMPAK VAS BO VIDEL V NOTRANJOST IN VAS VZLJUBIL ZARADI TEGA!!!!!
    LP
    Maja
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime17. Mar 2009

SE dobro, da je moj dal skozi obdobje 20 let vse varijante moje teze, :wink:
    • CommentAuthormarjetka_
    • CommentTime27. Apr 2009

punce,tudi če ste bolj okrogle ne obupat!...na svetu je ogromno ljudi in vsi smo si različni!kam bi prišli če bi bli vsi enaki ?!:confused:
    če te nima rad tako kot si,pol se nima smisla trudit...vsi ki hujšamo,bi mogli to početi zase,ne pa da bi nas imel kdo rad ...:neutral:
    zunanji videz ni vse.

lP.marjetka*
    :peace:
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):