Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

•  
      CommentAuthorKandyKane
    • CommentTime4. Jun 2008

POvejte kakšen je občutek če si zaljubljen v nekoga,ki je zaljublejn v čisto drugo osebo?Moti ga/jo le tvoja debelost.Tragično a ni res?
    •  
      CommentAuthorKandyKane
    • CommentTime4. Jun 2008

:brokenheart::crush::dinner::flowers::grouphug::heart::heartbounce::heartsabove::hugging::kiss::kissing::rainbow::threesome::twosome::whorship::winkkiss:
    •  
      CommentAuthoraisha
    • CommentTime4. Jun 2008

KANDYKANE, kaj pa ti jemlješ pod pojem DEBELOST?

Sama sem to doživela, občutek ni lep. Pa zase nebi rekla da sem debela, ampak imam kak kg preveč.
    Z hujšanjem in telovadbo pa delam zase in za svoje zdravje, ker mi je že piskal alarm...in če me danes ta oseba hoče spraviti na kavo samo zato, ker moje telo izgleda bomba, me niti malo ne interesira.

Če nekoga moti debelost, še ni razlog, da v tebi ne vidi lepe, karakterne strani.
    • CommentAuthorursika
    • CommentTime4. Jun 2008

se strinjam
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime4. Jun 2008

Debelost ne bi smela biti ovira.
    Na spletu sem prebrala, da bo sedaj ena zanalasc nehala jesti, ker jo je pustil fant rekoc, da je predebela. Ima 16 let in 49 kg. Noro. Bolano.
    Aicha
    • CommentAuthorursika
    • CommentTime4. Jun 2008

:shocked: brezveze:confused:
    • CommentAuthorLaura*
    • CommentTime17. Aug 2008

meni se pa zdi absurdno to, da ti fant reče, da bosta skupaj pod pogojem, da bo punca shujšala. to se je zgodilo prijateljici. in kaj naredi punca zaljubljena do ušes? grabi po vsemogočih dietah in kemičnih pripravkih za fitnes, ki kurijo maščobe in kaj še vse... v resnici pa je punca zelo simpatična. in mnogokrat sem ji rekla, da je ta fant ni vreden. končalo se je pa prav žalostno, ker sta bila že oba naveličana drug drugega.

za vsakega se najde oseba, ki te ima rada takšnega kot si. zdi se mi, da debelost sploh ni ovira.
    lp, L.:smile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime17. Aug 2008

Imas prav.
    • CommentAuthorursika
    • CommentTime18. Aug 2008

kaki kreten!sam pa je bil ziher popoln,v rit ga bincnem,eni pa si res malo preveč domišljajo
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime18. Aug 2008

Taksni tipi mnogo deklet privedejo do anoreksije. Meni je brezveze, da se sploh sekira kdo za to ,ampak to je relativno.
    Jaz sem se z mojim najdrazjim dogovorila, da ce bom kdaj v zivljenju presegla mero dobrega okusa, da mi bo povedal. Pa se ni nic rekel.
    Pozdrav Aicha
    • CommentAuthorLaura*
    • CommentTime22. Aug 2008 urejeno

takšni podobni temu domišljavemu fantu naj samo grejo stran! še sami ne vedo kaj hočejo potem pa diktirajo drugim kakšni naj bodo in postavljajo pogoje. škoda je lepih in pametnih deklet za take butaste tipe. fuj! punce, ne pustite se takim, da delajo iz vas kar jim paše.
    lep pozdravček, L.:thumbup::peace:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime22. Aug 2008

Zenska ima vedno prav cetudi nima prav ima prav. :devil:
    • CommentAuthorLaura*
    • CommentTime23. Aug 2008

ampak to je malo posploševanje vsega. velikokrat se ženska moti in prav je, da se tega zaveda.
    lahko noč, L.:cool:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime23. Aug 2008

Seveda ampak se vedno ima prav:crazy:
    • CommentAuthormetoda
    • CommentTime24. Aug 2008

ko ljubiš-ljubiš človeka, ne pa fasade.
    kako bodo pa ti popolni frajerčki reagirali ko bo njim zrasel trebuh in se jim bo povesil....:middlefinger:
    •  
      CommentAuthorAicha

Njim pac ne :fingersear: njim se to ne more zgoditi, ko pa se vidijo po tridesetem s pivskim trebuhom pa so zgrozeni. Skoraj vsi pridejo na to. Pa nic ne naredijo zase (Mitja oprosti).
    Me se vsaj trudimo, da bi nekaj naredile.
    Pozdrav Aicha:swingin:
    • CommentAuthorLaura*

hehehehe okej, vedno imamo prav:wink:

jah, ženske imamo zmeraj več dela s sabo kot pa nasprotni spol. smo pač narejene za pred ogledalo (malo heca more bit:bigsmile:)

rojstnodnevni pozdrav, L.:updown:
    •  
      CommentAuthorAicha

Pa vse najboljse
    Aicha:flowers:
    • CommentAuthorLaura*
    • CommentTime25. Aug 2008

O hvala lepa :smile::smile:

lep večer vsem:wink:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime27. Aug 2008

Jaz se tudi hranim z ljubeznijo, ceprav mi je danes najdrazji rekel, da sem ze cel mesec tecna. Saj ni cudno, ce pa sem utrujena.
    Pozdrav Aicha
    • CommentAuthorMelissa
    • CommentTime7. Sep 2008

naj dodam svoj komentar... žal so odvečni kg ovira. nisem bila predebela imam kakšnih 5 kg preveč, se mi niti ne pozna ker sem športne postave. v začetku tega leta sem se dobivala s fantom, razvilo pa se ni nič resnega, predvsem na račun mojih kg... fantu je preveč pomenilo mnenje okolice, vedno je moral imeti tisto "najhujšo" bejbo. žal je tako... rabila sem več kot pol leta, da sem se s tem sprijaznila, se pa mi je na račun stresa in sekiranja, ter obtoževanja same sebe nabralo še nekaj dodatnik kg.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime7. Sep 2008

Saj mogoce pa se bodo stopili.
    Moski so cudna bitja iz vesolja nekje.
    • CommentAuthormetoda
    • CommentTime15. Sep 2008

Melissa, pa kaj... če sta šla narazen samo zaradi tvojih 5- preveč kg? ...bodi vesela, da se je končala romanca. bo že prišel pravi, ker, FANTA IN AVTOBUSA SE NIKOLI NE LOVI- VEDNO PRIDE NASLEDNJI...
    :fingersear:
    ja, moj sedanji mi je vsako leto "pridelal 2 kile----skupaj sva pa 17 let!!!pa sem mu še vedno všeč. samo sebi nisem več--pa si še bom, njemu pa še bolj
    :rainbow:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime16. Sep 2008

Pa naj kdo rece, da ljubezen ne gre skozi zelodec?:heartsabove:
    Aicha:flowers:
    • CommentAuthormissBITCH
    • CommentTime21. Sep 2008

Dober vecer. Aicha, točno ljubezen gre očitno res skozi želodec. Sama sem nesrečno zaljubljena v fanta, in sama sem tudi sklenila da bom shujšala, a ne zaradi njega, ampak zaradi svojega dobrega počutja. :D Uživajte.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime23. Sep 2008

Vedno moramo (vsaj me zenske) najprej poskrbeti, da se same bolje pocutimo potem pa, da smo lepe za druge.
    Mi nic ne pomga, da vsi govorijo kako super izgledam, ce se sama tako ne pocutim.
    Aicha
    • CommentAuthorLaura*
    • CommentTime27. Sep 2008

živjo!
    spet sem prišla pokukat na tole stran. torej, upam da gre vsem, ki hujšajo dobro od rok in da imajo veliko volje.:smile: kako pa kaj premagujete te jesenske prehlade oz. viroze? jaz sem trenutno bolna. kak dolgčas.
    lep pozdrav, L.:wink:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime27. Sep 2008

Saj smo vse bolane od povsod prihajajo vesti o virozah. Jaz sem trenutno (upam) ze prebolela zadevo.
    Aicha
  1.  
    jaz mislim,da je veliko fantov ki imajo raje bolj močna dekleta.
    jaz poznam več takih...:wink:
    to ne bi smela biti ovira....važno da si sam sebi všeč.:rasta:
    •  
      CommentAuthorTalita
    • CommentTime29. Oct 2008

No, jaz možu nisem več zanimiva, odkar sem debela (4 leta). On pa nekaj desetletij tehta 40 kg več kot jaz. Jaz pa moram biti zadovoljna z njim?! :cry: Se opravičujem, ker sem se malo potožila.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime29. Oct 2008

Talita jaz bi ga pa malo okrcala ves. Kako pa naj bo on tebi zanimiv ce je debel s trebuhom?
    Moj je suh kot prekla ampak meni ni nic rekel ko sem imela cez 60 kg. In mi je v podporo. Dobro se zaveda ce njega ne bi bilo da bi zabredla v mrezo anoreksije.
    Sicer pa vsak je odgovoren za svoje telo tudi iz zdravstvenega pogleda. In ce te ne razume bodi lepa zase.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorkatja07
    • CommentTime5. Nov 2008

Jaz imam zaročenca (jaaaa, zaročenca :) ). Stara sem 21 let in imam 7kg preveč. In on me ljubi-takšno kot sem. Pravi, da sem popolna, čeprav so bile njegove bivše malo preklaste (sem preverila). In jaz se ne bi zadovoljila s kom slabšim. Slabšim v smislu kakšen je njegov odnos do mojih oblin.

Ampak je pa res, da sem ena izmed srečnic. Vse nimajo luksuza, da bi imele takšnega partnerja. Ene nimajo luksuza, da bi moške, ki jih kritizira in jim uničuje samospoštovanje, lahko enostavno pustile...

Sama sem bila od malega med tistimi, ki jim je bilo nerodno jesti v družbi, ker sem VEDNO imela kakšno kilco preveč in me je že družina zafrkavala z raznimi zbadljivkami. Ampak edina (od mnogih) dieta, ki mi je res pomagala in sem z njo uspela je bila ta (ni sploh važno katera) za katero sem se sama odločila in sem se sama motivirala že 14 dni prej.
    Svetujem Vam, da izkoristite novo leto, ker do takrat so pa itak sami prazniki...

Samo še ena stvar... Punce, žene, hujšajte zase in za svoje zdravje ne pa za moške!!!
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime5. Nov 2008

Vedno je treba najprej gledati nase nato pa na druge.
    Pozdrav Aicha
    • CommentAuthorAnaly
    • CommentTime18. Nov 2008

Se strinjam da JE treba najprej husat zase, da bi se same bolje pocutile ne pa da bi hujsale zaradi fantov ali kogarkoli,ki zeli..

ni da komu nismo vsec ker smo debele, ampak mu nismo vsec ker same zase menimo da smo debele (tudi ko nismo mogoce) pa same sebi se gravzamo, imamo slabo mnenje o sebi in se ne cenimo..to se opazi,najprej zacnimo od sebe in
    ce se bomo imele rade taksne kot smo, bomo zarele...

ampak je pa res da ce smo si same vsec, ce smo zadovoljne same s sabo, je veliko vecja moznost da bomo bolj vsec drugim. to je podzavestno, fantu boomo bolj vsec ko shujsamo, ker se same bolje pocutimo, ker bomo oddajale nekaj posebnega,predvsem pa bomo zelo zelo samozavestne,kar moske zelo privlaci..tega se pa ne zavedamo, torej vsec smo jim zaradi samozavestnosti in pa zato, ker se same dobro pocutimo v svoji kozi...
    • CommentAuthormissBITCH
    • CommentTime2. Dec 2008

Hejla vsem skupaj! Spet se slišimo po dolgem času. :) Brskam po forumu in nisem si mogla pomagat, ne da bi klik na temo Ljubezen. Vsi zaljubljeni, a še vedno nezadovoljni sami s sabo. .. No, pa da še rečem kaj o tej temi. Sama imam velike težave s samopodobo in moja samozavest je na nuli, čeprav se ne sekiram več tolko kot sem se pred cr. pol leta. :) Začela sem sprejemat sama sebe, ne glede na to kakšna sem in sklenila, da naredim nekaj sprememb. Uspelo mi je priti iz skoraj 70 kg na 68, sedaj pa jih imam že 66. Upam, da bom zdržala do moje sanjske številke -60. <3 Prebiram komentarje in moram reči, da se strinjam da če smo všeč sami sebi, smo tudi do neke mere bolj všeč tudi drugim. Marsikateri nam je uspelo shujšat, a smo potem kilograme dobile nazaj + bonus paket. Če smo zaljubljeni naj nam bo to v motivacijo, da imamo še večje t.i. 'veselje' shujšat. Sama se tolažim, kakor marsikatero dekle, da če bom shujšala, bom fanta bolj privlačila in to mi daje motivacijo. Mogoče je ta privlačnost če si suh večja, ampak samo do neke mere. Važno je kakšen si po srcu, ne po zunanjosti, ampak tudi zunanjost nekaj šteje. Hujšati bi morale zaradi sebe in ne zaradi drugih, ampak je v večini primerov ravno obratno. No, ne bom več dolgovezila. Želim vam veliko sreče v ljubezni, veliko izgubljenih kilogramov in veliko več samozavesti. :)

Lp, Tamara.
    • CommentAuthorAnaly
    • CommentTime3. Dec 2008

missBItCH, se strinjam, s teboj, vecina nas hujsa da bo drugim vsec in ne zaradi sebe, ampak ce je to edini nacin da shujsamo, bolje da se tako motiviramo,kot da se totalno zapustimo. Sama nimam nic proti bolj okroglim zenskam, saj sem bila sama debela in tudi sedaj nisem suhica, se bom potrudila da bom prisla do idealne teze, ne pravim pa da mogoce ne bom spet kdaj bolj okrogla, ampak ni pa lepo videt zensko ,ki je res ogromna in rata
    ( kokr je ze ena punca napisala ) odlagalisce odpadkov, po tem lahko sklepamo da se je zenska zapustila in se ne ceni in ne spostuje, ce dovoli da izgleda tako. Mislim da men nami ni nobene taksne ( smo mogoce bile ), ampak smo sedaj tukaj da stanje izboljsamo, drugace ne bi bile tu.
    Je res da je vazna notranja lepota, ampak zunanjost steje enako veliko in vsi ki se tolazijo s tem da ni vazno kaksni so videti , ampak kaksni so v srcu, se z njimi ne strinjam.

l.p
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime3. Dec 2008

Vedno najprej pogledas sogovornika kako izgleda se preden odpre usta.
    Potem ga sele spoznas.
    In ocenis ga na prvi pogled. Nekdo, ki izgleda zanikrno ti takoj postane odbijajoc. Nekdo, ki pa je urejen pa te privlaci. Sele potem pride ostalo.
    To je moja teorija.
    Aicha
  2.  
    oj!
    vsi pravite da debelost ni ovira!
    imam 63 in sem visoka 174 usi pravijo da nisem debela..
    sej res nisem ...samo malo trebuščka pa res imam ...in tega me je sram (kr neki) ampak tko pač je :cry:
    če pa malo pomislim jaz nebi pač nikoli hodla za enim fantom pa je lahko nevem kolko simpatičen pa nevem kaj ,da bi biu debeu.
    in pomoje niti ve nebi .... vem da to ni lepo samo taka je resnica za use... nažalost
    imam najbolšo prijatlco in nabolšega prijatlja on je močno močno zaljubljen vanjo ona pa na u njega in to lih zaradi tega kr je bol debeu .
    ji je zelo simpatičen ,se zelo razumejo in use ...samo ona pravi da nemore bit z njim zaradi nejgove debelosti...
    :shamed::shamed::shamed::cry::cry:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime4. Dec 2008

Saj pravim da najprej cloveka vidimo kaksne zunanjosti je.
    Aicha
  3.  
    pa ja sej :confused:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime4. Dec 2008

Notranjost pa pride kasneje, ko je tvoje msljenje ze oblikovano. Mogoce ti je oseba ful vsec ampak imas zadrzke ker ni prave zunanjosti.
    Aicha
  4.  
    :cry::shamed:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime4. Dec 2008

Zal resnica je kruta.
    Moja ljubezen spi unicil ga je nogomet jaz pa bezim pod tus.
    Aicha
  5.  
    hahaha....
    pa nepozabi na telovadbo pred tušem ....haha...:wink:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime4. Dec 2008

Saj sem naredila vaje:shamed:
    • CommentAuthorAnaly
    • CommentTime7. Dec 2008

zato pa ne podpiram tistih,ki pravijo: " ah sej ni vazno kasna sem, sej nisem edina.vazna je notranjost". V neki meri ze, ampak s takim razmisljanjem dalec ne bomo prisle, in bomo same sebe rinile v prepad, z metanjem peska v oci..nikar si ne lazimo, ker vemo da ni tako.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime7. Dec 2008

Seveda ce je zunanjost lepa smo tudi notranje bolj zadovoljne in posledicno tudi boljse.
    Jaz imam sosedo stara je 26 let visoka okoli 160 in ima 130 kg. Grozna je, niti za otrokom ne more tekati pa se ji fucka kako izgleda. Ko jo vidim si mislim joj punca cez par let ti bodo kolena odpovedala zakaj nic ne naredis zase? Tako mi je zal ko jo pogledam, da se zenske tako zapustijo.
    Ampak ocitno jo ne moti.
    Ne vem, mene bi.
    Moja mama in tri njene sestre so se po 30-tem vse zredile in jaz sem se pri 15-tih zaklela, da nikoli ne bom izgledala tako kot one. S trebuhom. Obe moji sestricni pa sta kot sod. Se pravi to imamo v druzini.
    Aicha
    • CommentAuthorsuzana123
    • CommentTime4. Feb 2009

Stari pregovor govori da ljudje nimajo težave z težo okolica ima težave z ljudmi....:shocked:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime4. Feb 2009

Seveda pregovor ne drzi.
    Ker posledicno ti zaradi prevelike telesne teze zacne nagajati zdravje, odpovedo kolena, ker nosijo toliko preveliko tezo, pa hrbtenica, pa holesterol, visok pritisk in sladkorna...
    In se cel kup tezav: omejeno gibanje, tezave pri nakupu oblacil...
    Jaz ne bi ravno verjela v verodostojnost tega pregovora.
    Aicha
    •  
      CommentAuthoraisha
    • CommentTime4. Feb 2009

No punce, popolnoma se strinjam s tem, da se nihče nebi smel zapustiti.
    In tudi sama sem mnenja, da ni pomembna samo notranja lepota, karkoli naj bi to pač že bilo, ker mene nekdo fascinira na podlagi prvega stika z očmi...

Ampak da mi pa nek tip reče, da pa če bi imela ene 5 kg manj, pa da bi fajn furala miniko in bi se btw on z menoj kazal po možnosti kje na kakem sprehodu v mestu, jah, da takrat bi pa še kaj imela.....
    Ob takih decih jaz ratam hudo strupena in imam strupen jezik....za pospešek ga pa še brcnem lahko v rit... :)

Tudi jaz sem si zaklela, da ne bom okoli skakala kot neki smetnjak ali medicinska žoga, ampak da bi me nekdo ocenjeval kot neko lutko v izložbi...no way...