Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorpredebela
    • CommentTime15. Jul 2008

mi lahko kdo pove če je resnično shujšal in kaj jedelalal bila sem zelo suha potem sem se odenkrat zredila
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime15. Jul 2008

Malo pobrskaj po forumu, jaz sem in linca na 90 dnevni locevalni dieti in se mnoge druge
    Aicha
    • CommentAuthorprincess
    • CommentTime17. Jul 2008

:cool:mn žri :crazy:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime17. Jul 2008

Ja manj jej dolgorocno edina resitev
    • CommentAuthorSuZiKa
    • CommentTime24. Jul 2008

Ni toliko rešitev manj jej, ampak jej pravilno...meni je s pravim programom uspelo in ni nobenega jo-jo učinka kilogramov, kar sem izgubila se ni več vrnilo...brez stradanja, kg pa se topijo...:crazy:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime24. Jul 2008

To, da jes pravilno in zdravo pa je tako 1. nacelo prehranjevanja in to bi morali vsi vedeti.
    • CommentAuthormisika
    • CommentTime8. Aug 2008

milahko kdo pove kako shujšati? pijem že 10 dni samo vodo od 6 ure naprej nič ne jem , sladkega nič ne jem.. pa še se mi nič ne pozna:S se mi zdi da sem še bol debela :S ve morda kdo kakšno rešitev??????? :surprised::cry:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime8. Aug 2008

Malo pobrskaj po forumu in se potrudi najti nekaj.
    Aicha
  1.  
    hei SEM CISTO NOVA NA FORUMU NAJ SE MALO PREDSTAVIM,SEM STARA 11 VISOKA 157 IN IMAM 80 KG NUJNO POMAGAJTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cry:
  2.  
    ali ima gdo kak nasvet
    prosim!!!!!!!!!!!!!!
    :cry:
  3.  
    :pirate:
  4.  
    ce ima gdo kak nasvet naj mi prosim pove:sad:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime9. Oct 2008

Jej manj, zelenjavo, sadje, meso, in polnovredne zitarice, pij doti tekocine in rekereiraj se. Naredi si plan, da ti gre dol 0,5 ali 1 kg tedensko. In niti ne pomisli na Mc'Donalds, cokolade in ostale packarije.
    Aicha
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):