Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorSuZiKa
    • CommentTime25. Jul 2008

Imela sem ogromno zdravstenih težav, poskusila ogromno diet, ampak po vsaki sem se zredila nazaj za dodatne 3 kg. Bila sem na robu obupa, dokler nisem spoznala zares kvalitetnega načina, ki mi je res pomagal. Z veseljem ga komu priporočim na Vašo željo. Ni seštevanja kalorij, ni obremenjevanja z vsakim obrokom posebaj. Res deluje in kg se ne vračajo nazaj:cheer:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime25. Jul 2008

Kaj pa potem pocnes? Zakaj si tako skrivnostna?
    Aicha
    • CommentAuthorLučka
    • CommentTime27. Jul 2008

Tudi mene zanima kaj pončnes, tako da le na dan z besedo:)?
    Lučka
  1.  
    Ziher spet kak herbalajf :confused:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime28. Jul 2008

Cakam odgovor.
    Aicha
    • CommentAuthorniki6
    • CommentTime29. Jul 2008

Tehnica, berem vas že zelo dolgo, pisala sem tudi nekaj malega, probala sem tudi z to dietami, ampak tako kot ti, Tehnica, sem nora na hrano in mi je grozno težko zdržati na bilo kateri dieti. Zato trenutno nisem na nobeno dijeto, le probam se malo merkat pri hrani in 4 ure pred spanjem ne jem nič več. V glavi sem si pošlihtala zadeve in nisem več toliko obsedena z načrtovanjem obroka in morem povedati da se počutim veliko boljše, tako fizično kot psihično. Nisem veliko shujšala, kakih 3 kg v 1,5 mesecev, ampak za enkrat mi tako paše in se po dolgem času, počutim dobro. Tako kot pri cigaretih, pri hujšanju je tudi vse v glavi, oziroma tudi pri nažiranju. Moreš vse druge razloge nažiranja tudi izločit, mislim, ne vem, mogoče razlogi za taka dejanja tiščijo v nezadovoljstvu z drugimi stvarmi v življenju. Mislim jaz govorim iz lastnih izkušnjah, tebe ne poznam, nočem da me razumeš narobe. Jaz sem bila nezadovoljna ker nisem uspela svoje življenske načrte izpolnit, glede šole, službe, družine, in ko sem si to priznala in začela razmišljat kaj lahko storim da izboljšam te zadeve, potem tudi kile me niso več tako motile, začela sem manj žreti in posledično se boljše počutiti.
    Za Reductil, meni ni pomagal, vzela sem ga 2 meseca, vrgla stran 80 Eur, zraven še neke obliže, Hoodia, ali tako nekakor, ko se lepijo na kožo in nisi več lačen? Haloo, škoda dnarja in živcev, z Reductilom sem shujšala 2 kg v 2 mesecih, to ni nič, pa še merkala sem se, tako da se mi je vrtelo v glavi.
    Vsaj pri meni, priznam, je bilo vse v glavi in morem še povedati da sem se začela soočiti s svojimi problemi, komaj po 7 letih, 7 let sem rabila da si priznam da imam druge probleme, hrana je bila le tolažba v svoji jezi in obupu.
    Zato ne govori sebi da si gnoj, pa take, vedi da vsak človek je po svoje zanimiv in lep, pameten in sposoben. Govori si da si sebi pomembna, poglobi se v dušo in poskusi sebe razumeti, kaj te v RESNICI MUČI? ZAKAJ SEGAŠ PO HRANI?
    Tehnica, verjam da ti bo uspelo, ne danes in ne jutri, to je počasen proces, katerega pa lahko sprožiš že danes.
    Drži se in napiši če si žalostna, veš mogoče bo ti lažje ko veš da nisi edina in nisi sama.
    Lep pozdrav tebi in ostalim!
    S.
    • CommentAuthorursika

in kako je idealno hujšanje???:shocked:
    •  
      CommentAuthorAicha

Prav imas dosti je v glavi in tam se vse zacne.
    Reductil pa res ne pomaga vsem.
    Kot pri kajenju samo hrano moras tudi zmanjsati.
    To pa je tezko.
    Pozdrav Aicha:swingin:
    • CommentAuthorursika
    • CommentTime5. Aug 2008

kam je zdaj zginla SUZIKA?prvo nas nekaj prepričuje pol pa zgine ko bi mogla dat konkretne informacije....cccc... :S
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime5. Aug 2008

Dala je informacije mislim, da na 90-dnevni.
    • CommentAuthorursika
    • CommentTime6. Aug 2008

hmm...ne najdem
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime6. Aug 2008

Pod drugim imenom in to Tehtnici, da si moras najprej v glavi porihtat in jesti vse samo malo, kar jaz pravim ze od zacetka.
    Saj bos nasla.
    Aicha
    • CommentAuthorursika
    • CommentTime6. Aug 2008

aja,to je to,ok hvala
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime7. Aug 2008

No vidis.
    A.
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):