Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

1.  
    Pozdravljene!

Če boste slučajno v nadaljevanju zasledile težavo s katero se na žalost bojujete vsak dan in bi želele nasvet ali pomoč pri odpravljanju le teh me lahko kontaktirate in si bom z veseljem vzela čas za vas, da vam pri tem pomagam ali pa vsaj svetujem.

Izdelki celične prehrane so namenjeni ljudem, ki želijo:

* shujšati (v povprečju se izgubi od 3-6 kg na mesec),

* pridobiti težo

in vsem, ki imajo naslednje zdravstvene težave:

* holesterol,

* diabetes,

* artritis, arteriosklerozo,

* astmo,

* visok ali nizek pritisk,

* psoriazo (luskavica), alergije

* pomanjkanje energije, izčrpanost, stres

* ledvične ali žolčne kamne,

* težave s prebavo, hemeroidi,

* glavobol,

* menopavza, (odličen pri hormonskih spremembah pri zdravljenju neplodnosti)

* težave s ščitnico.

PROGRAM CELIČNE PREHRANE JE NAMENJE VSEM LJUDEM PREDVSEM PA:

* nosečnicam,

* otrokom,

* športnikom,

* ljudem, ki veliko potujejo,

* starejšim,

* ljudem s stresnim življenjem oz. ljudem ki živijo pod raznimi pritiski,

* odlična prehrana pri slabokrvnih ljudeh.

NUDIM VAM BREZPLAČNO OSEBNO SVETOVANJE, KI POTEKA V 3 KORAKIH:

1.KORAK

Brezplačna analiza telesa ( elektronska ocena stanja telesa z napravo OMRON - % maščob, indeks telesne mase,bazalni metabolizem),

ocenitev prehranjevalnih navad in

določitev ciljev ? zmanjšanje, pridobivanje ali ohranjanje telesne teže, izboljšanje zdravstvene slike, povečanje energije ali dobrega počutja.

2.KORAK

Sestavljanje uravnoteženega načrta prehrane, vadbe in
    vnos ustrezne količine vode, ki je ključen element uspeha doseganja zastavljenih ciljev.
    3.KORAK

Spremljanje posameznika in

ocenjevanje napredka.

Sama sem imela težave s slabokrvnostjo, prebavo, zadrževanjem vode, pa tudi kakšna kilica je bila odveč....

Počutm se odlično....

KONTAKT: 040-211-101
    :cheer::cheer::cheer:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime8. Aug 2008

Mi lahko prosim kdo pojasni kako hranis celice? Ali sem jaz ze cisto nora?!

Ti pa prosim nehaj delati sebi reklamo. Ali delis izkusnje z vsemi ali pa daj mir!:angry:
    • CommentAuthorursika
    • CommentTime9. Aug 2008

celična prehrana?pojma nimam
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime9. Aug 2008

To bi rada slisala na enem forumu sem zasledila osebo, ki se je tako reklamirala, dealal pa je seveda za placilo.
    Aicha
    • CommentAuthorPIKICA - Š
    • CommentTime11. Aug 2008 urejeno

Aicha nevem zakaj bi ti za nasvet nekdo računal?????
    Celična prehrana je uravnotežen obrok, ki nahrani naše celice in zato se tudi tako imenuje (in ne ne gojim celic doma).
    Je osnovna hrana v programu, ki se zaužije v obliki napitka. Vsebuje popolno kombinacijo beljakovin (obrok vsebuje okoli 17,5 gramov beljakovin, od tega 9 gramov sojinih), kakovostnih ogljikovih hidratov, vitaminov, mineralov, vlaknin, elementov v sledeh in esencialnih maščobnih kislin. Predstavlja uravnotežen, nizkokaloričen obrok, vrhunske hranilne vrednosti. Primerna je tako za programe izgubljanja, kot tudi za programe pridobivanja telesne teže ter vitalnosti.
    Poleg tega Aicha pa se mi zdi, da je ta naslov namenjen, za ljudi ki potrebujejo tako pri izgubljanju odvečnih kilogramov kot pri ostalih zdravstvenih težavah povezanih z debelostjo in ne za take, ki preko interneta sproščajo svojo jezo in žalijo....
    Če ne potrebuješ pomoči (glede na to, da si član te strani jo očitno potrebuješ) se pač ne ubadaj s takimi komentarji in živi življenje....
    Poleg tega pa ti jaz nisem nič slabega naredila samo pomoč se tako kot ostalim tudi tebi ponudila
  2.  
    In še nekaj Aicha, ne razumem kaj si hotela povedati s tem:
    Ti pa prosim nehaj delati sebi reklamo. Ali delis izkusnje z vsemi ali pa daj mir!
    ???
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime11. Aug 2008

Mogoce nisi prav razumela ampak tukaj nihce ne dela reklame zase in tudi nic ne prodaja. Ce imas nasvet, ga povej za vse. In vsem svetuj torej bodi javna.

Nisem jezna nate, ce nisi samo se nekdo, ki je nasel forum in zeli nekaj prodati. Na take sem ze naletela in povsod so bili uporabniki zelo jezni, ker so ponujali neke usluge, nasvete v varianti "poklicite".
    Ce sem te narobe presodila oprosti, ce pa sem imela prav....
    Sicer pa nisem jezna oseba in ne stresam jezo na nikogar.
    Aicha:rasta::peace:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime11. Aug 2008

BTW: vsaka hrana je hrana za celice.
    • CommentAuthorbeba
    • CommentTime2. Oct 2008

ja in ta celična prehrana je verjetno HERBALIFE, ali po domače HERBASHIT, namenjen vsem naivnežem, ki so pripravljeni zmetat stran velik denarja za neko sranje..a se vam ne zdi čudno, da če je ta zadeva tako naravna in zdravilna, da se propagira na tak način - preko forumov? PIKICA -Š pa kam si zabredla v nek american way služenja denarja...joj, joj joj dej si rajš nek bolši job poišč!!!
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):