![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

), kar se vedno sliši malo, potem je pa naenkrat kilca manj.
, šibam na wc, potem gremo pa na kolesarski izlet. Kljub temu, da praviš, da rad začneš svojo diskusijo, te vseeno vabim, da se nam pridružiš pri počasnem hujšanju
, aja, pa še to, kardio je dobro, da ga delaš na minute, ne na kilometre, bolj je važno, da npr. hodiš eno uro dnevno, kot da prehodiš 5 kilometrov, ki jih lahko narediš tudi prej kot v eni uri. Vztrajnost je ključna, pa saj tak je tudi tvoj vzdevek, tako da ti po mojem ne bi smelo biti težko. Pa še ena dobra novica zate: moški hujšajo hitreje od žensk ... tako da boš teh 20 kg gotovo izgubil prej kot jaz svojih 20 ... no, zdaj jih je še 15. Toliko, za vzpodbudo. http://cenim.se/258-a.html
) in redna telovadba, tako za krepitev mišic kot aerobna/kardio. 

) ki bi jo zanimalo takšne vrste druženje. Pozitivno pri vsem tem se mi zdi tudi vzajemno spodbujanje, motivacija... Sem iz Maribora, stara pa sem 20 let. 
Ravno zato se mi zdi vredu ideja o tem da bi takšne aktivnosti lahko počela z nekom ki je v isti, ali vsaj podobni situaciji kot jaz. Anaerobne vaje so seveda tudi sestavni del mojega načrta, vendar želim pridobiti tudi na kondiciji.

1 do 24 od 24