Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorJozi
    • CommentTime14. Sep 2008

Jaz bi samo vprašala če se lahko kosilo zamenja z večerjo? Sepravi bi jedla za kosilo kar je predlagano za večerjo in obratno.

Hvala za pomoč
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime14. Sep 2008

Ne boljse, da ne. Ce nekaj pise se je treba tega drzati, prav gotovo je razlog, da je tako napisano.
    Aicha
  1.  
    mislim,da je najboljše če zvečer ne jemo po 18. ali 19. uri in da pojemo za večerjo čim manj.
    če pa je jedilnik na dieti tako napisan potem se ga je boljše držati...:wink:
  2.  
    Zivijo,
    mene pa zanima glede 90-dnevne ločevalne diete..brala sem, da če imamo delovnik, ki nam ne dopušča kosila zgodaj popoldan, da sežemo po sadnem ali zelenjavnem soku. Rada bi odgovor, če ga kdo ima, kako je potem s tem..ali pač namesto kosila popijem sok, zvečer pa jem kar je pač tisti dan na jedilniku ali kako je s tem? Delam namreč tako, da sem odsotna od doma od 9h do 18h.
    Najlepša hvala če mi bo kdo odgovoril :wink:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime2. Nov 2008

Kaj nimas moznosti kosila oz. malice v sluzbi?
    Ali pa, da si doma pripravis in neses zraven.
    Ker ce jes, ko prides domov kosilo kdaj bi potem jedla vecerjo?
    Aicha
  3.  
    ..ja ravn to je problem da imam 15min v tem času pa praktično ne morem nič...zanimalo me je če morda lahko s sokom nadomestim kosilo? To napisano sem prebrala v knjigi te diete, vendar nič natančno ne piše kak je s tem.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime3. Nov 2008

Poskusi potem s sokom. Ce pise tako v knjigi.
    Aicha
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):