Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthortinika
    • CommentTime3. Jan 2009

Danes sem pojedla manj keksov kot včeraj, sicer pa kekse za zajtrk+ banana z mlekom, pred tem pa cimet in med, za kosilo zelenjavna juha, ribe in zelena solata, za malico kos ananasa, zvečer pa nekaj mesa iz narezka- brez kruha! Popila približno 2 litra - mleko+čaj. 10 minut na kolesu, sprehod do trgovine s hčerama. Jaz še vedno upam, d abo šlo!
    Pozdrav, Tinika
    •  
      CommentAuthortehtnica
    • CommentTime4. Jan 2009

Najprej vsem lep pozdrav iz meglene Ljubljane. Telesna teža: 83 kg. Potemtakem mi tehtnica v petek ni kazala prav, saj je v dveh dneh nemogoče shujšati 4 kile. Kakorkoli, zredila sem se in to je dejstvo! Od petka se držim nazaj in mora mi uspeti! :devil:
    Upam, da se bo megla dvignila in se bo pokazalo vsaj malček sončka. Vsem želim lepo nedeljo, zvečer pa poročam, kaj sem jedla danes.:swingin:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime4. Jan 2009

O pri nas je pa soncek.
    In mrzlo.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime4. Jan 2009 urejeno

Tehtnica, tuki v Mostah je pa bil cel dan sonček in mrzlo za pop...
    Kakšno dieto boš izbrala za nadaljevanje hujšanja, Malo spremenjena mora bit za boljši uspeh in manj zagrenjenosti in več optimizma.
    Z: voda, kava mandarina
    K: juha, blitva s krompirjem 1/2 zrezka, solata
    M: kos potice, pomaranča, kava
    V: velik jogurt
    (to ni dietna hrana)

kozoroginja:bigsmile:
    •  
      CommentAuthortehtnica
    • CommentTime4. Jan 2009

Z: topel sendvič (10 dag kruha), čaj
    K: juha, 10 dag mesa, krompirjeva solata
    M: 2 pesti pistacije, čaj
    V: krompirjeva solata
    Tudi to ni dietna hrana. Ne vem, katero dieto naj izberem, rada bi pa shujšala in to zelo!:cry:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime4. Jan 2009

Tehtnica milijontic ti povem: manj in pocasi in ne prenajedaj se.
    Aicha
    •  
      CommentAuthortehtnica
    • CommentTime5. Jan 2009

Z: 3 dcl mleka
    M1: 2 rezini mozzarelle
    M2: 2 dcl mleka
    K: 3 zajemalke juhe,endivija s krompirjem
    V: enemon
    :shocked:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime5. Jan 2009

Super tehtnica
    • CommentAuthortinika
    • CommentTime5. Jan 2009

Pozdravljene spet. Jaz sicer nisme na čisti mlečni ideti, vendar se odvajam požrtijam slaščic. Danes po dolgem času normalen zajtrk - kos kruha z marmelado, banana z mlekom. V službi nisem jedla torte in drugih sladkarij. Le dva najmanjša piškotka, jabolko, jogurt. Doma košček štrudla, kosilo - solata, kos mesa. Pa še dve ali tri mandarine. Pridno sem pila - okrog 2,5 litra. Zjutraj telovadila 10 minut, popoldan polurni sprehod s hčerama, pa še 10 minut sobnega kolesa. Upam, da bom tudi jutri tako pridna.
    Tehtnica, dajva, delajva dobro zase!
    Pozdrav, Tinika
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime5. Jan 2009

Menim, da bi bilo najbolsje, da smo samo na eni diskusiji, ker vidim, da smo povsod pomesani. Vsak pise pa vsak je na svoji dieti. Pa saj ni vazno. Da smo le skupaj.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorprimorka
    • CommentTime5. Jan 2009

Aicha se strinjam s tabo. Mogoče bi morali res odpreti kako splošno shujševalno diskusijo. Ker nas je precej, ki hujšamo, pa ne hujšamo, pa mamo kao določeno dieto. :smile: Ti si ena najbolj aktivnih. Mislim, da če jo ti ustvariš in nas povabiš bomo vse ubogale :wink:
    • CommentAuthortinika
    • CommentTime6. Jan 2009

Pozdravljene, danes sem bila tudi kar pridna. Zjutraj kos kruha z marmelado+zmiksana banana z mlekom, malica - jabolko, keks, kosilo- velika filana paprika z omako, pire sem samo gledala. Pila okrog 2 litra, sprehod s hčerama in 10 minut kolesa. Pošteno me mučijo boleče mišice, ampak stisnem zobe in vrtim pedale.
    Pozdrav, Tinika
    •  
      CommentAuthortehtnica
    • CommentTime6. Jan 2009

Jaz sem tudi za, da odpremo splošno diskusijo, ker to, kar se grem jaz zdajle, ni več mlečna dieta.:sad:
    Z: enemon
    M: 2 jabolki
    K: 2 zajemalki vampov po tržaško :devil:, solata
    Premalo pijem; ne čutim nobene potrebe po tekočini. Se bom morala kar prisilit.
    Vsem želim lep večer!:smile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime6. Jan 2009

Predlagam, ker vsi hujsamo, da res odpremo eno diskusijo z naslovom HUJSANJE, pa eno, kjer bi bilo napisano USPEHI; ŽELJE IN CILJI ali nekaj takega s tabelo in mogoce se kaj uporabnega.
    Da ne bi bilo potrebno skakati po vec diskusijah dnevno.
    Tabelo bi dodali na USPEHE.
    Ce ste za odpremo in diskutiramo na splosno.
    Marsikatera hujsa po svoji metodi ali si prikroji dieto pa potem vandramo po diskusijah.
    Aicha
    •  
      CommentAuthortehtnica
    • CommentTime6. Jan 2009

Jaz sem absolutno ZA!
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime6. Jan 2009

OK pocakajmo se na ostale aktivne udelezence.
    A.
    • CommentAuthorMisa
    • CommentTime6. Jan 2009

Zdravo!
    Mal brskam tudi po ostalih diskusijah, pa vidim,da si,Aicha, res fulll aktivna.
    No pa še tu napišem: se strinjam,da odpremo novo diskusijo in da smo potem tam aktivni.
    Tehtnica, sicer nisem prebrala vseh dopisovanj, vendar - jaz sem na 90 dnevni ločevalni dieti,(5. dan je danes za mano).
    Počutim se fajn. Veš pred tem sem kr sama mal kombinirala (mal diete z juho, pa enkrat z madam bel, pa...skratka, kar sem dobila pod
    roke), Rezultat - vedno sem se nazaj zredila
    Zakaj sem se odločila za to dieto? Sestra je z njo shujšala za 15 kg (pred 3 leti) in vidim,da je ta način prehrane sprejela za svojo. še danes
    ima toliko kg. Seveda se tudi giba več. hodi v planine, plava... Ampak - dobro jo poznam in tako vem, da se res da (in tudi obdržat, kar mi je najbolj važno)..

uf, sem se pa razpisala...
    čav Misa:wink:
    • CommentAuthortinika
    • CommentTime7. Jan 2009

Tudi jaz sem za zgoraj omenjene predloge. Nima namreč smisla, da ene pišemo na vseh diskusijah, tako da, Aicha, če si za, odpri dve novi diskusiji, na katerih si bomo izmenjevale mnenja vse, ki kar koli kombiniramo in poskušamo hujšat po svoje ali pa vzdržujemo.
    Tinika
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime7. Jan 2009

Velja obljubljam samo, da se izkopljem iz dela, to bo konec tedna.
    Ali pa se mogoce prej.
    Pozdrav Aicha
    •  
      CommentAuthortehtnica
    • CommentTime7. Jan 2009

M: par majhnih komadov sušija
    M2: banana:shamed:
    K: 3 zajemalke repe, košček krvavice
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime7. Jan 2009

No zaradi tiste banane pa res ne rabis imeti slabe vesti.
    Aicha
    • CommentAuthortinika
    • CommentTime8. Jan 2009

Pozdravljene, jaz sem bila včeraj še pridna - v enem tednu sem shujšala 1,7 kg - bila sem zadovoljna, danes pa ne vem, kakšen hudič me je obsedel in jem, jem...jem.... Spet preveč keksov, za kosilo pa najprej samo riž in solata, potem pa še 2 pohani perutnički. Zjutraj sem se precej znervirala v službi in sem se potem neumnica, skušala pomiriti s hrano. Tudi na sprehodu danes nisem bila, saj je večja hčera dobila vročino, pa si nisem vzela časa, sedaj pa je tema in mraz. Zjutraj sem telovadila, sedaj grem na kolo. Vsaj nekaj, pa da zginem iz kuhinje! Vem, da bom jutri imela soet več na tehnici kot danes, pa kaj, bom že nadaljevala boljše!
    Pozdrav, Tinika
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime8. Jan 2009

To, da se pomirjas s hrano je zelo slabo.
    Aicha
    •  
      CommentAuthortehtnica
    • CommentTime8. Jan 2009

M: 2 jabolki
    K: 2 (!) krožnika krompirjeve juhe, zeljna solata s fižolom
    • CommentAuthortinika
    • CommentTime8. Jan 2009

Aicha, vem, da je to slabo, pa ne samo slabo, ampak celo neumno, pa včasih ne gre drugače. Bolje je, da se pomirim s kakšnim keksom več, kot pa da me začne boleti želodec in glava - posledice tega čutijo tudi moji doma, če sem tečna, posledice žtretja pa nosim sama, saj zaradi tega nisme tako tečna. Pa saj bo bolje. Tinika
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime8. Jan 2009

Razumem tinika.
    Jaz sem menda tudi nervozna ce sem lacna. Pa boljse en keks vec kot pa cela skatla.
    Tehtnica lepo, samo, da ne bos prevec lacna.
    Magari jej vsaki 2 uri kot Pretezka.
    Aicha
    • CommentAuthortinika
    • CommentTime14. Jan 2009

Tehtnica, kjer si! Te pogrešam. Pregledam vse diskusije, pa te že nekaj časa ni nikjer. Oglasi se tudi, če nisi najbolj uspešna, pridna ali kako pač naj rečem. Tudi jaz nisem. Sicer vsak dan nekaj malega telovadim, sedaj grem na kolo, ven ne hodimo, je premrzlo, danes pa je pri nas sama poledica. Ni snežilo tako kot povsod drugod, je pa padal ledeni dež, tako da smo se zjutraj vozili bolj na pamet, ker je sproti zamrzovalo na šipi, sedaj pa je tudi vse zamrznjeno, tako da se sprašujem, kako bo jutri. Danes nisem jedla prav nič dietno, je brat skuhal kosilo zame, jutri pa spet nadaljujem.
    Pozdrav, Tinika
    •  
      CommentAuthorAicha

U midva pa sva bila eno uro na sprehodu. Bilo je prav lustno.
    Aicha
    • CommentAuthortinika

Smo preveč smrkavi in že dovolj kihamo, tako da bomo počakali, da se vreme malo normalizira - ali zapade sneg ali pa neha padati ta ledeni dež. Potem bomo spet šle vsak dan en krog - dobre pol ure je v tem času dovol. Ko se segreje pa začnemo vse tri s kolesi - že komaj čakam.
    Tinika
    •  
      CommentAuthorAicha

Jaz tudi cakam na kolo in rolerje.
    Aicha
    •  
      CommentAuthortehtnica
    • CommentTime15. Jan 2009

Tinika, tukaj sem. Sračkam ga še naprej in pridno nabiram kile. Danes sem se odločila, da jutri pričnem s tretjim krogom ločevalne diete. Kaj praviš?Hitro moram nekaj ukreniti, da ne dobim vseh izgubljenih kil nazaj. Na "moji grehi" si lahko ogledaš mojo sliko v pižamci. Prav fletno zavaljena sem. Ah ja!!! Oglasi se še kaj!:swingin:
    • CommentAuthortinika

Pozdravljena Tehtnica. Pogledala sme tvojo sliko pa nisme videla ni takšnega, čedar ne bi bila vajena. Saj si verjetno kje prebrala s koliko kilogrami sem jaz začela hujšati. Brala sem, da si se ponovno odločila za 90 dnevno - upam, da boš z njo bolj zadovoljna. Sama sem že tudi razmišljala o njej, vendar mi nekako ne ustrezajo le trije obroki. Jaz se še vedno počasi poslavljam od keksov in prazničnih dobrot. Pridno telovadim, kg ne gredo gor, kakšen gramček spravim dol. Upam, da nama uspe. Havi se še kaj na Mlečno.
    Tinika
    • CommentAuthortinika

No ja, zgleda da se bom morala odločiti ali bom gledala TV ali pisala na računalnik. Se opravičujem za vse napake v prejšnjem komentarju.
    Tinika
    •  
      CommentAuthorAicha

Napake so normalne.
    Ampak sedaj je ze cas, da se poslovimo od praznicnih dobrot.
    Aicha

Tehtnica nate sem pa kar malo jezna, ker si nikakor ne poslihtas v glavi.
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime17. Jan 2009 urejeno

Tehtnica, videla sem sliko. Kaj se toliko ženeš in sebe daješ v nič. Mene je več skup kot tebe, kolikor sem videla po sliki.Saj imamo vsi slabe dneve, pa vendar se moramo malo zadržat nazaj pri hrani.
    In res moraš razčistit v glavi, ali hočeš biti bajsika, ali pa se boš držala in shujšala. Pa ne takoj na 65 kg. Počasi - najprej do 75 kg šele potem planiraj za naprej. Postavi si CILJ in se ga drži. Tudi če kdaj poješ kaj, kar ni predpisano v dieti, pojej v mejah normale, ne se pa basat... potem pa nadaljuj z dieto, normalno brez sekiracije. (tudi sekiranje škoduje pri dieti).

kozoroginja:tongue::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime17. Jan 2009

Tehtnica, kot je znano, moraš najprej rezčistit v svoji glavi, nato vsem povej, da si šla na 90. dnevno shujševalno dijeto, potem vzemi svinčnik in meter in se lepo zmeri: stegna, boke, pas, prsa, roke in to zapiši. Pa knjigo 90. dnevna ločevalna dijeta si kupi in se drži receptov in dnevov. Ne delaj grehov, pa bo šlo.

In potem lepo začni in to resno. Vsak dan posebej naj bo dan uspeha. In to nam tudi napiši, saj smo na tem forumu zato, da ena drugi pomagamo.

A si poiskala naše slike, si videla, kako sem bila okrogla, obraz kot lubenica, o groza. Po 3 mesecih, sem dobila svoje prve kaubojke, saj sem shujšala 20 kg in me je z njimi častila moja hči. Kmalu pa so te postale prevelike in sem si kupila nove, Juhuhu!!! Vstrajaj, tudi tebi bo uspelo.:rolling::rolling::rolling:

LP Vandolina :swingin::swingin::swingin:
    •  
      CommentAuthortehtnica

Aicha, ne veš, kako sem jaz sama jezna nase. Vsakič obljubim, da se ne bom basala s hrano, potem pa me nekaj vznemiri in prelomim vse obljube. Trenutno je to sodelavka, o kateri sem že govorila. Zdaj sem na ločevalni dieti, danes drugi dan. Trenutno mi gre dobro, sem pa že v začetku zmanjšala obroke, da ne bom tako zabluzila kot v prejšnjem krogu. Upanje ostaja, volja tudi (trenutno), upam, da bo šlo, čeprav jo ponavljam že tretjič.
    Vse vas lepo pozdravljam!:swingin:
    •  
      CommentAuthorAicha

Tehtnica samo ne prelomi obljube.
    Pa ce si ti en dan zalom, nadaljuj naslednji dan, ne pa, da zbluzis za cel teden.
    In kot je rekla Kozoroginja najprej si zadaj cilj pet kg manja ali deste in potem naprej.
    Samo ne obupaj.
    Aicha
    •  
      CommentAuthortehtnica
    • CommentTime18. Jan 2009

Hvala, Aicha. Danes zjutraj sem se tehtala. Teža ostaja ista: 83 kg. Glede na to, kako sem ga sračkala prejšnji teden, z ločevalno dieto pa sem začela šele v petek, sem kar zadovoljna.:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha

No vidis, samo pocasi. n res naj ti bo za napredek zadosti 5 kilogramov manj, dobila bos voljo in potem bo slo vse lazje.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime18. Jan 2009 urejeno

Jaz pa jutri začnem (ponovno) z ločevalno ...:shocked::shocked:. Sem jo prekinila že na začetku, ker sem zbolela.
    Zdaj pa zares..tehtnica se bova držali. Ti imaš jutri sadni dan se mi zdi, če si začela v petek.
    Teža tudi meni stoji....pa ne za dolgo jo bom oklestila.

kozoroginja:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha

Dajmo punce, drzimo pesti.
    Aicha
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):