Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorb_i_b_a
    • CommentTime3. Jan 2009

Lep pozdrav!
    sem biba :D stara sem 22 let visoka sem 171cm in imam 100kg če ne že kaj več :D
    rada bi shujšala vsaj 20 kg zato sem zbrala 31 dnevno dieto...
    vsi pravijo da je pomembna telovadba...ampak pozor problem je v tzem da:
    1. sem študentka in preživim skoraj cel dan v šoli
    2. sem oddaljena precej od šole tako da večino časa sedim (v šoli, ko se učim in v avtu)
    3. vstajam vsak dan ob 5zjutraj
    4. grozno je vreme in zebe (zima pač)

a bi mi lahko kdo k se kej spozna na tako situacijo ali jo preživel svetuje kako
    naj vskladim študij in dieto???
    kljub temu da bo dieta učinkovita mi kdo predlaga kakšen čaj naj pijem?
    pa kej podobnega ...

hvala v naprej ...
    pa srečno novo leto :d vam želi biba
    •  
      CommentAuthorBinko
    • CommentTime3. Jan 2009

No, najprej se moraš odločiti in začeti. Res začeti, brez izgovorov. Najti moraš motivacijo, spremeniti prehranjevalne navade, se več gibati...in predvsem začeti živeti DRUGAČE. Tudi sam sem bila študentka - pa sem v tistem času PRECEJ shujšala. Če je volja, se vse da.
    Pa veliko sreče!
    • CommentAuthorb_i_b_a
    • CommentTime3. Jan 2009

heloo...
    lej sej motivacija je sem tudi naštela dejanja, ki so dnevno nujna!
    vprašala sem za nasvet ...
    kako naj vskladim vse to skupej!
    hvala...
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime3. Jan 2009

Lahko pijes zeleni caj pomaga kuriti kalorije in mogoce bi telovadila ali pa delala vaje pilatesa ko prides zvecer domov.
    In pa seveda dieta in dieta.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorBinko
    • CommentTime4. Jan 2009

Vsak ima obveznosti, ki se jim ne more izogniti...naj tudi vsakodnevno gibanje postane obveznost. Pač, vstaneš prej, greš tečt, plavat, telovadiš. Jaz vsako jutro tečem, pa imam ravno tako obveznosti. Prej vstanem in je to to. Kdaj ne greš s kom na pijačo, ampak greš pač na bazen...itd...s tem ne izgubiš prijateljev, vsaj tistih pravih ne. Jih pač ne vidiš vsak dan na kavici. Če bi vprašala koga, ki me pozna - bi ti potrdil, da se vse da. Če je meni uspelo, lahko vsakemu. Je pa potrebna jeklena volja.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime4. Jan 2009

Binko pri tebi je uspelo to ti verjamem.
    Kako si drugace-zdravje?
    Aicha
    • CommentAuthorLumpika
    • CommentTime4. Jan 2009

pri kurjenju kalorij pomagajo:
    jabolčni kis, ananas, zeleni čaj, napitek: stisnjeni sok pomaranče-žlica medu-žlica jabolčnega kisa.
    • CommentAuthorb_i_b_a
    • CommentTime4. Jan 2009

ja to je res hvala za nasvete sam jst vsak ljubi dan vstajam ob 5tih zjutro in da grem v šolo naredim ogromno kilometrov...
    hvala vseeno...
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime4. Jan 2009

No pa kdaj prides domov?
    Vedno se najde resitev samo malo razmisli.
    Ce ne vemo tocnega urnika ti tezko pomagamo.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorBinko
    • CommentTime6. Jan 2009

Oh, Aicha, moje zdravje kar nekak gre....so stvari, ki mi povzročajo precejšnje težave...pa še vedno ne vem zakaj...ravno danes mi je zdravnica rekla, da imam kronično vnetje želodca, požiralnika, ... in prebavil...vsega pač! Pa saj se človek navadi. Jem končno redno, vendar malo...res malo! KG pa...nizki....

Hujšanje je težko...no, vzdrževanje teže pa še TEŽJE. Vidim pri moji mami...meni je bolezen "pomagala"...kar PREVEČ....
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime6. Jan 2009

Vcasih je boljse kg prevec, ker ko zbolis je potem grozno.
    Kaj imas Chrona ali kolitis mogoce?
    Drzi se, drzim pesti zate.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorBinko
    • CommentTime6. Jan 2009

Jah, je kr kriza, če maš pramalo kg....
    Ne vem, kaj imam...mogoče celo alergijo na kako hrano, ki mi pač škodi. Čakajo me še neki testi...in bomo potem videli...do takrat pa - u izi naprej...
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime6. Jan 2009

Samo, da lahko malo vec jes. Drzim pesti.
    Aicha
    • CommentAuthornpahor4
    • CommentTime7. Jan 2009

b_i_b_a ...v tvojem opisu sem prepoznala sebe...
    Kje pa študiraš?

...kontaktiraj me na kras.krasno@gmail.com - lahko začneva skupaj... jaz razmišljam o 90 dnevni dieti...
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime7. Jan 2009

b-i-b-a poiskusi najti resitev
    • CommentAuthorb_i_b_a
    • CommentTime13. Jan 2009

npahor4
    skje si?
    • CommentAuthorb_i_b_a

mah tako je v tem problem da tisti k nimajo tak razgiban urnik k mi , posebno tisti k študirajo nevejo kako je
    mi študenti večinoma jemo hitro hrano jst ne hodim na tak faks da bi lahko hodila okol na bilancirana kosila...
    tko da lej večino krat hodim ob 6 ali 7 zvečer domov in vstajam za 5 zjurtaj....
    nevem kako vse uskladit....

kritik ne rabim, pa pametovanj da vse se da če se če da če nisi mlad in ne študiraš...
    sem upala da na ta forum hodijo mladi tudi....pač vidim da ne
    čeprav je 75% mladih, ki ne dobi službe zaradi prekomerne tesne teže

tko da če inma kdo konkreten nasvet naj prosim napiše...
    krtitik in pametovanj ne rabim ...hwala...:neutral:
    •  
      CommentAuthorprimorka

Oprosti b_i_b_a, ne vem, če je tvoj ton najbolj primeren. Mislim, da si dobila nekaj nasvetov, kaj se splača piti, tudi nasvet, da greš zvečer na bazen se mi ne zdi slab?
    Ja, hodimo na ta forum tudi mladi in študenti! In vse se da. Pilates je super! Bom poiskala na youtube, katere vaje jaz delam. Bom potem nalepila link, če najdem. Ne rabiš nobene posebne opreme, jaz si samo eno staro dekco pogrnem po tleh.
    Glede hrane, se pa tudi na bone dobi kaj pametnega. Pa so v okolici mojega faksa same grozne "restavracije". Poleg tega imam faks po cel dan in le redko čas za pol ure kosila. Si pa vzamem s sabo kak jogurt in malo sadja, zvečer pa pojem kakšno zelenjavno mineštro.
    Ne vem, jaz imam sedaj izpitno obdobje, predvidevam, da ti tudi. In med učenjem paše malo razgibavanja, pa še kuham si doma. Zato sem se odločila, da štartam z ločevalno. Se mi zdi odličen čas, pa še lačna nisem ob tej hrani, kar bi bilo pri učenju preveč moteče.
    Upam, da nisi tega razumela kot napad, ker jaz tudi v večini prejšnih komentarjev vidim spodbudo in ne pametovanja.
    Bom poiskala še tiste vaje, če najdem.

lp
    •  
      CommentAuthorprimorka

•  
      CommentAuthorBinko

b_i_b_a, da še jaz dodam nekaj. Tudi jaz sem študentka, ne živim v lj, kar pomeni, da imam poleg predavanj, še kar nekaj vožnje. In ne boš verjela - vsak dan gibam. Pa naj bo to tek+telovadba, kolo+telovadba ali bazen+telovadba. Kuham si izključno sama - sedaj sicer bolj zaradi želodčnih težav, vendar že prej nisem jedla zunaj. Takih "zmazkov" pač ne maram jest (oprostite izrazu). Predvsem sedaj, pozimi in v času izpitov, mi IZREDNO paše razgibavanje. Jaz sem pač taka. Traja nekaj časa, da "osvojiš" nov urinik, ampak se vse da.
    In NE, nobena te ni napadala, vse smo hotele samo pomagati...

lp :smile:
    •  
      CommentAuthorAicha

B_i_b_a neupraviceno nas kritiziras, res smo hotela samo pomagati.
    Jaz ravno nisem studentka ampak poleg tega da, delam troturnus pazim vsaki dan vnukinjo in to pomeni, da sem cel dan zasedena.
    Meni je zadosti, da zjutraj naredim vse vaje, pac vstanem malo prej. In mogoce bi ti prijalo, da se zvecer ko prides domov malo razgibas kar doma.
    Kar se hrane tice alternativa je vedno solata in meso ali pa jogurt. In orescki za malico.
    Pa brez zamere. Ceprav sem menja, da si malo preburno odreagirala.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina

B_i_b_a - Napad je najboljša obramba, pravijo. Če nisi sposobna upoštevati dobronamernih nasvetov, je boljše, da se ne javljaš v forumu. Moje osebno mnenje.
    Pa brez zamere :sad:

Lp Vandolina :sad:
    • CommentAuthornikki

Pozdravljene!

Še ena, ki so se ji kilogramčki povrnili po dveh letih!:(
    Morem vam povedat da vas spreljam že kar nekaj časa in da sem to dieto že začela pred novim letom, vendar sem jo predčasno zaključila.:(,seveda zaradi praznikov.:) No sedaj upam da mi bo šlo. Sem mislila začet že jutri, pa bom rajši prestavila na ponedeljek :),ker me v soboto čaka nek roj.dan in vem da se bom pregrešila!
    Tako da upam da se bo našla katera, ki bo jajčno dieto začela v ponedeljek, da se bomo lahko spodbujale!:)
    No fajn bodite do takrat, pa se čujemo v ponedeljek, ko gremo novim zmagam naproti!:)

Aja,pa še to....moj cilj je -8kg:)

Lep pozdravček!
    • CommentAuthornikki

ups!
    sem se zmotila, sem pod napačno temo!:)
    pa nič za to ane!

biba: sem tudi študentka in te popolnoma razumem, drugi zraven tebe jejo same dobrote ,.... vem da je ful težko,sej bo šlo, pa zdaj imaš itak izpitno obdobje,pa boš doma in boš lažje začela!:)
    •  
      CommentAuthorAicha

Ce si na dieti gres tudi lahko na rojstni dan ali zabavo se pac drzis diete. Ker tudi ce nehas kaditi gres kdaj ven. Moje misljenje.
    Aicha
    • CommentAuthornikki
    • CommentTime14. Jan 2009

jaz vse to vem! vem pa tudi da je zelo težko! zato sem se odločila da začnem v ponedeljek,kr potem ni nič 3 tedne in še izpitno obdobje imam, tako da pač mislim da bom dieto lažje izpelala in se je do potankosti držala!

upam da se bo do ponedeljka našla še katera, da bomo lahko skupaj začele!

pozdravček
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime14. Jan 2009

Absolutno vse prilagodi tvojim zeljam in moznostim.
    Aicha
    • CommentAuthorVtech
    • CommentTime10. May 2009

Tebi bi pomagalo, če bi ob tem, da se malo rekreiraš in pravilno prehranjuješ, uporabljala še kakšne dodatke za hitrejšo izgubo teže. Na trugu je več takih zadev, ena zadnjih, ki je prišla v Slovenijo pa je alli. Ne boš izgubila kilogramov samo zaradi njega, pač pa z njegovo pomočjo. Dve tretjini narediš sama, tretjino pa doda alli. Je za poskusit. Kolegica to jemlje in ji kilogrami gredo kar hitro dol.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime10. May 2009

Nekje sem bezno zasledila reklamo za alli.
    Kaj pa je to?
    Caj, tablete, kapsule in kako pomaga?
    Za Be LIght sedaj vem.
    Teoreticno.
    Aicha
    • CommentAuthorVtech
    • CommentTime15. May 2009

Aicha, alii je pripomoček za hujšanje. Ne obljubljajo čudežev, ampak pomoč pri izgubi kg. So kapsule, ki učinkujejo le v primeru, da je uporabnik telesno aktiven in uživa primerno hrano. Ok, logično bi že samo s tem moral shujšat in to je res. Kar naredi alli je to, da k vsakemu izgubljenemu kilogramu zaradi telesne aktivnosti, doda še pol kilograma. Pač zaradi gibanja alli pomaga, da se maščobe hitreje razkrajajo.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime16. May 2009

To je relativno, tega je tako polno na trziscu.
    A.
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):