Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorJAAN
    • CommentTime5. Jan 2009

LEP POZDRAV.
    Danes je prvi dan, ko sva z ženo začela dieto za hujšanje. Zanima naju, kaj lahko pojeva v primeru napada lakote.
    Sva na dieti scarsdale.
    LP
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime5. Jan 2009

Korencek recimo ali pa kaj kar nasiti in ima malo kalorij.
    Aicha
    • CommentAuthorSimon13
    • CommentTime15. Jan 2009

oprostite ampak, dieta je za hujšanje...ne moreš biti sit in hujšat :smile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime16. Jan 2009

No malo pa ze lahko potolazis lakoto s korenckom ce te zvija
    Aicha
    • CommentAuthorZdenka
    • CommentTime24. Jan 2009

Če me zgrabi "lakota", ko ležim na kauču, potem kar telepatsko v ležečem položaju preverim kaj imam privlačnega v hladilniku ali shrambi. Točno vidim kaj bi se našlo za grickat, kje so bonbončki, tudi kozarec piva se že vidim natakat. In vse bolj me mika, da bi vstala s kavča in šla te dobrote iskat. Ampak s tem bi pravzaprav sama sebe s cepcem po glavi.

Res vstanem - in grem popit nekaj vode ter se nemudoma odpravim nekaj delat, kar zahteva nekaj fizičnega napora. Da pozabim na tisto malo lakoto in, da čimprej mine do ure, ko bom lahko začela pripravljat kosilo ali večerjo.

To malo lakoto je treba pač prelisičiti.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime24. Jan 2009

Jaz sem se nocoj zbudila od dveh in to lacna, pa kaj lacna sestradana. In sem bila lacna do devetih. Se mi ni ljubilo jesti.
    Aicha
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):