![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

.
).
no jaz pa sem se odločila da še enkrat poskusim..dieto sem imela že pred tremi meseci 28 dni in to celo uspešnih pa sem kljub temu prebnehala
zdaj pa grem zares! pri svojih 168cm imam 85kg
imam 18 let in s kg se borim že ves čas!dieto sem začela 8.1.2009 torej je danes že moj 5 dan
in celo nisem grešila!!
: do poletja hočem obleči kopalke brez sramu!upam da mi bo uspelo..razmišljala sem da bi še zraven dodala hujšanje po luni?kaj mislite o tem?sploh deluje??
so že rezultati al ne?

Emanuela

blizu tiste nezaželene 7-ice!
prijateljica spekla in prinesla poskusit, nisem hotla bit nesramna
Menda pa pomaga preventivno mazanje, da sploh ne nastanejo, vsaj tako je moja mami počela med obema nosečnostma in nima nobene. Za bodoče nosečnice, tiste, ki smo jih dobile, ker smo se zredile, nam to ne koristi. 
Mislim, da je to precej odvisno od kože. Jaz ne morem brez njih.
Pa tako rada bi jim ušla! Mi pa še najhitreje zbledijo ob uporabi Afroditine kreme in so vsaj manj opazne, z nobeno drugo nisem bila tako zadovoljna. Drugače sem se pa že sprijaznila, da sem kot zebra.

.

...sadje ješ samo do 2 ur pred kosilom to se pravi če imaš kosilo ob 4 ješ sadje samo do 2 ure...vaski dve uri...po kosilu nič več sadja! samo na sadni dan!