![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.
; kar se tiče mojijh kg (vsi ti hormoni, ki sem jih pojedla in jih še bom so prispevali in tudi bodo k moji teži)

Vidim, da se Aicha strinja z mano. Slike sem pobrala dol, jih pa lahko objavim nazaj, ali pa jih pošljem vsaki posamezno. Jih boste imele doma v domačem albumu????

, kot jih imam jaz, potem vredu. Če jih boste pa zbrisale, pa nima smisla. Moje osebno mnenje.

No, in sem nadvse vesela, da sem zlezla pod magično mejo 70-ih, pa ne odkar sem to rundo na dieti, že pred začetkom poletja. Zdaj si pa želim, da bi se prikazala tudi tista 5-ica.
Do poletja bova že obe manekenki.

To se potem pravi, da so v knjigi napake. Žita in ajda v zrnju so Š, zmleta žita in ajda oziroma moke oz njih pa OH. Kuskus in polenta je OH. Torej so določeni recepti v knjigi napisani pod napačne dneve (govorim o prvi knjigi)...ajdova kaša z gobami in pira z gobami vem da piše pod OH. Jaz mislim, da bom to jedla kar na Š dneve. Kaj pravite ostale?

tašča je skoraj ponorela ker letos tudi midva bova kam šla!mogoče katera od vas že bila v terme DOBRNA?

Sicer pa že nekaj časa razmišljam, da bi si jo kupila. In vem, da bi se nekaj časa tehtala vsak dan - ker bi bilo nekaj novega pač. Tako da te čisto razumem. Sicer se mi zdi pa tako na 14 dni nekja najbolje. V tem času se že vidi v katero smer se pomika.

Tudi mene menstruacija rada vrže s tira. Ampak saj kalorično je bilo še zmeraj v mejah normale. Danes imam pa Š in ker sva včeraj jedla segedin, jota danes odpade. Zdaj se pa ne morem odločiti, a bi cvetačno juho ali rižoto.
Saj imam še nekaj časa.

Jaz raje vidim, da so moje samo posredovane tistim, ki so jih dali. Je pa lepo, da se med sabo "vidimo".

.