Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

•  
      CommentAuthordiana79
    • CommentTime14. Jan 2009

lep pozdrav vsem!DIETA SEM ZAČELA 12.1. IN ME ZANIMA ČE LAKHO UPORABLJAM NAMESTO SLADKORJA SLADILO!GRENKI KOFE MI NE ODGOVARJA.::cry::cry::cry:
    •  
      CommentAuthorprimorka

Pridruži se nam v diskusiji hujšanje. Sem tudi sama začela 12. s to dieto. Se bova lahko spodbujali in delili ideje za kuho.
    Mislim, da sladilo ni prehud problem, ni pa najbolj zdravo. Meni se zdi vseeno bolj zdravo pol žličke sladkorja, odvisno koliko strogo jemlješ dieto. Sama sicer ne maram sladkanega, se pa nisem pripravljena odpovedati malce mleku v njem.
    •  
      CommentAuthordiana79

z veseljem pridružim!ampak moram povedat da sem iz madžarske in če kaj narobe napisem se opravičujem!JE PA SEM POROČENA IN ŽIVIM TLE ŽE PET LET!:bigsmile:oba z možem imava dieta tako mi je lažje!ampak on je bolj trmast in ne bo pregrešil!MOŠKI SEVEDA!danes imava dan:oglikovi hidrati:špageti s paradižnikovo omako za večerja pa tortica:wink:
    •  
      CommentAuthordiana79

kje lakho vam pridružim?seveda če vas ne moti da nisem ta prava slovenka!
    •  
      CommentAuthorprimorka

:bigsmile: Zakaj bi pa to koga motilo? Na vrhu strani klikni na diskusije in potem izberi HUJŠANJE (pomoč, nasveti, komentarji). Sicer se tam pogovarjamo dietniki različnih diet, ampak pretežno smo na 90 dnevni. Več nas je, več podpore in več idej. Kar pridi zraven!
    • CommentAuthorSimon13

diana:smile: supppeeeer da ne bomo sami " ta pravi " slovenci :smile: ...lahko se nam pridružiš v diskusiji HUJSANJE:rolling::rolling:
    •  
      CommentAuthorAicha

Diana le pridi pa sladilo lahko uporabis
    Aicha
    •  
      CommentAuthorkatja 14
    • CommentTime17. Jan 2009

Živjo!
    Sem "nova" in rada bi se pridružila eni od dijet, ampak nevem če je zdravo.
    Tudi zdravniki pravijo da za mojo starost to ni zdravo.
    namreč stara sem 14 let. (160cm..66kg)
    Prosim za odgovor.
    hvala!:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha

Ne pri 14-tih ni zdravo, da si na dijeti.
    Zacni jesti dosti zelenjave, sadja in mesa, pa manj kruha, riza, krompirja testenin (ampak se vedno zadosti). Izogibaj se Junk food in gaziranim pijacam.
    In zacni telovaditi, tekati, kolesariti.
    Pa bo slo samo od sebe dol. Pa verjetno te trenutno tako muci samo pubertetnisko mascevje, ki se zacne nabirati pri 13 ali 14- tih in nato izgine samo od sebe.
    Aicha
    • CommentAuthorLenor

Pozdravcek!
    Mene pa zanima kdaj se lahko je fizol? Lahko jem za kosilo krompir,duseno kislo zelje in zeleni fizol v stroku?

Hvala!
    • CommentAuthorSimon13

Lenor , fižol jej na škrobni dan.In ja lahko tisto ješ!Zelje krompir in fižol spadajo na škrobni dan!
    • CommentAuthorLenor

Hvala Simon13!

lp
    •  
      CommentAuthorkatja 14

Hvala Aicha!!!!
    •  
      CommentAuthorAicha

Ni kaj Katja vazno je, da is razumela "point".
    Aicha
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):