Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorlakotnik
    • CommentTime16. Jan 2009

Pozdrav vsem skupaj.Odločam se za 90 dnevno ločevalno dieto in imam vprašanje.
    1. V jedilniku je nekaj jedi,ki jih ne prenesem,nikjer pa ni napisanih nadomestnih jedi. Kaj narediti?
    2. V nasvetih piše naj jemo 5-6 krat na dan,v jedilnikih pa se omenja samo zajtrk,kosilo in večerja. ????
    Za odgovor oz. nasvet se zahvaljujem in vam želim lep in uspešen dan.

lakotnik:swingin:
    • CommentAuthorSimon13

Lakotnik...priporočam, da ne greš po tej SMS 90 dnevni ločevalni dieti , ker je ogabna...skuta in kečap?fuj...no v glavnem priporočam, da si kupiš rinino knjigo o tej dieti ali pa si za začetek vsaj prebereš to stran http://www.mojplanet.si/index.php?page=Predstavitev_diete ...in klikni na kateri koli kvadratek naprimer za beljakovinski dan in se ti bo izpisalo kaj lahko ješ...ko boš ugotovil za res kaj je fora te diete...ti bo super...
    delaš si lahko sam menije in ne da se strogo držiš nekih jedilnikov iz knjig,interneta... ti samo na
    Beljakovnski dan jej: katerokoli meso, jajca, mlečne izdele in katerokoli zelenjavo razen krompirja
    škrobni dan: krompir, krompirjeve njoke, riž itd. in zraven katero koli zelenjavo
    Ogljikov hidratni dan: vse vrste testenin, kaše, polente, vse žitarice razen ajde (ta paše na škrobni dan), pica brez sira ampak samo z zelenjavo... in katerokoli zelenjavo razen krompirja, ter na ta dan za večerjo slano ali sladko pecivo, torto sladoled...
    Na sadni dan pa lahko ješ zelenjvo in sadje (še boljša je zelenjava, ker te bolj nasiti in vsebuje manj sladkorja...)
    Ter na vsak dan jej za zajtrk po dva kosa ISTEGA sadja...mislim če že vse razumeš potem oprosti
    :cool::
    • CommentAuthorlakotnik

Simon.....hvala za nasvet.Sedaj mi je malo lažje.Mislim,da se bom kar odločil za to vrsto hujšanja. HVALA in lep pozdrav.

:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha

In pridi na drugo diskusijo ,ker ne moremo za vsako vprasanje odpirati nove diskusije, malo le poglejte po forumu.
    Aicha
  1.  
    pozdravljene/ni! Stara bom julija 15 let in me nekaj zanima...pred 2-ma letoma sem začela hujšati in sem zgubila 22kg z drugačno prehrano in tekom..še zdaj tečem vsak dan po 20min..čez dan pojem za zajtrk polnozrnat kruh , prilogo za na kruh in 2,5 dcl mleka , dopoldne malica kako jabolko ali drugega sadja,opoldne kosilo pojem normalno(meso,krompir,omaka,zelenjavna juha,mešana solata)..samo sladice se pazim..popoldne malica spet kako sadje ali jogurt..za večerjo pa zelenjava in kako meso po teku..pridobila sem 8kg glede na to da sem parkrat prekršila in sem jedla malo več sladkega...in tudi kaj nisem tekla ker je bilo slabo vreme...nisem zadovoljna sem se zredila rada bi šla nazaj na 53 do 55 kg saj sem visoka 163cm..ali mogoče veš če je narobe kaj z mojo prehrano ..in videla sem novo napravo freestyler, ki je očitno ponorel svet saj pleše na njem ruska plesavka,ki je bila v sloveniji ...je pa tudi to da sem zaradi tega hujšanja zgubila menstruacijo ampak sem jo kmalu pridubila začetek februarja in jo mela samo 2 dni ..očitno jo pridobivam počasi ker normalno jem:)..tudi 2l ali 2,5l popijem vode na dan..:)...ali je kaj narobe če bi malo podaljšala tek na 30 do 35min:)..ker uživam v tem...seveda pa ta naprava naj bi bila super ker ima hkrati elastike z različimi stopnjami za mišice in ti super oblikuje telo:):bigsmile::beard:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime29. Mar 2009

Praviš, da si pri 13 letih shujšala 22 kg? Pa si hujšala pod zdravniško kontrolo, ali kar sama?

???:confused:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime29. Mar 2009

Malo cudno.
    Aicha
  2.  
    pod zdravnisko kontrolo:)
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime16. Apr 2009 urejeno

O to pa ja! S katero dieto boš sedaj hujšala?
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime16. Apr 2009

Dekle drago ne igraj se. Izguba menstruacije je prvi znak za alarm, da nekaj ni v redu s prehranjevanjem ce nisi noseca.
    Aicha
    • CommentAuthor90suprdni
    • CommentTime4. May 2011

živjo....tut js mam en uprašanje....recimo pri beljakovinskem dnevu...če recimo za kosilo poješ pečeno ribo, zeleno solato in popiješ kozarec vode....a moraš nujno za večerjo zaužiti isto hrano, seveda v polovični količini ali lahko recimo spiješ samo kozarec mleka...?
    že v naprej hvala za odgovor...:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime4. May 2011

Lahko spijes kozarec manj mastnega mleka.
    A.
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):