Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthormanci
    • CommentTime16. Jan 2009

Sem nova, na dieti sem od 3.1. 2008 in uspelo mi je dol dat že 5 kg. Me pa vseeno neki zanima Na aoh dan ali lahko namesto tortice zvečer poješ kakšen krof?
    Hvala za odgovore

lp
    •  
      CommentAuthorAicha

Krof in tortica je isto OH ampak samo en krof.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorAicha

In pridi na drugo diskusijo ,ker ne moremo za vsako vprasanje odpirati nove diskusije, malo le poglejte po forumu.
    Aicha
    • CommentAuthorMisa

Manci zdravo!
    Vidim, da si fulll pridna. jaz sem na dieti od 2.1.2008 in sem shujšala do sedaj 3 kg.
    Za oh jaz osebno vedno jem kaj sladkega: piškote ali čokoladne banance ali malo čokolade (najrajši milko) ali bounti čokoladco, ali twix, ali krof, ali sahar torto ... pa seveda rebro črne čokolade.

Sem sladkosneda in vedno znova se veselim OH dneva. Sadni mi je bolj tako, tako.

Res smo sedaj na novo odprti diskusiji hujšanje (pomoč, nasveti, komentarji...) aktivni. Kar precej nas hujša (vpisani smo v diskusiji Tabela)
    Ampak - tudi tukaj bom kaj napisala...
    Sicer pa - kako ti je uspelo shujšati 5 kg??? A nisi nič jedla ali:smile::smile: ali ........... in koliko bi rada izgubila?
    Jaz bi rada vsaj 10 kg ali pa še kaj več = sicer pa bova skupaj zaključili... jaz dan pred tabo (ma da zdrživa vseh 90 dni).
    Dobro hujšaj.
    Misa
    •  
      CommentAuthorAicha

Misa 90 dni slisi se dosti kajne pa ze sedaj si izgubila 3 kg.
    Aicha
    • CommentAuthorMisa
    • CommentTime19. Jan 2009

Ojla!
    Aicha; zelo sem vesela ,da si tako aktivna članica na teh forumih.
    In ne boš verjela ,danes zjutraj sem imela 79 kg...(od začetnih 83,3 kg).
    full sem vesela... To mi daje voljo za naprej.
    Zdaj grem še drugam pogledat, kaj se je dogajalo, ker sem bila v soboto in nedeljo potepuhka...
    čav
    Misa
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime19. Jan 2009

Potem ti pa cestitam super.
    Kar tako naprej.
    Aicha
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):