Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthoržogica45
    • CommentTime25. Jan 2009

Zanima me, če je kdo že hujšal s šumečimi tabletami SVELTFIZZ in kakšen rezulltat je dosegel. V tedniku Dobroj jutro oblubljajo super rezultate, čeprav so verjetno napihnjeni. Zdi se mi prelepo, da bi s pitjem teh tablet shujšal 10 KG v 2 tednih. Če niste hujšali tako, ste morda vsaj kaj slišali o teh tabletah?
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime25. Jan 2009

Ne reklama je cisto sveza.
    In kot za vse cudezne prepate velja: ce bi bilo to res, bi vsi, ki hocejo bili suhi in cudezno shujsali v sumljivo kratkem casu.
    Vedno se jih najde dosti, ki nasedejo ljudje pa na racun teh naivnezev sluzijo, nato pa zaprejo firmo, ko zasluzijo nekaj denarja.
    Aicha
    • CommentAuthorMaja.b
    • CommentTime10. Mar 2009

živjo

Tudi sama sem že slišala za 1000 in eno dieto, ki pa ne pomagajo. Najprej se mesece boriš in stradaš nato pa se ti kile v trenutku spet vrnejo ali pa ugotoviš, kar je zelo pogosto, da si shujšala samo v mišično maso, maščoba pa je ostala. Moja mama se je ravno tako borila s kilami dolgo časa. Sedaj je shujšala brez kakršnih koli oblik diet, ki so popolnoma nezdrave. Ne pozna pa se ji le na kilogramih, pač pa je končno oblikovala telo tako dobro, kot ji z nobeno dieto ne bi uspelo. Shujšala je za 10 kilogramov v 2 mesecih in se ni zredila niti za en kilogram nazaj. Izgubila je tudi veliko cm po celotnem telesu.
    Če vas zanima mi pišite na moj email maja.bobi@yahoo.com
    :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha

Vidim, da se reklamiras.
    Prosim brez reklame.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina

:devil::devil::devil:
    • CommentAuthorL
    • CommentTime8. Apr 2011 urejeno

jaz sem si kupila te tablete in sem v 2 mesecu shujšala 10kg ,ampak sem zraven tudi veliko hodila in mi je kar dobro pomagalo.
    najbolje je pa da greste vsak dan tečt oz. hoditi
    kot zanimivost pa bi mogoče še povedala , da poznam sosedo, ki že 7 leto hodi na golovec in je zgubila 25 kil brez kakršne diete,tablet,čajev,... Mogoče pa vam bo to pomagalo:tongue::cool:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime9. Apr 2011

Pregledala splet, googlala tablet ne nadem nikjer.
    Seveda.
    • CommentAuthorL
    • CommentTime10. Apr 2011

AICHA: JA NA SPLETU JIH NI MAM PA JST ŠT. PA SI LAHKO NAROČIŠ, VENDAR MISLIM DA JIH NI VEČ V ZALOGI LAHKO PA PROBAŠ.:bigsmile:
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):