Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorsandra25
    • CommentTime4. Feb 2009

jst sm tud nova tukej... no od ponedeljka ...pa mi se kr gre ...sam me zanima ce nekaj ne mors oz pojes manjso kolicino od navedene...je to ok?

lp sandra
    • CommentAuthorsandra25
    • CommentTime4. Feb 2009

ojla ... jst tud kr od pondelka vodm tole kuro razkrojevalno 31 dnevno ... pa mi je blo prvi dan mal bed ...sam zdj pa kr gre...sam me zanima ce je kdo to do konca spelal in kaksni so rezultati...lp
    sandra:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime4. Feb 2009

Malo si poglej po diskusijah ne pa da odpiras kar novo.
    Imas Dieto Kemicnega razkroja diskusijo pa si tam poglej odgovore na morebitna vprasanja ali pa vprasaj na diskusiji HUJSANJE. Najvec odgovorv ti bo znala dati Kozoroginja.
    Lahko pojes malo manj ce ne mores vsega.
    AIcha
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime4. Feb 2009 urejeno

Sandra25 pridi na 3 dnevno dieto kemičnega razkroja. Tam je že veliko napisanega, če malo prebereš za nazaj. Drugače pa kar vprašaj, če ti kaj ne bo jasno.
    Če poješ malo manj je v redu, samo ne spuščaj obrokov in ne dodajaj svojih .
    Če se boš držala bo tudi uspeh. Meni je uspelo v 21 dneh shujšat 8,5 kg. Nazaj nisem dobila nič. Sicer pa še vedno hujšam, samo na drugi dieti, malo za spremembo.
    :peace::peace::peace:
    kozoroginja:swingin::swingin:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime4. Feb 2009

Kozoroginja spremembe so dobrodosla osvezitev za telo. :wink:
    Aicha
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):