Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorSimon13
    • CommentTime16. Apr 2009

Nancy, če se ne motim, pri 14-ih tebi ni bilo treba več hodit v šolo ob sobotah... ker je takrat bilo že ukinjeno to... Drugo... najbrš srečaš dijake dopoldne v kavarnah, na cesta itd., ker jih ima veliko pouk popoldne in kdaj pa nej grejo vn skupi, če imajo popoldne šolo? Odmori pa trajajo vsaj 40 minut, ker preveč šol nima jedilnic in vsi ven hodijo na brukere, pizze itd.... za počitice pa si nismo sami krivi.
    •  
      CommentAuthornancy 555

Simon, saj ne pravim, da so dijaki krivi. Sedaj je pač tak šolski sistem. In časi se spreminjajo. Preobremenjenost dijakov je pa sigurno posledica tega kar sem prej napisala. Če toliko dni ni šole, je pač treba snov predelati bolj nahitro in preobremenjenost je tu.
    Doba računalnikov pa prinese tudi seminarske.
    Dijake pa srečujem med poukom, saj imamo velik šolski center.
    Ne jemlji tega osebno !
    Lp :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha

Nancy ne bodi prestroga.
    Mi smo tudi v prvem razredu zaceli steti in racunati do 10 pa do 100 po deseticah, pa pisati male pisane crke v drugem polletju.
    Sedaj pa hodijo otroci v solo s torbicami na kolesih.
    In vedno so se nasli svetli primerki, ki so posedali po kaficih, se pri nasi gimnaziji se je to dogajalo in jaz sem tudi pomladi kdaj spricala in sla na pijaco.
    Pa dosti studentov je med temi posedajocimi liki, samo dandanasnji ne ves vec ali je punca stara 12, 16 ali pa 22 let in jih zlahka zamenjas.
    Ze pri moji hcerki so bile razlike v solanju kaj sele sedaj.
    Pocitnice pa je tako drzava dala porfesorjem ker so s svojimi 25 urami dela na teden zeloooo utrujeni.

Simon take it easy & take a brake.

Aicha
    • CommentAuthorSimon13

Ah ja Nany se opravičujem. Sem zeloooo živčen... res oprosti:bigsmile::bigsmile:... Aicha, res je vleiko učiteljev tudi na naši šoli, jih vidim, hodijo domov ob pol enih hehe, spet drugi, pa so v šoli od 7- 4-ih. Na katero gimnazijo si hodila?
    •  
      CommentAuthornancy 555

Za vse, ki jih zanima glede telesne vadbe, mišic, prehrane in še kaj glede fitnesa: pojdite na stran www.velenje.com , rubrika strokovnjak in kliknete na trener fitnesa, tam si lahko ogledate odgovore in tudi kaj vprašate. Je zelo zanimivo.Tam odgovarja tudi moj zobozdravnik, to je za vse nas, ki imamo takšne ali druugačne težave z zobmi.
    Lp:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime16. Apr 2009 urejeno

Šola ni več to kar je bila. Učenci, dijaki, studenti so vse preveč obremenjeni.
    Vedno neki novi sistemi ocenjevanja , učni načrti. Ne vem komu so pisani na kožo. Ena šola... dva pisca šolskih učbenikov ali pa celo trije. Kar si učitelj izbere to morajo starši kupit in ne morejo ? uporabit naslednje leto ker je že spet nekaj novega.
    To se je zgodilo moji hčeri za mojega vnuka.Eno leto stare knjige niso bile dobre.( Lanske za letos...prispodoba).
    Moj pikec je v šoli od 7 ure zjutraj do najmanj 16 ure, revček. Hvala bogu, da je za enkrat navdušen nad šolo.
    :crazy::crazy::crazy:
    :clap::clap::clap:
    :swingin::swingin::swingin:
    •  
      CommentAuthornancy 555

kozoroginja, ti si delala domači jogurt, kakšno mleko si pa vzela?:shocked:
    •  
      CommentAuthortehtnica

Lep dober večer!
    Od danes dalje sem na vzdrževalni dieti. Sem zelo razočaranaa nad svojim "uspehom". Pogrnila sem na celi črti. Ne vem, če mi bo do poletja uspelo priti na 70. Kot že veste, imam hude prehranjevalne motnje. Zdaj jemljem kapsule, ki naj bi zmanjšale apetit, a meni ga še niso. Ne vem, kaj naj rečem. Trudila se bom še naprej, pa kar bo, bo.
    Vsem lep pozdrav!
    •  
      CommentAuthorAicha

Tehtnica ne daj se tudi tablete ne primejo takoj.
    Nancy hvala za podatke.
    Grem spat sem ze vsa omoticna.
    Lahko noc vsem skupaj.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime17. Apr 2009 urejeno

Nancy555.. jogurt sem delala z mlekom z 1,5 % mm.Saj ga še delam in je super.
    Dela ga pa tudi Pretežka. Od nje sem dobila recept.

Tehtnica, kaj se pritožuješ. Saj si lepo shujšala. Do poletja boš pa že še dal dol kakšen kilogramček. Saj ni mus da je ravno 70 kg. Če je kakšna kilca več,se ti ne bo toliko poznalo, kot pa 10 kil več. Če se boš ravnala po načelu ločevanja, boš lahko jedla več in vseeno zgubljala težo. Pošas ampak sigurno. Ne se najedat v intervalih.Jej toliko da ne boš lačna, pa tudi če je treba 5x na dan.
    Meni tudi ne gre nikamor že kar lep čas 1,5 kg gor in potem 0,5 kg dol in tako...
    Vrtim se pri 78,5 kg pa spet 80 kg. Pa kaj čem. Malo bom počakala, potem pa spet poskusila. Ni:devil:da bom spravila dol še kakšen kg
    Aicha, si se kaj odpočila.
    :bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime17. Apr 2009

Jaz se tudi vrtim v začaranem krogu, malo gor, pa malo dol, pa spet enako.

Samo se nedam. Počasi se daleč pride. Tudi počutje nekaj šteje. Tehtnica, se mi zdi, da sem videla na tabeli,
    da si shujšala 18 kg. Kaj to nič ne šteje. Nedaj se.

Aicha ali danes delaš?

A še to, sem na vzdrževanju teže že cel teden. Je kar fino, ko za večerjo lahko jem jogurt (1,3%).

Lp Vandolina
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime17. Apr 2009

Jaz sem bila pol dneva do pol stirih v Vojniku na izobrazevanju pa na kavici pri sodelavki, pri prijateljici na rojstnem dnevu in malo pri princeski.
    Pride na pocitnice drugi teden. Sedaj sem kot megla in grem spat, jutri spim do onemoglosti. Potem sem vikend v sluzbi drugi teden pa domaaaaa.
    Sem pa dvakrat tekla po stopnicah v tretje nadstropje.
    Lahko noc Aicha
    •  
      CommentAuthornancy 555
    • CommentTime18. Apr 2009

Jaz sem pa včeraj imela po 10 dnevih zopet sadni dan, sem na veliko noč mešala šunko in jajca, kruh sem si privoščila, pa potico, za večerjo sem si te dni privoščila tudi jogurt in beli sir iz Lidla in danes zjutraj sem imela še 1kg manj kot na koncu ločevalne. Vidim, da je tudi vzdrževanje super, čeprav me je malo skrbelo kako bo, ko bom jedla za večerjo drugače kot za kosilo.
    Uživajte lepo sončno soboto :swingin:
    •  
      CommentAuthorVandolina

Ja Nancy555 tako tudi pravijo navodila za naslednjih 90 dni.... Da se zgubi še dodatnih 3 kg in to brez posebne diete. Na to računam.

Sem pa tudi jaz grešila med prazniki in tudi jaz sem imela včeraj sadni dan. Je kar vredu. Mi vsi pravijo, da nesmem več hujšat, ker
    se mi bo potem preveč obesla koža. Ja nažalost imajo prav. Koža nad komolcem, no ja. Bo že. Rajši tako, kot da sem kot balon.

Lp Vandolina :cheer::cheer::cheer:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime18. Apr 2009 urejeno

Pogrešam nekatere članice:

Dreja, kje si? Javi se kaj, jaz te iščem po Kopru, pa te ni (ha ker te ne poznam)!!!!
    Draga se tudi nič ne oglasiš.

Kaj je z našo Diano79, oglasi se, da vemo, kako ti gre. Držimo pesti zate vse, ki smo v forumu.

Lunica123 tudi ti bi se lahko kaj javila, kako je steboj?
    •  
      CommentAuthordiana79

živijo!pri meni kaže zelo dober!krvavitev ni,boli me nič!veliko počivam,vsak dan vas berem ampak sem prelena da bi kaj napisala!eno skrivnost pa vama lakho zaupam:danes sem naredila test,in kaže rahlo pozitiven!je še malo prezgodaj!jutri zjutraj bom z mojim dragim naredila na CLEAR BLUE!danes sem zaradi firbca ker težko čakam na skrivaj naredila test!(en poceni test kar ni tako zanesljiv)ampak vseeno kaže na rahlo pozitiven!s tem da ni bilo prvi urin!jutri zjutraj gre zares!bom sporoćila!so me sestre opozorile naj se ne bom žalostna če slučajno še ne bi pokazalo ker lakho da je še prezgodaj!če ni krvavitev je to dober znak!v četvertek imam v lj. krvno preiskavo in to bo ziher pokazalo!menda v krvi prej pokaže kot na urinu!no vsseno bova jutri probala naredit test!upam da bo pozitiven!hvala za podporo!jutri držite pesti za DIANA LULA NA PALČKO!
    •  
      CommentAuthorAicha

O Diana v krvi res pokaze prej zato ce ni krvavitve lepo cakaj da vidis kaj bo v cetrtek.
    Supericka.
    Jaz bom se vedno tekla dokler bom zmogla se mi zdi dobro za noge in tudi kondicijo in telovadila, hujsam pa tako nic vec, ker mi ne gre.
    Se bom drugace spet psihicno zmrdala.
    Bom vzdrzevala to in bo. Rajsi vrabec v roki kot golob na strehi.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina

Diana79 komi čakam ugodnih novic. Ti res privoščim!!!!
    •  
      CommentAuthorprimorka

Diana, tudi jaz komaj čakam novice. :flowers:
    Vandolina, tebi pa tukaj odgovorim, da ne bomo drugih tem smetili. :wink: Nimam pojma, kakšen vikend bom sigurno doma. Se bo treba sproti pomenit. Ker tudi če sem doma, nisem v Tminu in je potem še vprašanje prevoza. Sama namreč odkar imam izpit bolj malo vozim (beri: ni omembe vredno) in sem še vedno vezana na dobro voljo drugih. :shamed:
    •  
      CommentAuthorVandolina

Če nisi v Tminu, kje pa si točno doma?

Glede smetenja se pa strinjam stab. Tako hitro nas zanese čvek.:shocked::shamed:
    •  
      CommentAuthorprimorka

V Tolminu imam stanovanje, v katerem sedaj živi sestrična. Jaz pa sem 12 let stanovala v Tminu, sedaj pa sem že skoraj 13 let na Kneži. Oziroma od tega že 6 v Ljubljani, ko pridem na vikend pa sem ali na Kneži ali pri fantu dve vasi naprej. :smile: Glede na to, da sem že blizu konca študija, upam, da bom enkrat dobila službo doma ali v bližini, tako da upam, da se čez kako leto in pol do dve vrnem v rodni Tolmin. :cool:
    •  
      CommentAuthorAicha

Tolmin tam pa je lepo.
    Aicha

Grem v sluzbo.
    :cry::cry::cry:
    •  
      CommentAuthorprimorka

Tanartabeltalepš! :tongue:

Aicha ti čisto nič ne zavidam, čeprav imam tudi jaz delovni vikend. Pišem eno poročilo za faks in mam že kvadrataste oči, zraven pa še forum prebiram. :tongue:
    •  
      CommentAuthorVandolina

Ja, ja, seveda je tam lepo. Posebno, če si na počitnicah. Drgač pa je meni lepši tuki ob morju.
    12 let sem živela v Ljubljani, v Tolminu sem bila samo 8 let in sedaj sem tukaj dobila že državljanstvo ( 39 let.)

No ni panike Primorka, enkrat se že srečava, če prej ne pa čez 10 let, ja no če bom še živa, ha, ha in se boš hotela srečat z eno
    staro nončko.

Lp Vandolina

:shocked::shocked::shocked:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja

Diana79, držimo pesti. Želim da bi ti uspelo in bi bili vsi srečni skupaj s tabo.
    Tolminsko in bovško okolje je res lepo. Sem tudi jaz nekaj časa živela tam.

Za prvomajske praznike bom pa tudi jaz malo na morju.Sicer v dragem apartmaju ampak moram malo spremenit okolje če ne me bo pobralo.
    Na Belem križu smo si rezervirali v eni hiši, tako da si kuhamo sami. Upam da bo vreme.
    :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorVandolina

Opa bato!
    •  
      CommentAuthorkozoroginja

Oh se že veselim mal spremembe, čeprav mi "dragi" mal kazi veselje.
    :devil:kolk ga je težko kam spravit. Vse mu je predrago, madona kot da bi stradal. Grrrrrr.:crazy::crazy::crazy:
    Nazadje mu je pa všeč da ga kam vlečem.
    Vandolikna mogoče se pa še kje srečava.
    •  
      CommentAuthorVandolina

Ja vse je mogoče, Bel križ in Koper nista daleč narazen.

:shamed:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja

Ja vse je mogoče.
    Papa
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime19. Apr 2009

Potem pa se jaz s princesko julija ali avgusta v Izolo.
    Za 1.maj pa delam (spet).
    1. sem dnevna potem pa nocna.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorAicha

Vandolina saj vem, da si ze povedala ampak prosim kako si sprintas knjigo?
    A.
    •  
      CommentAuthorAicha

Hvala sem poiskala in si nalozila oz. shranila.
    A.
    •  
      CommentAuthorVandolina

Aicha to je pa zate, posebna izdaja:

Evo, oba linka...

90-dnevna ločavalna dieta (manjka stran za dan 65):
    http://rapidshare.com/files/2548682/90-dnevna.locevalna.dieta.eBook-Wampek.pdf.html

in še 90-dnevna ločavalna dieta - naslednjih 90 dni (nevem če je cela, ker je še nism sprintala):
    http://rapidshare.com/files/2548011/90-dnevna_locevalna_dieta___naslednjih_90_dni.pdf.html

dol pa potegnete tk, da kliknete na FREE USER pod tistim prvim števcem, počakate, da se odštejejo sekunde in kliknete DOWNLOAD, določite kam jo shranit in to je to. predno boste sneli še drugo datoteko je treba počakat nekaj minut... (napiše koliko) potem pa na isti način...
    •  
      CommentAuthorLEjikA

Aicha, mislim da tebe zanima, kako si jo natisneš, ker vrjetno si si jo že shranila, pa ti Vandolinin nasvet, ne bo več prišel prav.

Knjiga je v pdf formatu, tako da jo normalno odpreš (kot Wordov dokument), nato pa klikneš "File" ("Datoteka"), "Print ("Natisni"), "All" ("Vse" strani v obsegu) in daš "Print" oz. "OK" ("Natisni").

Če pa želiš natisnit obojestransko klikneš na levi stani gumbek "Pages" (ali "Strani") da se ti pojavijo taki listi, potem tisto okence razširiš, da se ti pojavita dve koloni teh listov, nato označiš prvo kolono listov in greš po zgoraj opisanem postopku, le da daš namesto "All" opcijo "Selected pages" ("Označene oz. izbrane strani") ter "Print" ("Natisni"). Ko ti stiska, preložiš liste, da gre od začetka in paziš da je prava stran na vrhu (odvisno od tiskalinika, po navadi pa mora bitit natisnjena na vrhu), označiš drugo kolono listov in ponoviš postopek.

Priporočam pa ti, da če nisi ravno vešča tiskanja daš kar enostransko tiskanje (prva opcija), in raskiraš nekaj več listov.

Upam, da ti bo v pomoč, če si to želela :shamed:
    •  
      CommentAuthorVandolina

Deklice, jaz teh linkov nisem odprla, ker jih ne potrebujem, imam obe knjigi.

Hvala za dodatne napotke Lejika.

Lp Vandolina:swingin:
    •  
      CommentAuthordiana79

danes mi je pokazalo nekaj rjav izcedek je pa zelo malo!rekli so da menda nič hudega in da kjub temu lakho rezultat pozitiven!tako da danes nisem delala testa,ampak jutri grem v ZD dati kri(samoplačniško 8,50eur,test clear blue 8 eur)ker najbolj siguren rezultat!upam da ne bom začela vbolj krvavet!zdaj strogo počivam in jutri vama sporočim rezultat!upam da pozitivnega!:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
    •  
      CommentAuthorVandolina

Držim pesti, da bo vse vredu.
    • CommentAuthormir@

Pozdravljene,
    ker je tema splošna bi vprašala, kaj najraje počnete v prostem času?
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime20. Apr 2009

Diana pazi se in drzimo pesti.

Mir@, ker nas je veliko se ukvarjamo z razlicnimi stvarmi. Poglej v diskusijo Predstavimo se.
    Jaz recimo rada hodim na sprehode ali pa se doma izlezavam na kavcu ce sem utrujena.
    Drugace pa kot vse gospodinje je treba doma delati. In cimvec casa poskusim porabiti za rekreacijo.
    Pa cuvam vnukinjo.
    In se bi se naslo.
    Aicha
    • CommentAuthorsyu

čvekice, kam pa kam za praznike?
    jaz na domač atrij kopat za brunarico.
    drgač sva pa z možem šla vsako leto na kak jadranski otok, spala v avtu, kuhala na gorilniku, kolesarila.
    romantično, nepozabno.
    letos bom to zelo pogrešala.:cry:
    •  
      CommentAuthornancy 555

Syu, ko boš v Celju te pridem pogledat, da vidim kako si shujšala in če rabiš osebnega trenerja:boogie::boogie::boogie:
    Za bomo verjetno imeli pri mami piknik:updown:čevapčiči:updown:pivo:sleepout:
    Lp
    •  
      CommentAuthornancy 555

Za praznike
    •  
      CommentAuthorVandolina

Punce, punce sam na hrano mislite.
    •  
      CommentAuthordiana79

punce! na žalost pri meni je pokazala M!sicer ni veliko,ampak je kri!v lj. so rekli da je to lakho pomenilo da je postopek neuspešen,ali pa to da eno pikica poslovila!zdaj moram par dni počakat,spremljati če bo slučajno krvavitev ustavila!še vedno možno da bo eno pikica ostala!če bom začela bolj krvavet potem pa nič!v jeseni bom šla na nov boj!hvala za vaše skrbi in nasvete!sem zelo žalostna in razočarana ampak moram biti pozitivna,ker vem da mi bo enkrat uspelo!dopoldne sem jokala skoraj dve ure ker sem mogla dati žalost ven od sebe!mislim da je to razumljivo a ne?še sporočim kakšen je situacija!
    •  
      CommentAuthorVandolina

Diana79 tako sem mislila nate danes, prav žalostna sem tudi jaz.
    Bodi potrpežljiva, če ti sedaj ni uspelo ti bo pa drugič.

LP Vandolina :devil::devil::devil:
    •  
      CommentAuthorAicha

Diana ne obupaj.
    Ce ni prvic uspelo pa bo drugic.
    Mogoce pa imas se eno pikico.
    Mislimo nate.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime20. Apr 2009 urejeno

DREJA JAVI SE! :sad::sad::sad:
    •  
      CommentAuthorAicha

No za praznike bom jaz veselo v sluzbi.
    Bom sluzila dinrcke.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina

Eurčke! Pridna kot vedno. Mi bomo pa zabušavali in se redili, oz. bomo ločevali in hujšali.
    •  
      CommentAuthorAicha

Ja evrcke seveda. Malo se pa pozna.
    Aicha