Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

•  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime1. Mar 2009 urejeno

E, pa da vam povem kaj sem danes počela.
    Zjutraj sem se spravila pospravljat mojo garderobno omaro. Vse kar mi je preveliko sem zmetala na kup. Ločila sem jakne in lepše hlače ter majice in bluze za karitas, ostalo (razne reklamne majčke), ki sem jih imela za doma pa so romale v smeti. Tako, da imam omaro prazno kot pri stilskem izzivu Tima Ganna, ki ima oddajo na TV3 ob petkih.
    Moram pospravit še omaro v drugi sobi, ker imam tudi stvari " za hude čase". Pravijo, da če nekaj ne oblečeš 2 leti, komot lahko vržeš proč, oz. oddaš drugmu, pa se strinjam s tem. Vedno sem si rekla, mogoče mi pa pride prav, figo, samo nalagam cote na kup, nosim pa itak ne. Omara pa poka po šivih. Zdej sem se odločila za akcijo ločevanja, če že ločujem, pa bomo ločevali povsod.

LP Vandolina
    •  
      CommentAuthorkozoroginja

Vandolina pridi še k meni. Imam za ločevat kolikor hočeš.
    Če se bom tega lotila, bo omara prazna.
    Nikakor se ne morem tega lotit, pa je nujno potrebno. Sem rekla da si bom dala
    črna očala in hitela pospravljat. Kot praviš imam še cunje, ko sem imela 55 kg.
    Ne vem za koga jih šparam.:crazy::crazy::crazy::devil::devil::devil:

Samo lotit se je treba pa bo.:peace:
    •  
      CommentAuthornancy 555
    • CommentTime1. Mar 2009

Ja jaz pa nisem tako prepričana sama vase. Sem pred kakšnimi 4 leti shujšala z dieto "manj žri" iz 93 na 70 kg in tako kot ti Vandolina pospravila omaro. Potem sem pa šla na morje, kjer sem se zredila za 2kg in nekaj časa je ta teža ostala. Nato pa še za 1kg, pa še 1kg in 1kg...in sem prišla nazaj na 93kg, pa skoraj brez oblačil, saj sem rekla, da bom sigurno shujšala in ne bom kupovala novih, večjih oblačil. Potem pa so pred 3 leti prišli žolčni napadi, ki so bili tako hudi, da sem prišla na 76kg in šla na operacijo. Po operaciji pa nisem imela nobenih težav več in sem lahko jedla vse, ampak sem vseeno držala to težo dobro leto, a v zadnjem letu prišla na 85kg. In tako sem sedaj na 1.zaresni dieti.
    Ne zaupam preveč sama vase, saj sem takrat ko sem imela 70kg rekla, da se nikoli več v življenju ne bom zredila. Pa sem se.
    No malo sem se izpovedala, pa lahko noč:wink::wink::wink:
    •  
      CommentAuthorVandolina

:shamed:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime2. Mar 2009

Vandolina moj najdrazji je parazit. Ker koristi moj racunalnik. Sedaj ko nima svojega sicer pa sem jaz zelo dosti let uporabljala njegovega.

Tudi k meni lahkop rides stran metat, vsega mi je skoda pa ceprav cunjice ko sem imela 45 kg nikoli vec ne bom spravila nase. Kaj na Karitas vzamejo oprane ali morajo biti iz cistilnice. Zasite pa tako niso ker so kot nove.
    Ampak ce se bom tega lotila bom tudi jaz imela prazno omaro.
    In se najljubse 7/8 hlace ki jih lani nisem mogla nosit in so mi sedaj prav sem unicila, ker sem na flek zlila prasek, ki je seveda pozrl barvo.
    Se dobro, da imam neke obleke, ki jih lahko nosis ce ti teza varira.
    Tudi jaz ne mislim imeti vec kg kot jih imam sedaj. Pa ce si roko zlomim.
    Sanjam o novem sladoledu Maxim okus jabolcni zavitek s cimetom.
    Grem se malo delat.
    AIcha
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime2. Mar 2009 urejeno

:shocked:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja

Meni so enkrat na RK zavrnili cunje, ker so bile malo pomečkane, ker so bile v vrečkah par dni. In da bi bilo dobro, če bi bile iz čistilnice.Bile so oprane tudi polikane (od otrok in nekaj mojih in moževih) Tam pri njih sem jih položila ob kontejner in jim povedala da od mene ne dobijo nikoli več nič. Hvala bogu so ljudje hitro prebrskali in pobrali kar jim je bilo všeč. Zdaj pa dam sosedi pa ona
    odnese na karitas. Starih stvari, ki se mi jih zdi škoda pa jih ne bom nikoli več nosila pa imam malo morje. Bom res morala narediti red.

Moja mama mi je vedno govorila.. pazi ne zavrzi, mogoče ti bo še prišlo kdaj prav. Zdaj pa imam preveč vsega.
    :tooth::crazy::crazy::tooth:
    •  
      CommentAuthortehtnica
    • CommentTime2. Mar 2009

Jaz pa o tem še nisem razmišljala. Tudi moje omare se šibijo. Za puloverje me niti ne skrbi. Bolj je širok, srečnejša sem in bolje se počutim v njem. Oprijetih stvari nisem vajena nositi in jih tudi ne nameravam. Po pravici povedano sem se odločila, da si bom nekaj novih stvari kupila, ko bom zadovoljna sama s sabo. Zdaj imam ene kavbojke za v službo in pika. Skrbi pa me za bunde in jakne. Ravno včeraj sem se gledala. Vse skupaj ne izgleda nikakor. To bom pa morala zamenjati. Samo ne vem, ali na Karitasu jemljejo tudi tako velike cunje?!?
    Odločila sem se, da nikdar več nočem biti debela! Koliko trpljenja je s tem povezanega!!!!!!!! Zavedam se, da bom vse življenje, kolikor ga je pač še pred mano, morala pošteno paziti, kaj in koliko pojem. Prekrškov se mi ne splača delati, ker se mi takoj pozna kila gor. Potem je ves trud zaman. Morala se bom naučiti obvladovati samo sebe in svojo požrešnost. Lahko se pohvalim, da je prenajedanja vedno manj.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime2. Mar 2009

Tehtnica vecina nas je taksni, ki bomo celo zivljenje morale pazit.
    Ampak s tem se moramo sprijaznit.
    Sem vedela, da nekje hocejo obleke iz cistilnice. Kaj mislijo, da ce dajes obleke imas denar za cistilnico? Neumnost.
    Jaz sem sedaj tri tedne doma in imam cas. Bom videla kaj bom naredila s poletnimi cunjicami.
    Novo pa si kupujem vedno manj, vse kar imam imam kvalitetno in nekako "vedno moderno" da lahko oblecem vedno. Mislim puloverje in hlace.
    Za poleti pa ni problem hlace, krilo in siroke obleke pa je.
    Nekaj pa se dobim v Beogradu od ene punce ki si kupuje obleke za zabavo. In vse so firmirane.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina

oj
    •  
      CommentAuthorVandolina

LP Vandolina:shocked:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime2. Mar 2009

Cakamo slike.
    Ves kaj je to 10 st. manjse?
    Lepo spite, Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime3. Mar 2009 urejeno

:shocked::shocked:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime3. Mar 2009

Hvala sem se zudila sedaj greva na sprehod potem pa kosilo: riz z zelenjavo.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime3. Mar 2009

Jaz sem imela za kosilo juho z mesom in zelenjavo.

Sprehajala pa sem se cca 3 ure, za danes je dovolj.
    •  
      CommentAuthorVandolina

:devil:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja

Vandolina hvala za opozorilo.
    A si dala tudi na sladki greh. Od tuki ga ne znam posredovat naprej. Še nismo jemali.:tooth:
    Jaz sem pa naredila za sebe, kot sem napisala špinačo in jajca, za moža in vnukinjo pa riž z zelenjavo, puranje zrezke s sirom in solato. Sline do tal.:crazy:

Bo drugič nekaj od tega.:clap:
    •  
      CommentAuthorLEjikA
    • CommentTime3. Mar 2009

No, jaz bi pa tule samo nekaj dodala, glede Vandolininega opozorila.

Vse lepo in prav, vendar je v večini primerov, ko dobite podobna sporočila na svoj e-mail naslov, bistveni namen, da vi sporočilo posredujete naprej. V večini primerov se zadaj skriva zlo namerno dejanje pridobivanja e-mail naslovov, saj s tem, ko takšno sporočilo pošljete naprej na več različnih naslovov, ustvarite t.i. "mailing listo" ki kasneje služi za pošiljanje nezaželene pošte. Verjemite, da če imate na računalniku delujoč antivirusni program, vam bo le ta virus tudi našel. Vsekakor pa je priporočljivo, da raznih sporočil, katera že na pogled izgledajo sumljiva ne odpirate, ampak enostavno izbrišete!:bigsmile:

Čeprav previdnost ni nikoli odveč!

P.S. Isto sporočilo sem v slovenskem jeziku prejela že pred več kot letom dni (in kasneje vsaj še 5x), pa še vedno nisem dobila takega sporočila, ampak samo nezaželjeno pošto.
    •  
      CommentAuthorVandolina

Pa lep pozdrav vsem Vandolina
    •  
      CommentAuthorLEjikA
    • CommentTime3. Mar 2009

Seveda Vandolina, saj nisem rekla da je kaj narobe, ker si prilepila opozorilo, da ne bo pomote. Je pa pohvalno, da sumljivo pošto zbrišeš! :thumbup:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime3. Mar 2009

:shamed::shamed::shamed:
    •  
      CommentAuthortehtnica
    • CommentTime3. Mar 2009

Vandolina, ogledala sem si tvoji slikici na sladkih grehih. Fenomenalna si!:clap::thumbup:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime3. Mar 2009

To je bilo zaradi preventive.
    Jaz sem dobila ze nekaj koristnih sporocil po internetu o virusih.
    Zelela sem vse najboljse.
    Tako, da kakor je komu volja.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina

•  
      CommentAuthorVandolina

:devil::devil:
    •  
      CommentAuthortehtnica
    • CommentTime3. Mar 2009

Jaz se bom slikala šele potem, ko bom imela 70 kil, prej ne. Od zadnje slike do zdaj nisem nič spremenjena. Lahko noč!
    •  
      CommentAuthorAicha

Jaz se nisem nic slikala imam pa eno samo mislim da je ne bo \"pripopalo\" gor, ker je velika.
    Aicha

Prevelikaj e
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime4. Mar 2009 urejeno

•  
      CommentAuthorkozoroginja

Vandica, tega konjička mi je vnukinja pripela. Jaz namreč obožujem konje.
    Sem se slikala pa moram sliko še na računalnik dobit iz aparata, potem jo pa pošljem.:jumping:
    Kozoroga pa sem shranila.
    kozoroginja:jumping:
    •  
      CommentAuthorVandolina

:jumping::jumping::jumping:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime4. Mar 2009

Pa jo bom res, balzam za duso.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime4. Mar 2009

Pri nama je princeska dragi lezi, ker ga boli glava tako da sem z enim "ucom" na forumu z drugim nadzorujem situacijo.
    Odlocila sem se, da sedaj ko sem doma shujsam ce bo uspelo 2 kg. In potem to drzim. Lazje mi je ko ne delam ,ker imam red pri hrani in ne gresim. V sluzbi pa vedno kaj v usta vtaknem kar ni treba.
    Spala sem nocoj 14 ur ce kdo verjame ali ne, bila sem cisto utrujena.
    Danes pa je ze boljse.
    Nimam pa pojma kaj skuhati jutri za kosilo. Danes sva jedla rizeve rezance, princeska spagete, vceraj rizoto, za jutri pa res ne vem kaj.
    Najrajsi bi skuhala mehisko, to lahko jeva potem dva dni.
    Ce bo lahko se oglasim se zvecer.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina

•  
      CommentAuthornancy 555
    • CommentTime4. Mar 2009

Vandolina, kako lepo sliko si mi poslala,mi je tako všeč, da sem jo hotela takoj pripeti, pa je ne morem. Napiše mi napaka 500 in vaš Gmail račun ni na voljo,poskusite pozneje. Bom še poskušala, ker mi je res všeč.
    Hvala in lep pozdrav
    :jumping::jumping::jumping:
    •  
      CommentAuthornancy 555
    • CommentTime4. Mar 2009

O vidim, da je.Samo na sladkih grehih, sem mislila, da bo povsod.Hvala, sem zelo prikupna.

:rolling::rolling::rolling::rolling::rolling::rolling::rolling::rolling:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime4. Mar 2009

Vandolina pupica je bila sigurno srecna ker je sla.:tongue:
    Kako uspevas kuhati za malo, tebe in moza?
    Lp Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina

:shocked::shocked::shocked:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime4. Mar 2009

Pa vseeno ne mores nekako uskladiti?
    Za stiri posebej je malo prevec. Pri nas ni izjem vsi jemo vse razen 55 stvari ki jih jaz ne jem. Samo princeska ima pravico da cesa ne je.
    Zato pa si tudi jaz ne morem vsakic zmisljevat kaj bom jedla.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime5. Mar 2009 urejeno

Vandolina, meni je tudi v užitek kuhanje. Zato vedno skuham preveč. Prej ko je še sin živel pri meni je bilo super, čeprav sem kuhala skoraj za vskega posebej nekaj. Sin je mesni človek, snaha izbirčna, vnukec je jedel vse in >moj< ni bil izbirčen.(sedaj pa jeeee). Zdaj ko sva sama mi je težje ker še vedno naredim preveč.
    Koliko je pa stara pupica ki jo paziš. Mora biti srčkana, sajso vsi mali otročki bombončki.
    Včeraj sem naredila jogurt in mi je krasno uspel. Pravi >moj< da bo zdaj vedno samo domači jogurt. On ga kar veliko poje.
    kozoroginja
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime5. Mar 2009

Jaz tudi rada kuham ampak samo ko sem doma. Sem pa se iz mladosti naucena, da se poje vse kar se da na mizo in zato ne kuham za vsakega posebej.
    Res pa je, da ne kuham stvari, ki jih eden od naju ne je. Tako, da s tem nimam problemov. Ob posebnih priloznostih pa naredim izjemo.
    Kozoroginja, kje je recept za jogurt, jaz sem ga nekam zalozila in sedaj ga nimam.

Moram povedati, da sem si kupila od LUNE za pomivanje posode, pa mi ni prevec vsec. Vidi se, da smo navajeni na kemijo, malo se peni, ker je bio.
    Danes sva izbrala nov racunalnik stal bo 520 evrov, prenosnik HP, samo prinesti ga se morajo iz Amerike.
    Je pa dragi danes in vceraj spraznil malo mojega in sedaj je malo boljse.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime5. Mar 2009

Nasla recept za jogurt in ga dodajam v svojo zbirko receptov.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorkozoroginja

Aicha, si poskusila naredit jogurt. Meni je že dva krat super uspel, in ima Pretežka čisto parav ko ga sama dela. Res je dober.
    Poskusila bom naredit še sadnega, ene dva lončka za začetek.
    Moj računalnik je tudi že star, ampak ker ga uporabljam sama še kar gre, ker tako ne znam delat na njem vsega kot drugi.
    LUNA za pomivanje posode pa meni preveč diši. Uporablja ga /jo/ snaha.
    Ima tudi druga čistila in prašek od LUNE.

Kozoroginja:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime5. Mar 2009

Sem ze delala jogurt enkrat pa sem potem zalozila recept
    Kako pa je prasek od LUNE?
    Jaz sem si kupila ker mi je odstekana reklama.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina

•  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime5. Mar 2009

No, jaz imam tudi Dash.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorkozoroginja

Poslala sem slikice Vandolina . Si jih dobila, al se je kaj sfižilo. Pa zgleda da sem se kar s sabo pogovarjala na klepetu.
    Dež je pa tudi tukaj v Lj. celi dan. Prav žalostno:cry::cry:.
    Jutri bom pa malega imela v varstvu do nedelje. Sem kar vesela, da bo pri meni.
    Sem bila navajena otroškega živ-žava, tako da sedaj ko je še tamali vnukec odšel, mi kar malo manjkajo.
    Vandolina, tvoja pupica se te bo pa že navadila, ker vem da imaš veliko dobre volje in potrpljenja z otročki

kozoroginja
    •  
      CommentAuthorVandolina

Aha
    •  
      CommentAuthorVandolina

•  
      CommentAuthorkozoroginja