Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

•  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime12. Mar 2009 urejeno

Aicha, napaka 500 se pojavlja tam na g-mailu, kjer pred svojim g mail naslovom pripopaš slikico. Ne da se zamenjat slikice (Gmail E--pošta iz Googla).
    Hvala Nancy, sem se potem spomnila da si iz Velenja, si že enkrat povedala.
    Bog - da imate zobaja, pa tudi če majčkeno zaboli.
    Naša Vandica hitro menja slikice, nam pa napako kaže ko hočemo menjat.:crazy::jumping:
    •  
      CommentAuthornancy 555
    • CommentTime12. Mar 2009

Jaz sem pa videla tisto punčko, ki si jo meni namenila, nato pa srček, sedaj si pa smeško.
    :thumbup:
    •  
      CommentAuthornancy 555

Ja res pogosto spreminjaš, a boš sedaj vrtnica?
    •  
      CommentAuthorVandolina

:shocked:
    •  
      CommentAuthornancy 555

Pa če mi ne gre.Naredi se mi prav tako kot kozoroginji.
    •  
      CommentAuthorVandolina

:shamed:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja

Saj to sliko bi rada dala gor, kisi mi jo predlagala na gmailu.To je tista pod uro z očali.:shamed::cry:
    •  
      CommentAuthorVandolina

•  
      CommentAuthorAicha

Ce stane 200 evrov pa je brezveze in ni posteno.
    Jaz bi tudi hodila brez zob okoli. Za en teden.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime13. Mar 2009 urejeno

•  
      CommentAuthorvesny
    • CommentTime13. Mar 2009

noživjo jz sm zlo zlo nova tuki pa sm stara 11 let in mam 48 kil .sej vem da mam ITM normaln ampak na trebuhu in stegnih sm grozna ampak resssss .kako nej se tege znebim pomagite(sorite če sm pršla na zasebn forum ampak nč druzga ne najdm):shamed:
    •  
      CommentAuthorvesny

no pa še neki za primerjavo:moja sošolka ma 55 kil pa je ista k js sam ona ma čist lepo trebuh jst pa groznga:cry:
    •  
      CommentAuthorVandolina

Lep pozdrav Vandolina
    •  
      CommentAuthorAicha

Vesny potem pa telovadba, trebusnjaki, da utrdis misice.
    In nic junk foda. Pa cipsov in podobnega.
    Samo to, pozabi na Mc Donalds in ostalo pa malo rolerji ali kolo.
    Pa mami vprasaj malo za nasvet?

Danes sva pripravila kopalnico za beljenje in jaz sem potem vse ocistila, ker je bilo prasno od "smirglanja".
    In kuhinjo sem ocistila.
    Jutri pa pride princeska na pocitnice. Bomo imeli zur do jutranjih ur. Zvecer jo moram malo ven peljati, da bo boljse spala.
    Vandolina kako pa je tvoja mala "kricacka"? Se je unesla?
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina

::cry:
    •  
      CommentAuthorAicha

Le kaj je tako vdrena?
    So jo doma v vati imeli sigurno.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina

:sad:
    •  
      CommentAuthorAicha

Ves, da ne ni sanse. Neki red pa mora biti.
    Princeska je imela pri enem letu 7,3 kg. Sedaj pa ima pri 3,5 let ze pol leta 14 kg ali celo eno leto.
    Oh otroci.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorvesny
    • CommentTime14. Mar 2009

hvala, hvala ampak a veste moja mami tega sploh ne bo razumela drugač je pa tko:u torkih četrtkih pa petkih mamo u šol telovadbo pa u četrtkih mam plavanje pa u petkih je pasja šola kjer zlo dost usi migamo.sej zdej mal poskušam nasvete za od prej pa popoijem fuuuuuuull vode zjutri sadje za kosil kar je pa kar mam rada ampak ne preveč zvečer pa en jogurt sevede umes pojem veeeeeeliiiiikkkk sadja. mogoče vam bo to kul al pa ne men se zdi da je mogoč šla kšne pol kilce dol.drugač sm pa lih vn pelala svojga psa in sva dirjale tm čez travnk pa zlo rada mam živali in mam psa Zojo mačka Repkota pa 4 paličnake
    •  
      CommentAuthorvesny

pa še to u Mc Donalds sploh ne gremo nikol sladkarij mamo doma bl mal pa kaj je ta junk fod?
    •  
      CommentAuthorvesny

hej bo gdo kej pršu gor , men je dougčas:cry: pa še neki zdejle grem na en rojsn dan in ne vem kako nej se izognem preveč sladkarijam,zdej pa grem mufini so pečeni(s sestro sm jih nardila pol k sm celo bajto pospravla:bigsmile:)
    •  
      CommentAuthordiana79

bok punce!potrebujem vaša mnenja!moja vsakinja mi je danes rekla da ne smem piti kravja mleko med nosečnostjo(tisto domačo mleko kar imamo doma) ampak samo tisto alpsko iz trgovine!menda ni zdravo!še nikoli nisem to slišala,in moje mnenje da ta naš mleko res bolj masten,ampak se mi zdi veliko bolj zdravo kot tisti iz trgovine!kaj vi mislite o tem?jaz imam zelo rada mleko,pa butasto mi zdi da imam doma vsak dan po 200l,pa hodim v trgovina kupovat isti mleko samo da veliko manj ima v sebi,kot tisti ki jaz pomolznem!konec koncev nam ljubljanska mlekarna odkupuje mleka!
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime14. Mar 2009 urejeno

•  
      CommentAuthordiana79

sem dobila v lekarni ingverja!neumno bi bilo kupovati mleka če imam doma!seveda vedno prekuham,včasih tudi skuto naredim za štrudeljček!mislim da boljše od kravje mleko ni!tam jih pasterizirajo,vse dol poberejo pa čist lakhega prodajo!meni tisto sploh nima okusa po mleko!na mojim mleki ko zavre naredi tako lepo debelo smetano!to je mleko,ne tisti voda....ha-ha!
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime14. Mar 2009 urejeno

ja:shocked:
    •  
      CommentAuthorAicha

Diana vidim, da je nujno ampak saj se nisi noseca.
    Tako, da je pocakalo.
    Pravijo, da domace kravje mleko ni dobro ker je premastno in "premocno". To sploh velja za tiste, ki celo zivljenje pijemo kupljeno mleko. Jaz bi verjetno umrla, ce bi popila domace kravje mleko.
    Ce je mleko dobro prekuhano, da se unicijo vse bakterije in kar je pac noter ni ovire, da ga ne bi pila. Sploh ce ga vedno pijes. Ko bos pa noseca pa bi mogoce dala malo vode noter. Tako se vsaj dela za otroke, da se domace mleko razredci z vodo(ker ni dobro tako mastno za otroski zelodcek). To bos pa vprasala ginekologinjo.
    Sedaj pa le pij mleko, ki ga prodajas samo oni dajo vodo noter in ga iz tvojih 200l naredijo 600 in drago prodajo. Samo res ga prekuhajte dobro.

Midva sva danes belila kopalnico, jaz sem imela spomladansko ciscenje samo omare se pospravim in operem zimske jakne (malo je se prehitro). Tako, da sem pet ur delala kot mravljica.
    Potem sva sla na sprehod pa na en hribcek in poskusila sem malo tect.
    Sedaj pa je princeska tukaj in je guzva.
    Lahko noc Aicha
    •  
      CommentAuthorAicha

A-ja se to: Vesny mislim, da si absolutno premlada, da hujsas in sodelujes na forumu za hujsanje.
    Prehranjevanje, hujsanje, stradanje in ostalo ni zdravo.

Aicha
    •  
      CommentAuthornancy 555
    • CommentTime15. Mar 2009

Jaz sem bila pa včeraj na vrtu in sem posejala solato in redkvico, pa čebulo in šalotko, pa še sadni dan sem imela za povrhu. Danes me pa od tega bolijo mišice na nogah in bom raje malo nedeljsko počivala in vsake toliko časa pogledala na forum, če kdo kaj čveka.
    :updown:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime15. Mar 2009 urejeno

Lp Vandolina :crazy:
    •  
      CommentAuthornancy 555

Pri nas je pa malo oblačno, bila sva že na jutranji kavici v kavarni, mož kuha govejo juho, jaz bom pa zraven naredila malo kuhane zelenjave in pečene bučke.
    Za malico sem si zmiksala 1malo banano, jabolko, kivi in pomarančo-zobje. Vitaminov imam za cel dan. :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha

Midva sva se vrnila iz "kramarskega", kjer sem kupila domaca jabolka (carjevic) in 1,5l jabolcnega kisa. Sem ga ze spila zlico.
    Princeska je sla z nama in je bojedla eno jabolko kar tam, dobila pa neko figurico.
    Isceva nekaj steklenega za police, kjer imamo lucke in se lepse sveti ce je spredaj steklen okrasek.
    Sedaj greva pa jest.
    Kumare z jogurtom so bozanske.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina

.:cry:
    •  
      CommentAuthorAicha

Saj se pridejo kumare Vandolina.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina

•  
      CommentAuthornancy 555

Ti vsaj lahko ješ oreščke,jaz jih pa včeraj pri sadnem dnevu nisem mogla.Kar malo bolj nasitijo kot samo sveže sadje.Pa tudi moža sem lahko samo gledala ko je jedel fige.:cry:
    •  
      CommentAuthorvesny

ok ok sej bom pa šla iz tega foruma baj :neutral:
    •  
      CommentAuthorAicha

Vesny malo bodi realna.

Kumare z jogurtom Vandolina.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina

•  
      CommentAuthordiana79

živijo!ker vem da imate rade orhideje sem poslala en email na sladki grehi!splače se pogledat!l.p.
    •  
      CommentAuthorAicha

Nimas rada? Jaz pa.
    Diana hvala, Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime16. Mar 2009

Diana79 orhideje so prekrasne, najlepša hvala, zelo si me razveselila.

Lp Vandolina
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime16. Mar 2009

Orhideje so prelepe.
    Aicha
    •  
      CommentAuthordiana79
    • CommentTime17. Mar 2009

da se malo oglasim!orhideje imam rada,ampak so mi malo zamerile!povem zakaj?jaz imela 12 orhidej,večina sem sama kupila,nekaj pa sem dobila!vse so bile lepe,cvetoče!moja soseda je cvetličarka in mi svetovala kako zalivati,gnojiti!s tem da imam idealno mesto na oknih ker sonce je samo zjutraj dve ure!jaz sem to upoštevala,res lepo sem skrbela za orhideje!potem pa je začelo listje rumeniti,nič bilo več cvetja,zračne korenine niso več zrasli!soseda je prišla da mi jih presadi,in potem sva videle da med koreninam je gnilo spužva!mie je vprašala kje sem jih kupila,ker to dajo v trgovskih centrih notri,zato da ni treba zalivat!spužva zadrži vlago ampak čez čas začne zaradi tega korenine propadati in rastlina umre!seveda jaz sem kupila v šparu in tuši!tako da zdaj imam samo ena orhideja,tega sem kupila v v mozirju(arboretum)in to mi zdrav drugič cvete in je zelo lep!to ni imela spužva!tako da sem dala najmanj 100eur za orhideje pa nimam nič od njih!no imam samo eno!kupila ne bom več nobene!drugače mi še vedno slabo,zdi se mi da vsak dan slabše!l.p.
    •  
      CommentAuthorVandolina

O zelo mi je žal, da se tako slabo počutiš. Ali si vprašala zdravnika ali med. sestro koliko časa ti bo tako slabo.
    Želim ti čimprejšnje izboljšanje.

Lep pozdrav Vandolina :flowers::flowers::flowers:
    •  
      CommentAuthordiana79

slabo mi bo vse do oploditev!v ponedeljek imam UZ v ljubljani,tako da bom mogla dobit še ene injekcije!od 24.3. naprej bom dobivala dve različne injekcije na dan vsaj deset dni!po tem bo nekakšna stop injekcija in v 36urah punkcija!pet dni od punkcija pa oploditev!tako da tam do začetek aprila mi bo slabo!strah mi je ker mi že zdaj slabo in ne vem kaj bo ko bom dobila dve raazlični pikice!mimogrede imam zob in nisem več škrbasta!zdaj mi je malo bolše zato sem šla naredit rižova narastek!z vanilijovim prelivom!njam-njamvsaj to si lakho privoščim!
    •  
      CommentAuthorAicha

Diana zal mi je, drzim pesti, samo res ne vem zakaj ti je slabo.
    Poklici in vprasaj.

Kaj mi lahko katera napise recept za rizev narastek, jaz bi dragemu naredila, za naju
    je to ko sva na brezglutenski dieti super, samo ga se nikoli nisem delala

Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime17. Mar 2009 urejeno

Rižev narastek

Sestavine

1 skodela riža
    3 skodele mleka
    1 jedilna žlica masla
    ščepec soli
    3 rumenjaki
    1 zavitek vanilij sladkorja
    naribana lupinica ene limone
    2 žlici rozin namočenih v rumu
    4 beljaki
    malo soli
    maščoba za pekač

Postopek

Mleko solimo, vanj vkuhamo riž in maslo. Ko je kuhan, ga ohladimo. Rumenjake penasto zmešamo s sladkorjem, dodamo vanili sladkor in lupinico limone.
    Vmešamo v riž , dodamo še rozine in trd sneg beljakov, z malo soli. Pekač namažemo, vanj stresemo riž in pečemo , da dobi narastek lepo svetlo rjavo barvo. Postrežemo s kompotom ali malinovcem. Tak narastek lahko naredimo tudi iz makaronov ali kaše.
    •  
      CommentAuthordiana79

jaz naredim tako!v pol litra mleka dam en čajna slodelica opranega riža!čist malo posolim,in počasi kuham do mehkega!ko je na pol skuhan vmes dodam 10dkg margarina!ko ja riž skuhan,jaz ponavadi dam na balkon da se shladi!medtem ko shladi vzamem 5 jajc in ločim rumenjak in beljak vsak v svojo skledo!vrumenjaku dodam 5 žlic sladkorja,limonin sok pa en paket vanilin sladkor!vse skupaj z mešalnikom dobro zmešam!potem grem po riž in dodam rumenjaku!spet premešam!potem stepem beljak in počasi dodam rižu!ampak mešam samo v eno smer ker se beljak lakho zdrobi in ne bo naraslo!ko to vse skupaj zmešan dam v pekač,seveda ne pozabi pekopapir!lakho dodaš tudi rozine!dam v pečico na 180 stopinj in pečem cca 30-45 minut!pečen je ko je na vrh zlato rumen,in probaj vilico upičit notri in vidiš da je pečen!upam da sem ti razumljivo napisala!če kaj ne razumeš me vprašaj,saj veš moja slovenščina........
    •  
      CommentAuthorVandolina

Tvoja slovenščina je odlična Diana79. Če bi jaz šla na Mađarsko pa mislim, da še dolgo časa nebi znala niti govorit, kaj šele pisat. Super punca si.
    •  
      CommentAuthordiana79

vandolina tako lepo si napisala,jaz pa sem trudila da bom po slovensko prav izrazila!jaz imam recept v glavi nimam nikjer napisana!to je moja mami me je naučila!