Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

•  
      CommentAuthornancy 555
    • CommentTime22. Mar 2009

Jaz sem imela pa danes sadni dan in sem jedla dopoldan sadno kašico iz pomaranče, banane, jabolka in kivija, popoldan pa 1 posoljen paradižnik in nekaj koleščkov sveže kumar in nič drugega. O kakšnih oreščkih lahko zaenkrat še samo sanjam- zobje :cry: Se pa zelo veselim jutrijšnjega dne : mesek, kuhana zelenjavca, solatka, juhica :jumping:
    Pa čeprav me še v ustih vse boli od inijekcij, se bom za takšno kosilo potrudila.
    Sedaj grem pa gledat As ti tut not padu.
    Lahko noč vsem :clap:
    •  
      CommentAuthorVandolina

Ja tud jaz sem not padu u ločevalno dieto.

Pa lep večer vsem
    •  
      CommentAuthorAicha

Jaz pa: danes je bil pester dan.
    Kosilo smo imeli skupaj, potem pa sta dekleti sli kar spat midva pa na kolo 1 uro in na oni hrib (Pekrska gorca 351m) sva se povzpela, zacuda mi je uspelo.
    Potem smo vsi skupaj doma zmazali ostanke tiramisuja in sli ven. Pa potem se midva malo sama na 1 uro dolg sprehod. Ko sva prisla domov je dragi ugotovil, da nma mobitela potem pa v avto in ga iskat po temi. Nasel ga je pri nekih rusevinah, kjer sva plazila. Se sreca. Trenutno nisva v situaciji: bova pa kupila novega.
    Za vecerjo sem jedla k.smetano 1/3 loncka in naredila sem rizev narastek. Je uspel. Dober je bil (ni ga vec), naredila sem ga malo za probo sem pa dala ko se je kuhal riz noter med. Njami.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime23. Mar 2009

POMOC:

lani sem na lepo majcko spravila cokoladni sladoled, ker nisem bila doma nisem mogla ukrepati.
    Sedaj sem poizkusila ze vse od Vanish mila, navadnega mila, ceta, namakanja in pranja na 50 stopinj pa ni sel dol.
    Ima katera kaksno idejo kako ga naj "unicim"?
    Hvala Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina

Lumpike, same fine stvari kuhate, jaz bi tudi jedla rižev narastek, pa je Š, B in OH, ti, ti :cry::cry::cry::cry:

Iz žalostnih izkušenj ti lahko povem, da tak flek negre dol. Samo zdrgneš lahko blago, da je potem še večji flek. Nasvet, kupi si novo majčko!

O jaz sem pa danes poskusila črtasto majico. Do sedaj je veljalo,da za debele črtaste majice niso. No, no sedaj pa nisem več tako debela, ker mi
    tudi taka majica lepo stoji. Juhu.

Lp Vandolina
    •  
      CommentAuthorVandolina

Syu še vedno čakam slike?! Bo kej?:devil:
    •  
      CommentAuthornancy 555

Ja Aicha za flek si sedaj prepozna ko je že enkrat oprano. Če se meni to naredi, dobila sem že tudi velik madež od alkohonega flumastra-jaz nalijem gor tekoči ariel in ga pustim na fleku 2 dni potem pa to dam v pralni stroj in vse gre dol.Kaj pa narediš sedaj, ti je pa Vandolina pravilno svetovala-nova majčka.
    :sad:
    •  
      CommentAuthorVandolina

Ja pa fleka nesmeš mencat, ker spraviš vso barvo okoli fleka dol, potem je pa še slabše.:sad::devil::devil::devil:
    •  
      CommentAuthorAicha

Zenske zmaga: no, ko sem 1x nalila ariel na hlace so se razbarvale.
    Na internetu sem prebrala, da se na flek pospirca cistilo za kuhinje in malo pusti potem pa zdrgne.
    Zgubiti nisem imela kaj in sem probala.
    Vsaj za 2/3 se je flek zmanjsal in je skoraj neviden, barve so ostale (benetton kvaliteta) in bom se 1x poskusila.
    Nove majice pa ne bi vec dobila je ze stara, ampak se vedno moderna crtasta: bela, svetlo rumena, svetlo modra, roza in srebrna. Tanke crte.
    Zelo sem vesela.

Jutri grem delat, koncala sem z bolnisko ceprav bi lahko se bila doma, ker me boli.
    Sem pa dobila napotnico za ortopeda, bom poskusila iti drugi torek.
    Drugace pa lep dan.
    Aicha

Malo se greva ven, ker bi se jaz malo tekla.
    •  
      CommentAuthorVandolina

A še rolaš Aicha?:shocked:
    •  
      CommentAuthorAicha

Ja vceraj sva se pogovarjala ampak, ker sem dobila menstruacijo in se padla ko sva se spuscala iz pekrske gorce sem si premislila.
    Pa tudi piha prevec.
    Bova pa.
    Aicha
    •  
      CommentAuthordiana79
    • CommentTime24. Mar 2009

pozdravljene!včeraj sem imela UZ v lj.in vse je ok!zdravnica me je pohvalila,da zelo lepo odzivam na zdravile!sem dobila še ene injekcije,tako da imam zdaj dva različna inj. za pikat!vsak jutro ob 5 uri mi moj dragi zbode!še enkrat mi je bilo težko,zdaj pa dvakraaaat eno za drugo!včeraj so mi dopoldne kar v lj dali injekcije da moj videl kako to gre!potem pa sem imela grozen glavobol!ta glavobol tudi danes prisoten,samo ne tako hudo kot včeraj!to je stanski učinek zdravila!no vsaj slabo mi ni!za glavobol lakho vzamem lekadol ali nalgesin!samo aspirin ne!sem pa tako zaspana,utrujena da se mi čist nič ne da!včeraj mi ne vem kaj je bilo,ampak mi je šlo na jok!kar zjokala bi se brez razloga!do 1.4. moram še pikat,potem pa imam UZ!zdaj bodo začele jajčece počasi dozorevat!zdravnik mi jer priporočil da naj uživam 2 dl PIVA? na dan,pa čimveč jajce!menda dobro pliva na kvaliteta jajčice!no to bo pa šlo,sicer nisem ljubiteljica piva ampak bom se potrudila!kupila sem tudi tiste kapsule od matičnega mlečka!(6 eur)samo da mi ni več tako slabo!vsak dan sem bližje mojemu cilju!komaj čakam da ta zoprna punkcija za menoj!l.p.
    • CommentAuthorsyu

Vandolina
    bo, bo, te že čaka meil.:wink:
    •  
      CommentAuthorAicha

Diana super, moja sodelavka ima jutri punkcijo.
    Pocasi pa bo slo.
    LP Aicha
    •  
      CommentAuthordiana79

držim pesti za tvojo sodelavko!
    •  
      CommentAuthorVandolina

Diana držim pesti, da bo vse vredu.:kissing:

Syu hvala za pošto, slikico videla in sem jo dala v vizitko. Kaj več po el.pošti na tvoj naslov.
    •  
      CommentAuthordiana79

pošiljam vama slikico!to je madžarsko slano pecivo!sirove pogačice!sem si zaželela in naredila!je lepo za vidit!da ne boste rekli da vama nikoli ne pokažem nič madžarskega!ha ha
    • CommentAuthorSimon13

Ej Diana...nemorem verjet kako dobro govoriš slovensko...2-krat bolše kot pol slovencev.Kako dolgo si v Sloveniji?
    •  
      CommentAuthordiana79

6 let!pridno učim!
    •  
      CommentAuthorAicha

Pridna in izgleda dobro jaz sem pa lacna kot volk.
    Grem spat.
    AIcha
    • CommentAuthorsyu
    • CommentTime25. Mar 2009

:bigsmile::tongue::wink:

MAMICE
    ČESTITAM ZA NAŠ PRAZNIK
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime25. Mar 2009 urejeno

Diana , smo s tabo in držimo pesti. Važno je da se dobro počutiš.
    Lep praznik.
    To je orhideja od Aiche, krasna rožica, prelepa za materinski dan.
    •  
      CommentAuthorVandolina

Lep materinski dan!
    •  
      CommentAuthornancy 555

Moram vam povedati, da sem danes sem po dolgem času zopet igrala tenis z mojo kolegico, ki je zdravnica. Ko me je videla je takoj opazila ,da sem shujšala in me zelo pohvalila.Jaz sem prav čakala, ali bo opazila, ker ji nisem nič povedala, da se mislim držati kakšne diete, ker je ona zelo proti dietam. No sedaj pa vidim, da se že opazi, da me je manj. To mi je dalo dodaten elan, da se splača vztrajati še naprej in bom tudi jaz rekla, da nikoli več nočem biti takšna kot sem bila. Se splača.

:cheer::clap::cheer:
    •  
      CommentAuthorVandolina

Kaj ni enkraten občutek, ko tudi drugi opazijo razliko!

Lp Vandolina
    •  
      CommentAuthornancy 555

Še sedaj se mi kar smeji
    :bigsmile::bigsmile::bigsmile:

Vandolina, ali lahko še enkrat poveš kako narediš gorsko mineštro. Saj vem ,da si že, če ti ni pretežko. Sem jo kupila. In ali stročnice prej namočiš, ali daš kar kuhat ?:tooth:
    Lp
    •  
      CommentAuthorVandolina

JUTRI V ČETRTEK ZAČNE POLNA LUNA OB 17,06 URI, KONČA PA SE V PETEK OB 17,06.
    •  
      CommentAuthorAicha

Ja strocnice namoci tako je rekla Vandolina jaz jih 1. nisem in fizol ni bil mehek. Leca pa se naceloma naj ne bi namakala.
    JAz jo naredim po navodilih noter pa stresem majaron, tmojan in petersilj.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina

Stročnice, malo ješprena (1 žlico) in čičeriko najprej prevrem, zamenjam vodo in pustim čez noč.
    Drugi dan pa dodam malo vegete, 1 zrno česna, petršilj, začimbe po svojem okusu, malo popra, lahko narežeš še 1 korenček in vseskupaj kuham do mehkega. Zraven kos kruha.

Jaz sem jo imela za kosilo in večerjo, prav fino je bilo, samo brez kruha. Pri kruhu nimam mere, zato si ga niti ne kupim.
    •  
      CommentAuthordiana79

vse najbolše vsem na materinski dan!upam da drugo leto tudi jaz lakho vama pridružim!za mene je to najbolj žalostni dan v letu!danes sem že prejokala še pa še.........(seveda ker ima tašča take komentarje da je za znoret)
    •  
      CommentAuthorVandolina

Ko šiša hudobno taščo!
    •  
      CommentAuthorAicha

Diana jaz sem dosti let poslusala od tasce razne nizko letece "nedolzne" pripombe, ceprav sem ji (oba) povedala, da se trudim in da hodim na IVF pa nama ne uspe.
    Potem pa sem nehala.
    Skoda mojih zivcev.
    Ti se le ne sekiraj in ne joci.
    Tasca naj bo kar tiho in se ne oziraj na njo.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina

Ja potem ti je pa ratalo! A je zdaj tiho?
    •  
      CommentAuthordiana79

hvala punce!mi je že boljše!šlo pa je zato ker mi dragi prinesel en orhidej za darilo!je rekel da to je za moj trud,in ker jaz moram več stvari prenašat kot on!čeprav nisem še mamica,ampak da mi on lakho rože podari kjub tem!no in to tašča videla da on meni nosi rože,pa je začela:citiram"kaj pa ji nosiš rože,sej ni mamica,pa tudi nikoli ne bo kot normalna mamica tudi če vama uspe ta otrok ne bo mi toliko pomenil kot moji vnučki ki so bili normalno početi!škoda denarja za rože,sej si ne zašluži ker ne zna zanositi kot to ženske znajo!"seveda moj znorel,jo nadrl češ če ne zna bolj pametnega povedat,naj bo tih!pa da me mora spoštovat!in da najin otrok bo vseeno njen vnuk,ali to hoče ali ne!mislim to je bilo danes res višek,pa prav zdaj ko sem že tako občutljiva zaradi zdravila!:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
    •  
      CommentAuthorAicha

Diana tvoja tasca pa je res za Ubit.
    Kako ne bo vajin otrok? Mislim.
    Cisto sem ponorela.
    In seveda bos mamica saj bos otroka ti 9 mesecev nosila.
    To, da ne mores zanosit pa je kot da si bolana.
    Joj kako sem divja.
    Kar naj ti rozice nosi vsaki dan eno, ne rabi biti materinski dan da jo dobis.
    Moj dragi mi danes ni kupil rozice mi jo pa kupi vcasih kar tako.
    Moja tasca se je sprijaznila na koncu ali pa se se vedno ni saj ne vem.
    Sedaj ima amerisko vnukinjo.
    Diana kaj ima tvoj moz brata ali sestro?
    Znoris.
    Ne daj se, drzi se.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorAicha

Vandolina meni pise da je 26. mlad mesec 9. pa full (polna) luna.
    Aicha
    •  
      CommentAuthordiana79

ima brata in sestra!sestra ima 2 otroka in to so zlati vnučki!brat nima še nič otrok!to vnučki so bili normalno početi in tašči pomenijo vse!
    • CommentAuthorSimon13

Diana...res nevem kako je to možno, ampak res tisti ta dobri ljudje ( kot si ti) dobijo nekoga ali nekaj, ki jim greni življenje...poznam to tudi jaz, tako, da te vsaj malo razumem... vsi vemo, da ti bo uspelo dobit dojenčka, tašča pa naj se poje od ljubosumntosti!!! :angry::angry::angry:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime26. Mar 2009

Diana saj tvoj otrok bo tudi spocet pac s pomocjo medicine in ne seksa ce se lahko po domace izrazim.
    Joj kako smotana je tvoja tasca.
    Ne sekiraj se.
    Aicha
    •  
      CommentAuthornancy 555

Namesto, da bi okolica in sorodniki sočustvovali s človekom, ki ne more imeti otrok, ga v bistvu kamenjajo in gledajo postrani, kot da je manj vreden.
    Je že tako na tem svetu. Glavno je, da te ima mož rad. Ta misel naj te drži pokonci !
    •  
      CommentAuthorAicha

Nimam komentarja; res.
    Ko bi le te tasce vedele kaj zenska prestaja pre oploditvijo in med.
    Sicer pa: sodelavki ni uspelo.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina

Punce lepo vas prosim, kaj je tak otrok manj vreden?
    Kaj pa ko ga posvojiš, je prav tuj, a vseeno ga imaš rad kot svojega, čene še bolj.Saj so tako nebogljeni in so povsem odvisni od tebe, kaj jih neboš imel rad.
    Ke nora babnica. Takih ljudi ne razumem in jih nikoli nebom.

Diana79, ta tvoja tašča si ne zasluži spoštovanja in ko boš imela otroka, verjemi, ji bo najljubši, pa čeprav ti tega nebo nikoli priznala.
    Čudni ljudje ostanejo vedno čudni.
    •  
      CommentAuthordiana79

hvala punce moje!sicer mi je danes tačša opravičevala,češ da je imela slab dan!sem rekla da imam jaz tut včasih slab dan,pa zaradi tega ne nadiram vse ki živijo okrog mene!aicha:kako da ni uspelo sodelavki?nima dobrih celic ali je kaj drugo?
    •  
      CommentAuthorAicha

Stara je 36 let.
    In celice niso delile.
    Ima pa tudi ciste na jajcnikih.
    LP Aicha
    •  
      CommentAuthordiana79

škoda!ko si že tako blizu,pa ti svet poruši!mogoče pa lakho z kakšno operacijem pomagajo!res mi je hudo za njo!:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
    •  
      CommentAuthortehtnica

Diana, tudi jaz ne razumem, kako je tvoja tašča lahko tako zlobna. In pa seveda držim pesti zate, da bi ti uspelo!
    Drugače pa imam tudi jaz vodni dan. Upam, da ga bom uspešno izpeljala!
    •  
      CommentAuthorAicha

Diana mislim, da njej ni pomoci.
    Tebi bo uspelo, mlada si in imas sigurno dobra jajceca.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime27. Mar 2009

Aicha, končno je moja doktorca poslala papirje na pokojninsko. Zdaj moram izpolnit en obrazec in jim nesem nazaj, pa delovno knj. in transakcijski račun. Drži pesti, da mi rata......

Ko sem bila prejšnji vikend v S....., sem bila tudi po nakupu v Postojni. Si zamisliš, v Kopru vMercatorju sem gledala sesalec od Hoowerja za 170 eurov, enakega pa sem kupila v Postojni v Mercatorju za 135 eurov. Pa da se malo zamisliš, ista firma, cene pa kar za 35 eurov višja v Kopru. Barabe.
    •  
      CommentAuthornancy 555

Meni pa kar špeh raste, se bojim, da se bom od pohval zredila nazaj.Okolica že opaža, sedaj še sosedje.Kaj šele bo ko odložim jakno ?:cheer:
    •  
      CommentAuthorVandolina

:kissing::kissing::flowers: A ni krasen občutek?

Lahko nočko
    Vandolina