Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

•  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime28. Mar 2009

Super obcutek kajne Vandolina.
    Drzime pesti ,da bo uspelo.
    Zelim vsem lep vikend jaz bom v sluzbi.
    Pozdrav Aicha
    •  
      CommentAuthornancy 555

Aicha ti se nimaš kaj sekirati, ko imaš manekensko postavo. Slike ne lažejo. Da pa imaš takšno, si pa tudi morala sama nekaj narediti, kajne ? Nič ne pride samo od sebe.
    :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorVandolina

Če bi jaz imela postavo kot Aicha, punce nebi hotela zgubiti niti dkg. Tako pa, saj gre, sicer počasi, po dekagramih. V prvem krogu je šlo hitreje, samo sem imela pa zalogo veliko. Počasi in sigurno.
    •  
      CommentAuthornancy 555

Meni se je tudi ustavilo, pa čeprav nič ne grešim. Danes dopoldan nisem nič jedla, tudi sadja ne, sem bila zopet pri zobozdravniku in pokasirala nekaj inijekcij, pa še zobe sem dobila in nisem niti malo pomislila na lakoto. Pa še denarnica se mi je tako izpraznila, da mi je še sedaj slabo, pa še nekaj časa mi bo.
    :cry::cry::cry:
    •  
      CommentAuthorAicha

Vandolina mogoec bi na mojem mestu ravnala oz. pocutila drugace.
    Ker sem celo zivljenje bila na tistih mojih 50.
    Tako, da sedaj po tednu gresenja se podajam v stare vode vzdrzevanja.
    Saj ne da shujsam samo da obdrzim teh zacaranih 54 kg.
    kako pa mi je tehtnica pokazala zjutraj 57 kg pa nimam pojma.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorAicha

Ves, ce bi se iz 45 zredila na 80 bi recimo hotela izgubiti 30 kg.
    Ni za posplosevat.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina

Jaz sem včasih imela 63 kg. Potem si pa misli svoje (107 - 63) Obup.
    •  
      CommentAuthorAicha

Upssss. To pa je grozno.
    •  
      CommentAuthorVandolina

Jaz nebi rekla, da je to grozno, ampak groooooooznooooooooooo!
    Me je mož kar naprej kritiziral zaradi teže, to že pred leti. Potem pa je hči-tamlajša oblekla mojo poročno obleko za maškare in je ugotovila zakaj sem kregana. Ji je bila glih prav. No ja, zdaj sem bolj pridna in bom tako tudi ostala.

Na tem računalniku je kup starih slik, da ne povem kakšna sem bila na teh slikah, za zjokat. Ko sem se gledala v ogledalo verjetno nisem imela špeglov gor, da nisem vidla vse tiste .....blalgalgalg, fuj.

Lp Vandolina :jumping:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime29. Mar 2009

:rolling::rolling:
    :swingin:
    •  
      CommentAuthorVandolina

Danes sem šla na obisk in sem oblekla tanove kaubojke. Malo so še tesne čez bedrače, drugače v pasu in čez r... so pa glih prav.
    So rekli, da nesmem več hujšat, da sem zdaj ravno taprava. No še malček, danes je pa že pod 80 kg. Se bom tehtala in povedala težo
    po veliki noči. Ker takrat končam 90. dnevno, tako da bom šla z novimi kg na vzdrževanje. Juhu!!

:clap::clap::clap:
    •  
      CommentAuthorAicha

Jaz pa jutri pa se vpisem.
    Aicha

Pa spet cel dan glodam, ker v sluzbi je vedno kaj za pod zob.
    •  
      CommentAuthorVandolina

Si rekla na eni strani, da bi se vpisali danes, pa se daj tudi ti. Bodi pridna.
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime29. Mar 2009 urejeno

Danes zjutej sem se tehtala in imam -1,4 kg. Prosim če me katera vpiše v tabelo Zdaj imam 77,8 kg. Upam da bom od tu naprej še kaj shujšala.
    Punce sem leteča, zato se manj oglašam. Vsake toliko na hitro preberem , čeprav ne vsega, :cry::cry::cry::shamed::shamed::shamed:gre prehitro naprej.
    Lp kozoroginja:swingin:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime29. Mar 2009 urejeno

Kozoroginja vpisana si.
    •  
      CommentAuthorVandolina

Punce komi čakam, da posije sonce, vse kositi me bolijo od tega dežja presnetega. Ali tudi v Lj. in MB ter povsod pada dež?
    •  
      CommentAuthorvitaminka
    • CommentTime30. Mar 2009

ja, v ljubljani kar precej kaplja, tukaj v mb pa ni nič boljše... :neutral:
    mene tud bolijo kosti preveč za moja leta.... smo premal oblečeni bli na skuterjih včasih:confused:.. in na te turobne dneve vse boli :confused:

lep pozdrav v deževen dan in v pričakovanju sončnega :tongue::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorprimorka

Jaz po dolgem času. :bigsmile:

Še vedno brez računalnika, oziroma imam zdaj enega staaaarega za silo. Tako da se bom poskusila kaj več javljat. Traja pa celo večnost, da mi odpre kakšno stran. :sad: Bolje kot nič!
    Teža se sicer zelooo po polžje pomika v pravo smer, imam pa zadnje čase precej težav s prebavo. Zdravo ali ne, kakšna odvajala si ti uporabljala Aicha? Sem že obupala nad slivami, probiotičnimi jogurti, medeksovimi dodatki ... Tako da bi kaj bolj konkretnega, za kadar je sila, kar se najde brez recepta.

Pa nikar ne nergajte nad dežjem, ker bo po njem vse tako lepo ozelenelo! :wink:
    •  
      CommentAuthorVandolina

O Primorkica, dober dan. Sem te že ful pogrešala. Imaš star računalnik, nažalost ga imam tudi jaz. Moj je dokončno ":devil:" crknil.
    Je samo še za pokopat. Mi je možek dal enga starga, ki rabi 1/2 ure, da se zalaufa, ko se zalaufa pa dela. No saj to, da imem neki.

Glede prebave, mogoče bi probala z kivijem na tešč, pravijo da požene. Jaz sicer vsake tolko, ko sem čist zaštopana, vzamem Verolaks, to so zeliščne tabletke za odvajanje. Seveda naj nebi teh jemala prepogosto. Samo za včasih. To je :devil:, ko ti r.. nagaja.

No, saj nebomo več nergale nad vremenom, ker danes popoldne spet sije sonček. Zjutraj je bil pa obup. Ja, da bo ozelenelo, bom prišla
    pogledat, pa tebe tudi, če se mi neboš skrila.

Lp Vandolina
    •  
      CommentAuthorAicha

Jaz se bom vpisala zvecer.
    Primorka jaz pijem za prebavo zjutraj na tesce pol zlicke soli v 1,5 dcl tople vode in mi pomaga, ceprav je ogabno.
    Vse zivo sem probala ampak to mi ednino pomaga.
    Ce pa se to ne vzamem odvajalne tablete.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorprimorka

Kje ste se potepale cel dan?! No, saj sem imela dovolj materiala za nazaj. :)

Ma sem tudi že probala s slano vodo. Pa donatom. Ponavadi so vsaj namočene češpe pomagale. Zdaj me pa že en mesec čist daje. :cry: Najprej me ma za raznest, pole pa seveda po drugi strani cel :devil:. Tako da bi rada imela nekaj v domači lekarni za vsak slučaj. Bom poskusila s temi, ki ti praviš Vandolina.
    •  
      CommentAuthorVandolina

Ok, upam, da bojo pomagale. Jih imam skoz doma, probala sem pa tudi Durkolax, te so pa močnejše in tudi svečke imajo za res hudo
    silo.:devil::devil::devil::cry:
    •  
      CommentAuthornancy 555

Jaz sem si pa nekajkrat pomagala z glicerinskimi svečkami. Samo ne vem pa koliko so škodljive in ali se jih lahko navadiš. V teh 3 mesecih sem jih vzela 5.Ali jih katera pozna ? Pomagajo pa, že v roku pol ure.
    Lp:confused:
    •  
      CommentAuthornancy 555

Sedaj pa grem malo telovaditi, da si utrdim prsne mišice, ker imam čez 3 tedne mamografijo in ultrazvok in pregled pri zdravniku. Pa držite pesti, da bo vse v redu, saj me kličejo na ponoven pregled.
    Lp:devil:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime30. Mar 2009 urejeno

Primorka, meni je pa zelnica pomagala. Zjutraj na tešče sem popila kozarec zelnice, in sem komaj prišla do <<<< Ljubljane iz Vrhnike>>>>>. No tudi zvečer sem jo popila malo za okus. Poskusi.. pa naj ne bo mrzla.
    Vandolina, si me vpisala ..hvala.
    Dež je končno prenehal. Me čisto v depresijo spravi.Jutri imam neko predavanje o financah:devil::devil:pa mi je čisto odveč.
    :shocked::shocked:
    •  
      CommentAuthorAicha

Nancy glicerinskih sveck se ne mores navadit.
    Sigurno.
    Dulcolax pa tudi tezko ampak sveck s tabletami pa se ni igrati. Kupi se lahko tudi Prorektal sirup. ZA skrajno silo.
    Ta prebava je res :devil:. Meni vcasih slive pomagajo vcasih pa nic. Potem se zatecem h kemiji.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime31. Mar 2009

O, nisem mislila, da bi vzela tablete in še svečke skupaj. To bi bilo pa zelo hudo. Svečke naj bi se vzele, če je
    zaprtje zelo dolgo in hudo, ne pa oboje skupaj. Jojojojoj

Meni je včasih pomagalo, da sem pojedla malo dateljnov, ker so ful sladki, zdej mi pa tudi to ne pomaga. Grem kadar
    grem, včasih pomaga jutranji sok iz "kislih" grških pomaranč. Drugič pa ne pomaga nobena žauba. Ta r.. :devil:!
    •  
      CommentAuthorprimorka

:bigsmile: Nekaj se bo že našlo iz vseh nasvetov. :smile:
    •  
      CommentAuthorVandolina

Punce jaz pa rabim pomoč!

Kako naj pripravim lososa. Kupila sem en kos, zdaj pa nevem kako naj ga pripravim. Prosim za nasvete.:shamed::shamed::shamed:
    •  
      CommentAuthorAicha

Jaz ga pokaplam z limoninim sokom, zacinim z Vegeto ali soljo, dam gor baziliko in kapre ce jih imam pokapljam z malo olivnega olja ali pa tudi ne zavijem v folijo in specem v pecici.
    Ali pa ga samo popecem na teflonki in potem posolim.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina

A popečeš brez soli kot jetrca in potem ko je pečeno posoliš. Kolk časa pa pečeš, no to je pa že neumno vprašanje, kajne.

Hvala za nasvet. Saj ta ribča nebo zame, bo za dragega, ker, saj veste, jaz rib ne jemmmm.

Pa lep pozdrav Vandolina
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime31. Mar 2009 urejeno

Jaz lososa začinim z vegeto, popopram, kapnem par kapljic olivnega olja in popečem na vroči teflonki. Par minut, potem obrnem in ponovno par minut, potem pa že na krozniku posujem ribo z nasekljanim peteršiljen in nasekljanim česnom ( čisto na drobno) in polimonam- pokapam z limoninim sokom in če ostane kaj soka od pečenja.
    Drugače pa kot je že Aicha napisala : začinim in dam v folijo ter pečem v pečici.
    Zraven lahko dodaš pa še kakšno zelenjavo po želji.
    :jumping:
    •  
      CommentAuthorVandolina

Hvala deklice, pridne ste.:clap:
    •  
      CommentAuthorVandolina

Sem na tapravi strani.
    Jabolka si bom jutri spekla, saj sem jih včasih večkrat.
    Sedaj pa zaradi kričačke, najrajši nebi nič zase skuhala. Pa to moraš videt in slišat.
    Mičkeno je kot da ima 7 mesecev, je pa prefrigano, scrklano dete. Bila bi samo v naročju, tam je tiho. Ko jo odložim,
    da bom kaj skuhala, se začne dret in vriskat, topota od besa po stolu, samo nazaj se ne meče več, ker to sem jo odvadila.
    Mož kar uide iz kuhne. Ko jo ignoriram in kar proč gledam, ona en čas tuli, potem pa utihne. Potem jo ogovorim, ko začne
    spet tulit, se spet proč obrnem. Ko pa jeva, joj, tuli, maha z rokami, brca, pa to še nisem videla, pa sem imela že veliko
    otrok v varstvu. In to vse zato, ker so jo doma scrkljali do amena. Isto dela doma, pa še hujše verjetno je. Mamica ne more
    verjet, da pri meni spi brez guncanja v naročju. Jo dam v spalno vrečo, potem pa ji rečem zdej greva pa ninat in jo nesem
    v sobo in zaprem vrata. Malo zakriči, ampak se je že navadila, da nebo nič. Doma jo pa ob vikendih z avtom vozijo okrog,
    da malo zaspi, halo, halo!!!!!
    Je mičkena, ampak prefrigana ko vrag. Sem glih starejšo hčerko vprašala kaj nardit, ona je vzgojiteljica v vrtcu, pa pravi,
    da jo naj kar pustim, da se dere in če noče jest, bo že jedla, ko se bo umirila. Samo je minilo že en mesec in je bila že kar
    vredu, potem je bila en dan bolna in vikend je bil vmes, zdaj je pa spet cirkus.

No mal sem pojamrala, zdej mi bo pa boljše.

Pa ne mi zamerit, saj sem na pravi strani za čvek. Lep večer vsem Vandolina
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime1. Apr 2009

Madona mala je pravi ´vragec´so jo pa doma ze na zacetku unicili.
    Jaz bi jo tudi pustila. Naj se dere.

O jaz sem videla na stedilniku pecena jabolka mogoce bom se eno pojedla.

Groza so te nocne.
    Sem pa skuhala doma pasulj za tri dni in se ne pritaknem nicesar.
    Pa se princeska je popoldan pri nama.
    Aicha
    •  
      CommentAuthornancy 555
    • CommentTime1. Apr 2009

Vandolina koliko pa dobiš plačano, da se ti splača s tem ukvarjati ?
    Včasih gledam oddajo na tv3 varuška.Je prav tako kot ti opisuješ.
    :shocked:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime1. Apr 2009 urejeno

Vandolina, res si dobra. Kaj pa če bi se malo s starši pogovorila, da bi tudi oni malo drugač delali s tem otročkom. Zdaj je še mala, ampak kaj bo ko bo večja in ko bo hotela da bo vse po njeno, tako kot zdaj. Potem bo šele hudič
    Ja punce pečena jabolka. Njami njami.
    Zdaj pa odhajam na Vrhniko sem do jutri tudi jaz varuška.

Lp kozoroginja:swingin::swingin:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime1. Apr 2009

Punce zadeva je taka. Moje dekle je mičkeno, res mičkeno kot dojenček pri 7 mesecih. Prefrigana pa je kot da ima 2 leti.
    Pa saj veste vse, da že dojenček ukapira kakšne starše ima in jih zaj..... ! To dete so scrkljali, ker je mičkena, doji se še
    3 x ponoči in spi pri starših v postli. Kar delajo, delajo tako, da je skoz po rokah, malo jutri pri meni. Se bo mogla kar navadit.
    Saj mamica kliče in vpraša kako je a je hudo, jaz pa rečem, ne, ne vse je vredu. Kaj čem še njo gnjavit. Je bila že malo boljša
    pa je bila v petek doma, ker je imela vročino in zdej je spet na začetku, so jo crkljali 100 na uro.

Jaz pa sem taka kot tiste varuške na TV3. Ne popuščam, imam rada otroke, samo jih prevzgojim po svoje. Če ne danes, pa jutri.
    Še hčer sem vprašala za nasvet, pa pravi enako kot jaz, pusti jo, da se dere, saj je že ukapirala, da ko se dere, jo ne pogledam,
    kuham in pospravljam, ona pa vrešči. Ko neha, se pa pogovarjava. Jo bom že spravla v red. Samo kaj, ko mamica pravi, joj, pikica moja
    lubica moja, pridi, bla, bla, bla in je spet po starem. Samo to vam povem, pri meni spi po kosilu brez problema, jo dam v spalno
    vrečo in v postlo in zaprem vrata. Doma jo pa v avtu vozjo okrog, halo, da zaspi. Ta film pri meni nikoli ni igral in tudi nebo.

Veš Nancy555 ali se splača ali ne, če si brez ficka in nimaš ne penzije in nobenih dohodkov, se še kako splača. Zadnja leta sem imela
    po 2 na enkrat, lahko pa povem, da sem imela manj dela z dvemi kot s tole scrkljanko. Pa bo že.

Jabolka so bila super in imam še za večerjo 2 kom. Hitro se spečejo v pečici, ker mikrovalovke nimam, jo mož nemara in zato jo
    nebom nikoli imela. Je že tako.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime1. Apr 2009

Jaz imam mikrovalovko za pect kokice ali kaj pogret.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime1. Apr 2009

Sva z možem sama in mislim, da res nima nobenega smisla, samo v napoto bi mi bila mikrovalovka.
    Za pogret pa pogrejem na plinu ali v pečici.
    •  
      CommentAuthortehtnica
    • CommentTime1. Apr 2009

Lep pozdrav vsem skupaj!
    V lekarni sem kupila kapsule PinnoThin. Jih kdo pozna? So zeliščne in naj bi bile naravni zaviralec apetita. Kajti, sem odvisna od hrane. Ves trud preteklega leta bo šel v maloro, če ne bom česa ukrenila. Nič mi ne pomaga misel, da ne bi bila rada nikdar več debela. Vsako jutro, ko vstanem, si rečem, danes pa ne bom žrla. A ko pridem iz službe domov, samo žrem, žrem, žrem... Vrtim se v začaranem krogu in ne morem iz njega. Nazadnje si bom morala še poiskati strokovno pomoč...
    Z ločevalno zaključim 15. 4. Potem se vam pridružim pri vzdrževanju. Čao!
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime1. Apr 2009

Tehtnica le pogumno.

Mene je pa danes nekaj povozilo cisto sem na psu in na tleh.
    Aicha
    •  
      CommentAuthordiana79
    • CommentTime2. Apr 2009

evo mene da se malo vam javim!enostavno se mi ne da pisat na računalnik,sem čist zaspana!včeraj sem imela UZ in vam sporočam da imam zaenkrat deset zelo lepih celic!ampak malo morajo še rasti,zato sem dobila včeraj pa danes še injekcije!jutri imam ponovno UZ,in če so dosti velike bo v nedelja punkcija!:devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil:upam da bo vse ok!da vam povem mi resnično čist nič se mi ne da,trbuh imam napeto,razpoloženje niha,tečka sem,itd....!komaj čakam da bo enkrat že tega konec in da bom taka kot prej!prvič letos se bo zgodilo da za veliki noč ne bom imela okne pomite,ampak čist nič se ne sekiram!jutri vam javljam kaj so mi povedale na uz!l.p.aja pijem pivo,pa jem jajca ker to zelo dobro pliva na rast celice!zdravnik mi je priporočil!
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime2. Apr 2009

Leah prebrala sem tvojo predstavitev super ti gre.
    Midva pa danes oba driskava.
    Ne vem kaj je to, sedaj pa moram se po princesko in biti z njo malo zunaj, da se znori.
    In skoraj nic nisem spala.
    Diana super, sedaj pa ze gre zares. Punkcija pa 3-5 dni in se 14 dni pa bomo vedeli ce bomo zibali.
    Jupi.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime2. Apr 2009

Tudi jaz držim pesti, da ti rata Maria. Komaj čakam teh 14 dni, da bomo končno vedele kaj in kako.

Aicha, se mi zdi, da si napisala, da si skuhala pasulj za 3 dni. Jaz osebno imam "d....." vedno, ko jem pasulj. Da ni to krivo?
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime2. Apr 2009

Ne saj ves, da jaz imam probleme sem pa zjutraj na tesce spila jagodni sok.
    Moz pa je sinoci jedel neke jogurte in misli ,da je od njih.
    Pa se malaksao je imamo "stalo" doma, jaz sem zaspana, imela sem princesko in sva bili zunaj, spala nisem, on driska in malaksa, jaz hodim na WC in je cel cirkus.
    Crknjena pa sem kot pes.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime2. Apr 2009

Ej kaj pravite na novo kremo katero namazes zaspis in shujsas za 30 %?:devil:
    Vandolina a lahko pasulj zamrznem, malo sem ga zgostila z jedilnim skrobom in noter je seveda cebula?
    Danes ga nihce ni jedel.
    No, mogoce ve katera druga ce lahko.
    Aicha
    •  
      CommentAuthornancy 555
    • CommentTime2. Apr 2009

Jaz vedno skuham več pasulja in ga dam še za 1x ali 2x v zamrzovalnik. Je prav tako dober.Zamrzni ga, brez skrbi.
    :updown:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime2. Apr 2009

Aicha komot zamrzneš pasulj in ga imaš še za drugič.

E kakšna je to krema, a se ti z njo mažeš?

E velika novica, danes je zunaj padal dežek. Moja mala kričačka je prišla zjutraj in ni nič kričala. Potem je šla ninat in ko se je
    zbudila spet ni nič jokala. Jedla je brez problema. Malo je sitnarila edino, ko sem jo dala v stolček in sem pomivala posodo, to
    pa sploh ni omembe vredno. Sem bila prav vesela, da se je končno umirila. Saj ji ni nič hudega.
    No, pa je šla kričačka, hvala bogecu.

Danes sem ugotvila, da je Leah tudi iz mojega kraja. Upam, da se kakšen sončni dan srečava in počvekava.

Lep pozdrav vsem Vandolina :clap::clap::clap:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime2. Apr 2009

Hvala ga grem kar zamrznit preden grem v sluzbo.
    Ne reklamo za ono kremo sem videla na TV mislim, da na POP TV kaksna prevara.
    Si zamislis, da bi si ti s svojo prvotno kilazo namazala kremo in po uporabi shujsala za 30%?
    Ko spite hujsate.

Kaj se je to zgodilo z kricacko? Mislis, da se je unsela ali pa je samo zacasno? Pri nas pa ni padala ezek ampak je sijal soncek.
    Koncno.
    Aicha