Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

•  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime2. Apr 2009 urejeno

Hej Dijana zdrži še malo. Držimo pesti.
    Tehtnica, kaj ga sračkaš.:devil::devil::devil:A ti ni bilo že zdaj težko pri hujšanju. Nikar ne zavrzi pridobljenih kil. Jej večkrat pa po malo, tako da ne boš
    lačna, ker potem res lahko izropaš hladilanik.
    Vandolina malćica se je izgleda unesla ali pa je to samo začasno zatišje. Upajmo da ne, če pa malo positnari pa ni hudega.:rainbow:
    Aicha, jaz velokokrat zamrznem pasulj, ker ga ne pojeva, samo za dve ali tri porcije ga pa ne znam skuhat. Moj pravi da ga skuham kar po partizansko.(veliko) je tudi bolj okusen.
    Kakšna je to krema?.....:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime2. Apr 2009

To je krema mažem ti oči in praznim denarnico.
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime2. Apr 2009 urejeno

Se mi zdi da res.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime2. Apr 2009

Ja res je bilo pa bi super, ce bi delovala.
    Aicha
    •  
      CommentAuthornancy 555
    • CommentTime3. Apr 2009

Ženske, proti staranju ni čudežnega zdravila, še celo za tiste, ki imajo denar! Poglejete Oprah, že celo življenje se bojuje s prekomerno težo, pa koža na rokah ji tako visi, da ima prave žaklje.
    Moja kolegica je zdravnica, stara približno toliko kot ti Vandolina. Nikoli ni bila debela, se zdravo prehranjuje, rekreira vsak dan.Ukvarja se z raznimi šorti:kolesarjenja(tudi po 50km naenkarat), hoja(pa ne po ravnem, ker pravi da če se ne oznojiš in če ti srce ne bije hitreje potem nič ne narediš), plavane, tek, tenis, telovadba..., pa ji na bedrih že vseeno malo visi koža. Le kaj nam ne bi ko smo plus tega še shujšale?
    Ampak se ni za sekirat, saj obleka marsikaj prekrije, počutje in zdravje sta pa sigurno 100% boljša, kajne ?

Vandolina kakšen je že naslov za te tvoje avatarje, bi kakšnega pripela, pa si takrat nisem napisala naslova.
    Lp:thumbup:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime3. Apr 2009

Jaz grem sedaj k zdravniku za nos bomo videli kaj bo rekel, ce bo potrebna operacija ali ne.
    Pa Oprah ima za pomoc strokovnjake, ki skrbijo za njo.
    Za to vsaka cast vsem nam, ki se trudimo za svoj izgled, kilograme in se vsaj malo rekreiramo.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime3. Apr 2009

Je doktor rekel, da imam vnet nos, sinuse in usesa in to kar kronicno, zato tudi slabo slisim.
    Dobila sem spray kontrolo imam cez 2 meseca in potem se bomo pogovorili o opearciji nosu, ker je res potrebna.
    In ce ne bom slisala boljse bomo uredili tudi to.
    Sedaj pa grem jest, ker sem ze posteno lacna.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime3. Apr 2009

http://www.avatarji.com/

Danes sem videla v 24.ur, ki jo dobim po spletni pošti, kakšne so "lepotice", ki so se dale operirat. Sem pa rajši stara in
    gubasta. Sem vsaj naravna, te so se dale pa popravit od nog navzgor, pa operacije niso uspele. O fuj.
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime3. Apr 2009

Aicha, tudi jaz "ne čujem dobro". Bi morala it po aparat, pa se mi nekako neda. Me hči kar naprej krega, govori čisto
    potihem in ko rečem kaj, dobim takoj kritiko, da naj že enkrat grem po aparat. Mož pa itak pravi, da slišim samo tisto
    kar jaz hočem. Tudi to ni slabo, a ne.
    •  
      CommentAuthornjegova
    • CommentTime3. Apr 2009

Vandolina, aparat je super zadeva,lahko povem iz lastnih izkušenj.
    Je hudo če ne slišiš,če pa slišiš se pa še vedno lahko izgovoriš da nisi slišal...
    Jaz zdaj brez njega ne grem nikamor več in se brez pogovarjam samo z mamo in fantom,je pa koristna reč če znaš brati iz ustnic...
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime3. Apr 2009 urejeno

Vem, da je aparat super zadeva, samo se ga za enkrat še malo otepam. Slej ko prej si ga bom morala nabavit.
    V Portorožu, kjer je center za te zadeve, pozabila sem kako se mu reče, dela super nove slušne aparatke. Dovolj je, da ga imaš
    v enem ušesu in stane 200 eurov.
    Je majhen čepek z antenco cca2-3 mm in je kožne barve, tako da se ga niti ne vidi, posebno pa če imaš lase čez ušesa.

Je pa res hudo, če ne slišiš, dam na ves glas tv, pa se mož jezi, kaj mora poslušat cel blok, kar ti poslušaš. Ko so poročila na
    normalno, jaz veliko stvari razumem čisto narobe in se potem sprašujem, kaj za vraga tale govori za ene neumnosti. Potem pa
    seveda ugotovim, da jaz nisem prav slišala.
    Ja brat iz ustnic pa neznam, ker nisem gluha, ampak samo naglušna. Menda imam 40% okvaro sluha. Nisem pa čist sugurna, samo
    vem, da "ne čujem dobro". To sem pa podedovala po očetovi strani, stara mama je slabo slišala, pa oči, pa malo tudi mama, samo
    ona je imela 80 let, jaz jih imam pa ...

Lp Vandolina
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime3. Apr 2009

Njegova kaksen aparat imas?
    Vusesnega ali onega ki je tudi zunaj, danes sem citala o aparatih ko sem cakala.
    Pri meni je to slabo slisanje verjetno res posledica vnetja, ker sovpada s tem, da sem izgubila voh in zacela tezko dihati.
    Skozi imam v usesih obcutek da je notri nekaj napihnjeno.
    Res slabo slisim (kot bi imela vato v usesih) jaz se tudi nic ne sekiram, ker vedno silisim kar hocem ali pa recem da nisem slisala.
    A lahko posljes link o operirankah?
    Vedno bolj mi je vsec ta diskusija CVEK.
    Jaz bom jutri ocistila preostanek stanovanja in pocivala.
    V nedeljo pa naj bi odsli k ocetu pa se mi res ne ljubi. Saj bi imeli piknik samo vseeno, rajsi bi doma lenarila. Sem kar utrujena.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina

Jaz bom morala pa pucat kar jutri, ker dobim v nedeljo "velike" obiske in se bodo plazili po tleh in mora biti čisto. Saj je tudi
    zdaj za kričačko, samo ona je itak samo v naročju.

Glede slušnega aparata pa ti lahko priskrbim točne podatke, če te zanima. Ga ima moja prijateljica in je ful zadovoljna z njim.
    "Sliši "pa enako kot jaz. Mene moti tudi to, ne samo da slabo slišim, tudi zvoni in šumi mi v ušesih in glavi, zdaj nevem ali od
    sluha, ali od vratnih vretenc. B.

Lp Vandolina
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime3. Apr 2009

Pa se en moj pozdrav.
    Aicha
    •  
      CommentAuthornjegova
    • CommentTime3. Apr 2009

Imam vušesnega,lani poleti sem dobila že drugega. Tudi jaz nisem gluha,ampak sem slabo slišala že prej,v 8 razredu me je pa en dohtar zaj....in je zdaj kot je.
    Je pa drag tale hec,800 evrov je bilo pri meni za enega in 200 je plačala zavarovalnica.Prej so prispevali na 5 let,zdaj že na šest.
    Se pa izplača,ker pri starem veljajo baterije 2-3 dni pri tem pa veliko dlje, 60 baterijic je pa skoraj 60 evrov:devil:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime3. Apr 2009

Ja menda so baterije drage. Kolegica pravi, da jih menja na 14 dni.
    •  
      CommentAuthornjegova
    • CommentTime3. Apr 2009

Ja odvisno kateri aparat imaš in koliko ga nosiš,čisto odvisno.So pa zdej ti novejši taki,da se nič ne vidi,sem si pri prejšnjem antenco odrezala,da se ni tok vidlo,
    zdej pa ne morem več,ker ga ven ne bi dobila
    :shocked:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime3. Apr 2009

Ja meni so bili tisti, ki jih daš okol ušesa grozni, zato nisem nikoli niti šla pogledat aparate. No kolegica mi ga je pa pokazala
    in je res luštna zadeva. Ona ga nosi, ko gre ven po mestu, ko gleda tv in ko da vnuka spat, ker ga ne sliši če joka. Tudi jaz
    sem skoz na vratih, ko mojo kričačko poslušam. Zato pa moj mož tako dobro sliši, da nemore razumet, kako je če ne slišiš.
    •  
      CommentAuthornjegova
    • CommentTime3. Apr 2009

O,to pa razumem kako je če te ne razumejo.Moj včasih pogodrnja malo,ker na razdaljo al pa če se pelješ z kolesom in piha ne slišiš...
    Samo kr rečem kak stavek malo tišje,da on ne sliši....:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime3. Apr 2009

Jaz mu včasih pravim, da ga bo bog štrafau in da on nebo slišau, šele takrat me bo razumel.:devil::shocked::shamed:
    •  
      CommentAuthornjegova
    • CommentTime3. Apr 2009

Mislim,da ima vsak posameznik kako "pomanjkljivost"...Je pa zanimivo,da se prej starejši obregnejo ob to kot pa mlajši,
    dostkrat kakšna "teta" pomiluje koga kot da je to konec sveta.
    Pri meni se največkrat očetu ne ljubi kaj ponavljat,ampak njega bo Bog za kaj hujšega štrafu kot to...
    •  
      CommentAuthorkozoroginja

Bom pa še jaz povedala da imam kar dva slušna aparata. Za vsako uho enega. Samo so še stare sorte, in bom morala začet razmišljat o čem novem.
    Ker jih zdaj ne nosim stalno, sem se tudi že naučila brat iz ust,več al manj.
    Zoprno je ker ne slišim zvonca ali telefona, potem pa moj vpije..telefooooon...
    ali pa zvoooonec. Včasih je kar pestro, ker pa tudi on več ne sliši najbolje.
    Določeni toni mi gredo staršno na živce, drugih pa ne slišim.Sploh če se govori vse vprek.
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime3. Apr 2009

Moja vnučka igra prečno flauto. In je prišla na obisk z njo, da me bo razveselila in je zaigrala. Sem mislila, da bom
    znorela od tega visokega tona. Obup.
    No nizkih tonov pa slišim ne prav dobro. Punce bo že, saj boljš, da smo mal gluhe, da ne slišimo, ko nam kdo reče,da imamo
    kakšno kilco preveč, ha, ha.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime4. Apr 2009

Pri nas pa je tast gluh na eno uho, poskodba iz mladosti in je prav hecno koliko incidentov je ze bilo.
    Ko nisem vedela da ne slisi sem mislila da je jezen ker mi ni odgovoril sedaj se se ze navadila. Imata pa s tasco prickanje.
    Prav smesna sta.
    Aicha
    •  
      CommentAuthordiana79
    • CommentTime4. Apr 2009

imam 14 lepih celic!aicha ti boš to bolj razumela:levi jajčnik:17,18,18,19,20,20,21
    desni;17,18,19,19,19,19,23
    danes imam stop injekcija kar pomeni da je ta zadnja!v ponedeljek imam punkcija!grozzzznooo mi je strah!ob osmih zjutri mislite name prosim!
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime4. Apr 2009

Super Diana to so celice v mm.
    Saj bo kaj ti bodo delali v narkozi? Potem te bo po punkciji samo malo bolelo taksen top obcutek kot pri menstruaciji.
    Bom mislila nate.
    V petek bos potem ze imela vztavitev.
    Krasno.
    Vesela sem.
    Cmokec Aicha:rainbow::kissing:

Si dobila moje emaile?
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime4. Apr 2009

Diana super, tudi jaz bom mislila nate in držala pesti, da uspe. Prav vesela sem zate.

Lep pozdrav Vandolina
    •  
      CommentAuthordiana79
    • CommentTime4. Apr 2009

ja sem dobila emalje!zelo so lepi!v ljubljani ne dajo narkoza samo injekcija ketonal v rit,pa lokalno anastezija v nožnico!samo zato mi strah ker bo vse na živo!jaz sem že po ne maram gledat igle pa zdravniške pripomočke!lakho tudi fajn boli!oploditev bo pa na velikonočno soboto!samo da bi bilo punkcija že mimo!še nobena stvar mi ni bilo tak strah kot punkcija!
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime4. Apr 2009 urejeno

Diana pridružujem se ostalim in bom držala pesti da uspe. Zoprno je če se bojiš inekcij. Stisni zobe, bo potem bolj veselo.Bom pobarvala enga pirha zate, takega veselega.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime4. Apr 2009

Diana saj ne rabis gledati pri nas gledas na monitorju lahko pa gledas stran.
    Pa malo je neprijetno ampak ti povem, da je pri zobozdravniku lahko hujse.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime4. Apr 2009

Jaz pa sem danes imela temeljit pregled svojih nog in stanja in ugotovila sem, da nimam celulita ce stojim ne spredaj ne zadaj.
    Moz je to potrdil z besedami: res ga nimas ne vem pa kako ti je to uspelo. Pokaze se, samo ce kozo stisnem skupaj.
    Seveda se mora nekje poznati trud telovadbe eno leto skoraj vsaki dan.
    Tako, da moram vsem povedati ne obupati samo vztrajati je potrebno in ne obupati. Pocasi se dalec pride. In ne pricakovati cudeznih rezultatov v mesecu ali dveh.
    Vandolina in ostale tako veste.
    Eno leto sem potrebovala, da sem shujsala priblizno 10 kg in si oblikovala telo na skoraj da ne bolec nacin, brez potenja in stradanja. Ni bilo fitnesa samo blage vaje po 10 min na dan.
    In sedaj moram samo se vzdrzevati to tezo in postavo.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime5. Apr 2009 urejeno

:shocked:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime5. Apr 2009

Mi smo danes bili pri ocetu in smo se lepo imeli sli smo na izlet na Staro Goro si ogledali cerkev iz leta 1200, mlin in muzej.
    Pa se avto mi je dragi opral.
    Cel popoldan smo bili na svezem zraku, princeska pa je uzivala ko se je igrala z vodo.
    Aicha

Mnoge zenske tarnajo, da imajo napihnjenj trebuh. Jaz sem opazila, da ko jem hrano iz menze ali v sluzbi, kjer kuhajao na paro sem potem cisto napihnjena.
    Ce bi katera imela isti vzrok za napihnjenost.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime6. Apr 2009

Danes delam popoldan in se bom oglasila komaj zvecer.'Aicha
    •  
      CommentAuthorprimorka
    • CommentTime6. Apr 2009

Diana ... zdaj je sicer že mimo, ampak sem z mislimi pri tebi. Držim pesti, da bodo pred tabo najlepši prazniki doslej! :grouphug:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime6. Apr 2009

Diana drži se, zdrži še par dni, mislim nate.

Lp Vandolina
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime6. Apr 2009

Hej punce v reviji ABC zdravja sem zasledila eno zadevo PINNO THIN za obvladovanje apetita. Kaj pravite na to?

PinnoThin je naravna sestavina iz oreščkov (pinjol)korejskega bora, ki v telesu zavira preveliko željo po hrani in
    s tem zmanjša vnos kalorij brez stradanja.

www.natura-trgovina.si

Prosim za komentarje.

Lp Vandolina
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime6. Apr 2009

Pinno Thin - naravni zaviralec apetita

Dobrodošla novost za vse, ki se nenehno borijo z odvečnimi kilogrami je PinnoThin, s patentom zaščitena naravna snov, pridobljena iz pinjolov korejskega bora.

* Vsebina: 60 kapsul
    * Plastenka zadostuje za: 15 do 30 dni
    * Priporočeni dnevni vnos: 2 do 4 kapsule

Cena: 14,10 EUR

Pinnothin učinkovito pomaga zmanjšati vnos kalorij brez stradanja in nenehne želje po prigrizkih, saj zavira apetit, upočasni praznjenje želodca ter veča občutek sitosti.
    PinnoThin je tudi dobitnik mnogih prestižnih nagrad, med drugim prve nagrade za najboljšo naravno sestavino za hujšanje v letu 2007, podeljeno na Prvi mednarodni konferenci za hujšanje in kontroliranje telesne teže v Berlinu.
    Novi pristop k hujšanju je do telesa prijazen, uporaba je enostavna, saj kapsule zaužijemo pol ure do uro pred večjim obrokom hrane, učinek pa zagotovljen, kar so potrdile tudi randomizirane, dvojno slepe in navzkrižne klinične raziskave opravljene na PinnoThinu.

ABC zdravja
    •  
      CommentAuthordiana79
    • CommentTime6. Apr 2009

evo mene!punkcija sem preživela!bolelo je ampak ni tako hudo!dejansko me zdaj bolj boli kot tam!imam 15 zelo lepih celic!v sredo imam že oploditev!toliko za enkrat!javim ko bom boljše počutila!hvala ker mislite name!lupčka vsem!
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime6. Apr 2009 urejeno

Juhuhu, prvi del si preživela, držim pesti, da bo vse dobro. Komaj čakam sredo, da bo vse hudo že za tabo.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime6. Apr 2009

Lupcka tebi Diana.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime6. Apr 2009

Vandolina kaj res verjames?
    Saj Reductil tudi pomaga.
    Rekle smo nic kemije, ker do konc zivljenja ja ne bos jemala zaviralca apetita.
    Aicha

Mogoce pomagajo samo jaz bi pocakala da mine vsaj nekaj casa, da bi kdo kaj vec vedel, ce ze hoces metati denar stran.
    Jaz si bom raje kupila se ene Fitoval kapsule, ki so mi res pomagale.
    •  
      CommentAuthorVandolina

Ej saj jih jaz nebom kupila, samo sem hotela slišat komentar, jih jemlje ena moja znanka, pa sem jih danes vidla v
    ABC zdravje in sem malo pokomentirala. Se pa v popolnosti strinjam s tabo. Kemija je kemija, pa čeprav ti
    obljubljajo nevem kaj, iz nevemčesa, bla,bla.

Bomo rajši malo potelovadile, a ne, punce
    •  
      CommentAuthorkozoroginja

Uh sem jezna. Sem že napisala pol strani, pa nisem poslala naprej in se je pač zbrisalo. Čakam da pride vnukinja, se je najavila.

Diana ,smo s tabo. Zdrži še dva dni.
    Se strinjam z vama. Kemija je kemija. Zdaj je lepo vreme pa bo več gibanja na prostem.
    •  
      CommentAuthortehtnica
    • CommentTime6. Apr 2009

Ne vem, ali ste spregledale moje sporočilo par dni nazaj, ko sem napisala, da sem v lekarni kupila ravno te kapsule in plačala zanje 16 ?. Tako sem bila obupana, da nisem več vedela, kaj naj naredim. Je velik šit, če je nekdo tako obremenjen s hrano, kot sem jaz. Kadarkoli me nekaj vrže s tira, dobesedno žrem. No, da ne bom predolga: kapsule jemljem in ne vidim nobene spremembe. A danes se nisem prenajedla, posledično sem spet boljše volje, je pa res, da me danes še nihče ni sekiral. Jaz vseeno verjamem, da mi bo uspelo spraviti se v red, pa kako kilo še dol vreč. Poletje se bliža...
    Lep večer vsem!
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime6. Apr 2009

Ce kapsule nekomu psihicno pomagajo kot recimo oblizi proti kajenju in mislis, da zaradi tega ne jes tudi prav.
    Opravicljiva so vsa sredstva za dosego cilja samo da ne ogrozajo zdravja.
    Samo povem, da tisti, ki bo izumil res ucinkovite tablete za hujsanje bo lahko kupil svet.
    Aicha
    • CommentAuthorsyu
    • CommentTime7. Apr 2009

dekleta je med vami kaka, ki je kadila in je obenem z začetkom diete, tudi nehala kaditi?

no pa se še malo nasmejte- nikoli v življenju nisem imela toliko problemov z vetrovi, kot zdaj ko sem na dieti in stročnice jem na štiri dni, prej sem pa oboževala fižol.tudi hčerka, ki z mano hujša mi je to omenila.
    ima še katera tako izkušnjo?
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime7. Apr 2009

Syu tudi me vse po vrsti, pa čeprav tudi katera nebo priznala, nas daje ......
    Če te to tako moti kupi v lekarni janeževo vodo, ali skuhaj bebe čaj. To malo omili. Mojo mamo je tole dajalo, pa je vedno imela kot smo rekli "antiprditis" doma. Jaz mislim, da je to od veliko zelenjave in sadja ter malo sabše prebave. Popravite me, če se motim.
    Pa kaj, greš v naravo na sprehod, te nobeden ne sliši.
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime7. Apr 2009 urejeno

Janež in kumina malo pripomore da ni toliko vetrov in napihnjenosti.
    Sicer nas pa to vse pomalem daje.:shamed::shamed::shamed:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime7. Apr 2009

Vandolina ima prav.
    Zelenjava, sadje in so vetrovi tu.
    Aicha