Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

•  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime4. Jan 2012

Hvala.
    Res je vredno truda sploh ko se pogledam v ogledalo.
    To je menda od same sile padlo dol in se ni razbilo :devil: :bigsmile::bigsmile:.
    Slike bodo spomladi ko bo minilo pol leta.
    A.
    •  
      CommentAuthortehtnica
    • CommentTime4. Jan 2012

Lep pozdrav!
    Zanima me, od kje črpaš moč za take podvige? Jaz kak mesec zdržim, potem pa mi vse pade dol. Sem ravno mesec dni po začetku ločevanja. Evo, zdržala sem mesec dni, potem pa se spet začela nažirati. Podstrešje si kar naprej čistim in ko mislim, da sem na zeleni veji, se vse podre. Ne pomaga niti to, da se prepričujem, kako bom fancy, ko bom vitkejša. Danes sem gledala slike od Marinolinke. Zjokala sem se nad sabo, ki sem tak šus!!!!! Solze mi še zdaj tečejo.
    Tvoj post, Aicha, sem si skopirala na namizje. Jutrišnji dan se bo začel s telovadbo, popoldne pa že kaj. Zvečer imam pevske; mogoče bom šla teč. Upam, da bom lahko tudi jaz ponosno poročala o svojem napredku.
    Toliko za sedaj! Lep večer vam želim in lahko noč!
  1.  
    draga tehtnica!
    pridejo tudi taki dnevi...ne morem ti reči ne se sekiraj,ker se jaz tudi take smo pač me babnice:)
    moj nasvet:pospravi solze na stran in začni jutri znova,na sveže in pozabi na vse prekrške kot da jih ni bilo. in si zadaj da hujšaš samo ta dan.tako si misli.da moraš zdržati samo ta dan.in pride zvečer in se se držala in si zmagovalka.potem pride naslednji dan in si spet misli samo ta dan.vem da se čuje morda bedasto ampak če ne gledaš na dolgi rok ampak probaš zdržati samo danes,in tako potem tudi naslednji dan ki je jutri spet misliš samo danes...in potem pride oh večer in se malo pockrljaš in spet samo danes...upam da razumeš kaj mislim:) ker če hhočeš več kot kilco dve skiniti,treba gledati na dolgi rok...in vidimo da pri nas enih ne gre striktno omejevanje.sama če nebi izbrala loč.diete ki vsebuje meni ljube oh večere,bi posrala na celi črti ker bi mi moja odvisnost še bolj ven udarila.
    verjemi mi da se jaz tudi še vedno vsak dan borim,če ne še bolj zdaj pri vzdrževanju kot ko sem hujšala. nisi sama in ko ti je težko pomisli na to.
    verjamem da je to samo obdobje in da boš spet na pravi poti...razumem pa kaj je problem ker tudi pri meni v preteklosti ni nobena dieta držala več kot mesec dni. ampak preveč sem si želela končno enkrat zaključiti s to trimestno cifro.in tudi zdaj nisem na zeleni veji in po moje nikoli ne bom...ker bom vedno morala paziti če bom hotela ostati taka kot sem in ni pavz vmes...ampak kaj je to v primerjavi s tem da se imaš rad.
    verjamem da ti bo uspelo,in vem da tudi ti to čutiš,zato pa si jezna ko vmes kaj zafrčkaš;) drži se zdaj lepo naprej,naredi nov plan,kupi nov zvezek kamor boš pisala jedilnike,in kupi na razprodajah eno majčko za 5 evrov v vsaj eni manjši velikosti:)malo za hec da bo motivacija večja.
    držim ti pesti in vedi da si že začela s tem ko se zavedaš svojih pregreh in napak in imaš trdno željo to popraviti.
    lep večer,pa seveda vedi da ko shujšaš boš boljša predvsem sebi.drugi te imajo radi zaradi miljon drugih stvari in ne kilc;)
    nočko
    •  
      CommentAuthortunna
    • CommentTime4. Jan 2012

še jaz se po dolgem času malo oglašam :)
    najprej Aicha - vse pohvale, tvoje pisanje je polno motivacije za vse nas! kar tako naprej!
    Marinolinka - krasne fotke, prava mačka si!
    tehtnica, tebi pa, tako kot je marinolinka napisala, dan na dan. jaz sem točno pred enim letom zopet začela z ločevalno - neuspešno. danes sem na isti teži kot danes in glede na to, kako sem čez leto jedla je to zame velik dosežek! tako sem celo leto nihala med na eni strani sadnimi dnevi, na drugi strani nažiranje s sladkarijami. in sem spoznala, da katerakoli dieta, pa naj bo ločevalna, ki sicer res da dobre rezultate in občutek, da boš tako lahko jedel celo življenje, nikoli ne bo rešila naših težav, ki so v glavi.
    človek preprosto mora najti pravo sredino, tisto zlato mero. in to je treba začet iskati s takimi malimi koraki, počasi spreminjaš svoj način življenja, tako da niti veš ne, kdaj sprememba potem dejansko se zacementira vate. in seveda je to dolgotrajno, ampak treba je biti pogumen in kdaj stisniti zobe. jaz npr. sem še pred kakšnim letom imela velik problem, da sem pila premalo vode. če se nisem spomnila sem na dan mogoče spila pol litra maksimalno. sedaj spijem 3x po 650 mL. ker imam "čutarico" in dokler ne spijem treh ne grem spat.
    en drug tak mali korak, ki ga uvajam, je da po 17ih zvečer ne jem. pred leti mi je to že uspelo.ob 17ih sem si ponavadi umila zobe in basta. so se lahko drugi zraven meni basali kolikor so se hoteli, pa me ni ganilo. to spet uvajam. danes je že 4. dan kar grem lačna spat, pa se mi zdi, kot da bi bil včeraj prvi.
    tudi sladkarije bremzam. nisem jih popolnoma skenslala, jih pa manjšam. si določim, en kos potice in je to to. seveda me kdaj pograbi in pojem čokolado ampak potem pač zvečer odpade večerja. majhni koraki, majhne spremebe, najprej ena, potem druga, ki se v nas zacementirajo, jaz v to res verjamem. in mi niti ni važna tista grozeča tehtnica, ki me gleda in gleda. ker vanjo ne verjamem več. verjamem pa v dobro počutje, v lastno moč, da poslušam svoje telo, da ravnam tako, kot mi paše in predvsem to, da krepim eno stvar: zvesta moram biti sama sebi. jaz sama živim s sabo, jaz hodim naokoli, ne tehtnica namesto mene. moje počutje je tisto, kateremu moram biti zvesta. in v skladu s tem tudi ravnam.

srečno vsem, se tipkamo še kaj ;)
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime5. Jan 2012

Tehtnica z drobnimi koraki se dalec pride.
    Odloci se za nov nacin prehranjevanja in ne dieto, ker ze sama beseda vzbuja grozo.
    In ko bos en dan na trenazerju pol ure si potem privosci nekaj za duso. Nekaj malega.
    Vse naj bo po malem in pocasi.
    Saj ves, da nam vsem ne potegne dieta. Eni rabimo vec, drugi rabijo manj.
    Lo bo minilo 30 dni bodi vesela in vstopi v 1 dan drugih 30 dni.
    A.
  2.  
    tunna hvala enako. in seveda se strinjam kar si napisala. mali koraki,velike zmage.meni je bilo včasih sadje tako težko zjutraj jesti,pa sem se zdaj navadila.seveda ni šlo čez noč.
    čestitam ti ob vseh uspehih predvsem pa v zmernosti. da lahko poješ in ne pretiravaš. in to je tisto pravo.
    vse bo ok,boste videle samo glava mora biti polna pozitivnih misli:)
    lp
    •  
      CommentAuthorulala
    • CommentTime5. Jan 2012 urejeno

najprej vsem vse dobro in lepo in sončno v 2012!! :)
    opa marinolinka, sem pogledala slikice in si res prava baba :) tunna, super za tvoj režim..tehtnica, veselo naprej! aicha, občudujem tvojo vstrajnost..:)
    drugače pa so mene ti prazniki čist uničili..tako lepo sem vsako jutro pol ure telovadila na tešče + aerobika vsak drugi dan in jedla 5x na dan po malo in se počutila super..zdaaaaj pa sem čisto brez energije, ker sem jedla presladko, premastno, preveč in nisem imela časa za gibanje..in namesto, da bi začela 3.1., kot je bilo načrtovano, ponovno z "normalnim" življenjem, preprosto ne morem, ker sem preveč lačna in preveč lena..tako da sem si dala še nekaj dni za mehki prehod, ker počutje je grozno..tako da punce, gremo skupaj naprej! :) in čestitke vsem, ki ste uspele ohraniti zdravo mero ob obloženih mizah in pri kuhanem vinčeku..:))
    •  
      CommentAuthorTalita
    • CommentTime5. Jan 2012 urejeno

Tudi jaz ne jem več po 17. uri, večkrat je moj zadnji obrok že ob 16h.
    Zjutraj se najbolj najem, opoldne nekoliko manj, popolne še manj. Potem pa nič več.
    Na tak način sem izgubila v kratkem 3,5 kg.
    Da bi le še dalje bila tako disciplinirana!
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime5. Jan 2012

Bravo punce.
    Porocajte o uspehih in ne o grehih.
    •  
      CommentAuthorulala
    • CommentTime6. Jan 2012

evo, tu je link, kjer lahko napišete pozitivno zgodbo o hujšanju(marinolinka;)) in pa delite izkušnje v 2012 http://www.zurnal24.si/najboljse-diete-2012-clanek-145073
  3.  
    ulala:) hvala ti
    se kar opogumljam ampak nekako ne najdem časa da bi kaj dobrega skup spravla.delam za šolo dosti in dietetika laufa kot treba(vsi izpiti ki smo jih meli do zdaj so narejeni)
    ko bo kaj več časa sem pa mislila reviji rini en tak člančič napisat...we'll see:)
    lep dan vam želim.
    •  
      CommentAuthortehtnica
    • CommentTime16. Jan 2012

Hvala vsem za vzpodbudne besede. Sem vzela na znanje. Današnji dan je bil popoln, vsaj kar se hrane tiče, drugače pa prenaporen. Danes sem zmagala, jutri bom pa tudi, a ne?
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime16. Jan 2012

Seveda bos.
    •  
      CommentAuthorTalita
    • CommentTime17. Jan 2012

•  
      CommentAuthortehtnica
    • CommentTime23. Jan 2012

Včeraj je bil lep dan. Dobila sem obiske, ki sem jih komaj čakala. A težko breme zaradi službe ostaja. Ta teden imam tri razgovore. Če jim bom všeč, me bodo prestavili v drugo poslovno enoto, najbrž trgovino, če jim pa ne bom, bom ostala na cesti. Da bi bila lačna, me ne skrbi, saj imam veliko zaloge. Bolj me skrbijo položnice, prihrankov pa nimam. V glavi si rišem scenarij, kaj bo: odklopili mi bodo elektriko in vodo, pa še kaj. No, upam, da do tega le ne bo prišlo. Drugače pa, ta teden imam dopust, si bom malo odpočila od hudih pritiskov v službi. Pridno hujšam in se veselim vsakega dne posebej. Trudim se, da ne bi mislila na najhujše. Želim vam lep dan, če bom imela še kaj za povedati, se pa še oglasim.:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha

Tehtnica kar ostani na vezi.
    A.
  4.  
    tehtnica držim pesti za razgovore, le optimistično naprej!! Good luck!!:wink:
    •  
      CommentAuthortehtnica

Hvala obema!:smile:
    •  
      CommentAuthortehtnica
    • CommentTime24. Jan 2012

Sem izvedela ( sem na dopustu), da je sodelavko danes zjutraj zlomilo in so jo morali peljat k zdravniku. Še hodit menda ni mogla. Vsakodnevni stres dela svoje.:sad:
  5.  
    Ja, stres je vzrok za številne bolezni in če se ne znamo z njim spoprijemati, se bo zgodilo to... tak da si ne smemo vse preveč k srcu jemat, kajti s tem delamo sabo sebi škodo....
    •  
      CommentAuthortehtnica
    • CommentTime24. Jan 2012

Tako je. Življenje je prekratko.:sad:
    •  
      CommentAuthortehtnica
    • CommentTime25. Jan 2012

Držite pesti zame! Zdajle grem na prvi razgovor za službo, jutri pa me čakata še dva!
    •  
      CommentAuthorTalita

Navijamo zate.
    • CommentAuthorksena
    • CommentTime25. Jan 2012 urejeno

tehtnica
    verjemi vase in zagotovo ti uspe.Mi pa stiskamo pesti,.:thumbup:
    •  
      CommentAuthorAicha

Zanimivo za prebrat.

http://plamencki.files.wordpress.com/2012/01/jebes-kalorije.pdf
    •  
      CommentAuthortehtnica

Me bodo obvestili. Gre pa za blagajno ali delikateso v trgovini. Bomo videli. Hvala za podporo!:bigsmile:
    •  
      CommentAuthortunna

Aicha, hvala za tale link. Odlično branje. Edino tisto o prepovedanih žitih mi je malce mimo usekano, ampak vse ostalo pa, amen.
    •  
      CommentAuthortehtnica
    • CommentTime26. Jan 2012

Res odlično branje! Toplo priporočam, sama sem se globoko zamislila nad svojim prehranjevanjem.:shocked:
    •  
      CommentAuthortunna

Ja, res je hecno, kako so reči pravzaprav res preproste in kako sploh ne bi bilo težav, če ne bi ljudje komplicirali. Zanimiva mi je tudi ta logična povezava, ki je dejansko povsem smiselna ... par desetletij nazaj ni bilo kopice diet, pa so bili ljudje suhi. Sedaj imamo sto in eno dieto za vsakega človeka, pa je še vseeno toliko debelih.

Zmernost v vsaki stvari in poslušanje lastnega telesa, mislim, da je to brez tehtnic in diet in fitnesov pravi uspeh. Je pa seveda veliko VELIKO težje kot preprosto jesti točno to, kar ti neka dieta veleva. Je pa naložba za celo življenje ...
  6.  
    wow, prav vrgla me je :O odlična!!!
    • CommentAuthorksena

odlična stvar,prisluhmomo telesu in uživajmo hrano,ki je iz našega okolja,atohtono.
    črci potrabujejo drugačno hrano kot eskimi,okolje kjer živijo narekuje potrebe telesa,ki juim moramo prisluhnit.
    fižol jre tudi seme,riž tudi,pa še kaj(morda zato nastaja v telesu toliko plina,....Hihi
    drugače pa odlično branje,marsikaj zanimivega,kaj pa bomo vzeli za svoje je pa naša izbira,kot vedno,....
  7.  
    Super za prebrati,se je splačalo :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorulala
    • CommentTime27. Jan 2012

debelost je bolezen(!!!) sodobnega sveta, včasih je bilo hrane premalo, ker je bila pridelava bistveno bolj zahtevna in zato ljudje niso bili debeli, izjema višji sloji, zato je še nekaj desetletij nazaj tudi pri nas veljalo za velik kompliment, če ti je kdo rekel, kako lepo debel/a da si..lepotni ideal se je spremenil, postali smo žrtve kapitalizma, množično se proizvaja nekvalitetna hrana, delo ni več večinoma fizično, ker nam je tehnologija marsikaj olajšala..in odlična tržna niša je ljudi, ki jih je udobnejši način življenja poredil, potem pripraviti, do tega, da s pomočjo tega in onega, te kg ponovno izgubijo oz. da se vzdržuje nek videz, ki ustreza..glede na to, da pa več kot 3/4 sveta še vedno, ali pa prav na naš račun, živi v bedi in pomanjkanju..tako da ukvarjati se konstantno s tem kaj daš v usta je bedarija in obsesija in tudi bolezen, bodite vesele, da ste da imate kaj jesti in to srečo, da ste med nekaj % najbogatejših zemljanov..zmernost je mera, no, kajti požrešnost in lenoba sta tako smrtna greha, če je je kdo slučajno bolj versko naravnan, haha, no, šalo na stran.. itak je logično, da je zdravo jesti hrano, ki zraste v tvojem okolju in v podnebju, na katerega je prilagojen organizem posameznika..tu ne odkrivamo tople vode..pardon, če sem bila preveč neposredna, ampak človek ni samo telo(marsikateri psihični težave se da ogniti s tem, da se redno hrani tudi dušo(hobiji-s tem ne mislim sestavljanje diet in štetje kalorij:)in um(miganje z možgančki) čeprav je za kvalitetno življenje seveda potrebno tudi zdravo telo, a to je le del cele slike..pa lep pozdrav!
  8.  
    fuuuuuuuuuuuuuuul dober članek.
    hvala aicha-naša mentorca;)
    in ja-debelost je bolezen-tako psihična,kot fizična.
    lp
    •  
      CommentAuthorAicha

Malenkost :shamed:
  9.  
    :swingin:
    •  
      CommentAuthortunna

ja, knjiga je res 1a, četudi je popolnoma v nasprotju s tem, kar tule na forumu večinoma pišete(mo) :)
    preveč smo obremenjeni s tem, včasih bi bilo bolj učinkovito preprosto pozabiti na hrano. opisovanje jedilnikov, obsesivno tehtanje, štetje kalorij, razmišljanje o hrani, kaj bo, kaj je, levo, desno ... je po mojem mnenju obsesija popolnoma indentična tej, da se nažiramo.
    •  
      CommentAuthorulala
    • CommentTime27. Jan 2012 urejeno

tako ja, tunna..sem malo zdaj preletela članek/knjigo, ne razumem kaj je v njem tako drugačnega temu kar se tukaj počne(načrtuj, izbiraj, žveči,..khm:D)..:) saj je super, da skrbimo zase, da smo aktivne in zmerne, ampak da je pa to središče življenja, pa je res, milo rečeno, nezdravo..hrana ni sovražnik, sovražnik je v glavi..
  10.  
    Odkup rabljenih avtomobilov !!!
    Vse znamke !!!
    Od letnika 1990 ? 2012 !!!
    Gotovinsko placilo takoj !!!

mail: vozilodkup@gmail.com

www.odkupvozil.si

Tel.: 051/259-653
    •  
      CommentAuthortehtnica
    • CommentTime28. Jan 2012

Si se morda izgubil?:shocked:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime28. Jan 2012

Ja pa res glej ga no, ta pa nima Garmina.
    • CommentAuthorNeena_
    • CommentTime29. Jan 2012

Hej!
    Sem nova tukaj, in sicer tudi jaz z željo zgubit še zadnjih 12 kg :) 10 sem jih že jeseni, pa se je vse skupaj ustavilo, ker sem zaradi nesreče obležala v postelji :/
    Začela sem že prejšnji teden z jajčno dieto, pa se jo bom kr držala do konca meseca :) +orbitrek vsak dan, če se le da :)

Lp in uspešno hujšanje vsem! :)
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime29. Jan 2012

Tudi tebi Neena_.
    A.
    • CommentAuthorksena
    • CommentTime30. Jan 2012

jure se morda ni izgubil,sam pomagat nam hoče ,da prodamo avte in se začnemo vozit s kolesom,
    pa še šipe se ne bodo rosile in vitreksa ne bomo rabile (hi hiiiiiiiiiiiii)
    ja jesti bi morale zato da živimo in ne živeti zato da jemo.
    no saj srednjeveška gospoda je bila tudi lepo okrogla,ženske so v pasih stiskali s stezniki,tako da je marsikdaj kakšna padla okoli..
    ulala, sigurno preveč razmišljamo o hrani pol nam pa še lušte dela,ko skoz mislimo nanjo. Smo žrtve obilja,lačni v afriki nimajo teh težav.
    Neena_ korak za korakom,ne prehitro da ne obupaš.
    • CommentAuthorEzi

Jaz se pa popolnoma strinjam z Aicho in njenim sestavkom. Super, da si se poglobila v stavri in ti je zdaj jasno. Kot si rekla, diete so nesmiselne, treba je zdravo živeti. Ko sem začela dvigovati uteži, jesti zdravo 5x na dan, mi je bilo težko, dostikrat se mi ni dalo telovadit, na trenutke mi je bilo prav mučno. To pa ni dolgo trajalo. Prvi rezultati se zelo hitro pokažejo. Pa ne samo v ogledalu, ampak v splošnem počutju. Pa da ne govorim, koliko stvari več sem zdaj zmožna. Včasih skoraj vloženega kozarca nisem mogla odpreti, ker sem bila popolnoma brez mišične mase. Ko sem pogruntala, kako vse skupaj blagodejno vpliva name, sem padla not - v treninge in prehrano. Danes si sploh ne predstavljam več drugačnega življenja. Treniram 4x na teden - pon, tor, sre in čet, ker je počivanje tudi zelo pomembno. Ob nedeljah, ko je že drugi dan počitka, sem že prav živčna in komaj čakam, da bom naslednji dan telovadila.
    Seveda se glede prehrane tudi kdaj pregrešim, pojem kakšno tortico ali pa grem ven jest. Pa sploh ni problema, ker drugače jem pravilno in veliko migam, tako da se nič ne pozna. Pogosti prekrški me pa sploh ne mikajo več, saj sem potem preveč napihnjena in polna. (ene 2x je prišel po 1 teden poln nekih rojstnih dnevov in zabav, sem se po koncu tedna počutila prav kot napihnjen slonček in v naslednjem tednu prešla nazaj na zdrav način) Na tak način sem prišla do 55 kg (na 170 cm) in sedaj brez problema vzdržujem to, nimam občutka, da sem na kakšni dieti, ampak uživam v telovadbi in hrani.

Veliko lepega vsem!
    •  
      CommentAuthorcarrie

Evo to je tisto kar si jaz želim. Nobenih diet, ampak preprosto tak način življenja. S telovadbo sem že pridno začela, samo še prehrano si poštimam. Ubistvu se zelo zdravo prehranjujem, edino kar je moj problem je čokolada v vseh možnih oblikah. In zaradi tega in prevelkih količin hrane (čeprav zdrave) sem se zredila. Btw si isto velka kot jaz in moja je želja je nekje 54 kg. Torej moram oklestit 5 kg. Kar res ni veliko, ampak se mi na postavi močno pozna. "Puding" okrog stegen in velika zadnjica, zaradi česar se ne spravim več v svoje najljubše kavbojke, ampak nosim edine, ki jih imam v večji številki. V kolkem času si pa preoblikovala postavo in prišla na željene kilograme?
    • CommentAuthorDeniz

Evo tukaj pa pošilajm eno priročno stran če je še katera ne pozna lahko preverite koliko kalorij oz. vseh snovi ( maščobe,sladkorji,vlaknine,natrij)...vsebujejo izdelki in pijače katere uorabljate in kolk je tega preveč v izdelkih oz. kateri so dobri za zdravje http://www.veskajjes.si/index.php?option=com_jreviews&Itemid=26
    •  
      CommentAuthorTalita
    • CommentTime31. Jan 2012 urejeno

Moje nove hlače, ki jih trenutno nosim, mi že pošteno lezejo dol. Bom morala poiskati po omarah, ali imam kakšno manjšo številko, oziroma nekaj vmes med težo, ki jo trenutno imam in med najmanjšimi številkami. Imam še vedno virozo. Včeraj sem brskala po omarah in iskala neko majico z manjšo številko, pa me je to tako utrudilo, da sem morala odnehati. Pridno pijem limonade, uživam vitamine. Upam, da bo ta kriza čim prej mimo. Malo prej mi je nekoliko odleglo. Upam, da bo že jutri dosti bolje.
  11.  
    Talita super si :clap: kaj bi jaz dala da bi mi bile sploh kakšne prav sem zmeraj v razvlečenih trenirkah :angry: ! Upam da bom sploh še kdaj lahko oblekla svoje stare hlače :sad:
    Talita pa upam da je kaj boljše zdravje!!
    •  
      CommentAuthorTalita
    • CommentTime1. Feb 2012 urejeno

Hvala, morm shujšat, skoraj sem čisto zdrava! Že včeraj popoldne mi je malo odleglo in sem šla potem jabolčni zavitek (brez sladkorja) peč. Danes pa tudi copram v kuhinji neke posebne jedi, ki jih še nisem kuhala. Ja, kulinarika me je čisto navdušila, a nič ne vpliva name, da bi se najedla teh dobrot. Zadovoljna sem, če jih več ali manj samo poskusim, potem pa se napijem vode in sem sita, kakor da sem se nažrla. :bigsmile:

Drugače pa imam zase določeno dieto, ki se je držim, ki sem si jo sama določila.

Se spomnim, morm shujšat, da tudi jaz pred kakimi šestimi leti nisem bila zavidljivo lepo oblečena za doma, ampak sem oblekla, kar mi je bilo pač prav. Trenirke so vsekakor udobno oblačilo, nasploh pa hlače na elastiko ob pasu.