Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

1.  
    Pozdravljeni !
    Zelo sem zadovoljna z omenjeno dieto. Sama sem se odločila za 7-dnevno. Pred dvema letoma mi je uspelo v enem tednu res izgubiti 5 kg. Bila sem zelo srečna za začetniški napredek in uspeh, kar me je še dodatno stimuliralo k nadaljevanju. :cheer: Izvajala sem jo 14 dni, kasneje pa sem prešla na sadno dieto.:swingin: Da ne pozabim omeniti, da sem poleg izvajanja diet popila na dan 3 l navadne vode.:surfing: Da sem imela lažjo mero, sem popila dopoldan med službo 1,5 l, popoldan, ko sem bila doma, pa še 1,5 l.:thumbup: Tako mi je uspelo v približno 7-8 mesecih izgubiti 23 kg.:cheer: Vam povem, da me ljudje na cesti in tisti, ki me nekaj časa niso videli, niso spoznali.:crazy: Konfekcija se mi je zmanjšala kar za nekaj številk. Slaba stran diet pa je, da najprej shujšate tam, kjer nebi bilo potrebno in nazadnje tam, kjer je najnujnejše.:rasta: Poleg diete in pitja vode, sem uživala še popolnoma naravne kapsule belušev, ki pomagajo odvajati vodo in strupe iz telesa. Od firme Hafesan. Vam povem, prima zadeva.:boogie: No, ker pa sem jaz sladkosnedna, se mi je v enem letu in pol vrnilo 5 kg. :fingersear: Tako sem se zopet pred enim mesecem odločila, da vso zadevo ponovim. :swingin::thumbup: Sedaj sem zopet na kemičnem razkrojevanju, na vodi in na beluših v prahu.:cheer::clap::crazy: Ampak, voljo imam zelo močno, ker vem, da mi bo spet uspelo.:cheer: Redno preverjam svojo kilažo na netu, kjer mi avtomatsko računalnik izračuna vse, kar je potrebno, da izvem, pa tudi digitalna tehtnica je moja spremljevalka v spalnici. :thumbup::crazy::boogie: Da ne pozabim omeniti telovadbe, katero sem izvajala na hišnem orbitreku in na tleh na blazini, kjer sem delala trebušne vaje. To je zelo pomembno, da ti potem koža, ki ostane, ne visi s tebe kot kaka stara cunja.:fingersear:
    Najzanimivejše je bilo v trgovini, ko sem se odpravila kupovat nove hlače. Prodajalki sem 3x povedala napačno številko.:crazy: Nikakor nisem mogla dojeti, da sem toliko shujšala.:jumping::peace::clap::cheer: Občutek je bil fenomenalen. :cheer::cheer::cheer:
    Vsem, ki si med delovnim časom ne morete pripravljati kakega posebnega obroka svetujem, da poskusite dieto kemičnega razkroja. Je enostavna, ne draga, pa še zelo efektivna. Med dieto niste lačni. Res ne. Pa še priboljšek vam dovolijo - vanilijev sladoled. To pa je tudi nekaj, mar ne ? :cheer:

Lep pozdrav vsem in veliko pozitivne energije ter trdne volje pri izgubljanju kilogramov!:cheer::clap::jumping::thumbup::boogie:

Kristina
    • CommentAuthorzika
    • CommentTime4. May 2009

mene zanima,če ta dieta res pomaga pri izgubi kilogramov:cry:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime4. May 2009

Vsak zmanjsan vnos kalorij pomaga.
    Aicha
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):