![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

Ne navijam zate!

verjetno kakšnemu nemogoče a je pa to še kako...začela sem z ločevalno in mi za enkrat kar gre najhuje je sadni dan...

torej..
ampak zaenkrat nama gre 
takrat sem rekla "dovolj mi je tega" in sem se lotila hujšanja. preizkusila sem vse, od ločevalne diete, montignaca, diet tukaj na smsdieti, in tako dalje, in nekako mi je uspevalo. v obdobju približno enega leta sem prišla na 75 kg in jih tudi uspešno obdržala (vmes sem prišla celo na 66 kg, to je bila moja najnižja teža, a sem ga potem malo sračkala in hitro dobila kilce nazaj). novembra lani sem jih še vedno imela 75, a me je izdal želodec in ugotovili so (po mučnih dveh mesecih), da imam celiakijo. malo zaradi živcev in malo zaradi spremembe prehrane sem prišla na 68 kg. zdaj se nameravam potrudit, da jih tudi obdržim. edina telovadba, pri kateri mi je do sedaj uspelo vztrajati, je pilates (pri izbiri vadb sem rahlo omejena zaradi starih poškodb-tek odpade) in seveda sprehodi. poleti pa včasih fanta nahecam, da greva igrat badminton ali rolat
pa lep pozdrav vsem
.