Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorsyu
    • CommentTime1. Apr 2009

Dekleta, malo sem razmišljala, da bi se malo med seboj spoznale, posebej tiste, ki smo se kasneje priključile in te, ki se nam še pridružujejo.
    Če ste zato, se mi pridružite.
    Vsaka naj kaj o sebi napiše, velja tudi za moške.:shamed:
    • CommentAuthorsyu
    • CommentTime1. Apr 2009

Sem Syu, strara 46 let, dobrovoljna in vesela.
    Stanujem v mali vasici blizu Domžal, v službi sem v Celju.
    Po poklicu sem prodajalka, zdaj pa vodim svojo manjšo firmo.
    Sem srečno poročena.
    Imam dva otroka, hčerko 20let in sina 25let.
    Oba sta že na svojem, vnučkov še ni na obzorju.
    Rada se sprehajam in kolesarim.
    Ker sem v letih, ko se že malo kilce nalagajo sem se 29. 1. 09 odločila za ločevalno dieto.
    Zdaj jo dokaj uspešno izvajam, tudi z vašo pomočjo.
    Toliko o meni.
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime1. Apr 2009 urejeno

Vandolina, stara 59 let, visoka 171 cm in sedaj težka 79,5 kg. Rojena v znaku ribe.
    V 15 letih sem pridelala skoraj 30 kg (107 kg). Do sedaj sem uspela izgubiti z 90. dnevno 27 kg, upam, da mi bo v 3 mesecih uspelo še par
    kg, da bom dosegla mojo "idealno" težo 77 kg.

Rojena sem v Ljubljani, nekaj let sem stanovala v Tolminu, sedaj pa imam že državljanstvo v Kopru.
    Sem poročena 39 let, imam 2 hčerki, ki sta obe poročeni. Starejša ima 15 letno hčerko, mlajša pa ima 2 fantička,
    stara 1 in 6 let.
    Sedaj sem brezposelna in pazim eno razvajenko. Drugače sem družabna in komunikatina oseba.

Lp Vandolina
    • CommentAuthorpika11
    • CommentTime1. Apr 2009

Stara sem 43 let, delam v Celju z duševno prizadetimi. Časa imam bolj malo, kajti imam štiri otroke in študiram ob delu.
    Sem že babica, najstarejša hči je stara 25 let, najmlajša pa 3 leta in je 2 meseca mlajša od svojega nečaka. Vmes sta fanta, stara 18 in 5 let. Živlenje je pestro le zase mi velikokrat zmanjka časa.
    Smo hecna družina imamo se pa zelo radi.
    Pred 3 leti sem z ločevalno dieto shujšala 15 kg v 2 mesecih. Pa se se spet zredila za 8 kg. saj nisem vzdržala 90 dni.
    Tako poskušam ponovno od 23. 3. in upa na uspeh.

Bodite lepo
    •  
      CommentAuthornjegova
    • CommentTime1. Apr 2009 urejeno

Stara sem 20 let in študiram Varnost in policijsko delo.
    Fanta imam že skoraj 2 leti, skupaj z njim in še 2 fantoma živim v Ljubljani, med vikendom pa je moj dom na Koroškem...
    Rada pomagam drugim,govorim in obožujem morje ter sladoled,brez čokolade pa mi živeti ni...
    Kilograme sem začela pridelovati z pričetkom mojega študijskega življenja.:rolling:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime2. Apr 2009 urejeno

Stara sem 44 let, porocena 16 let, mama hcerke in babica vnukinje (princeske)Iz Maribora, kjer zivim od malega, no nekaj let sem zivela v Postojni. 3 leta.
    Delam v zdravstvu, zato sem preobremnjena s sluzbo in vsakodnevnim cuvanjem princese.
    Kilograme sem zacela pridobivati po 40 letu, ko sem nehala kaditi in zacela jemati hormonsko nadomestno terapijo.
    Prej sem bila s svojimi 165 cm in 45 kg na pragu anoreksicnosti.
    Nato sem se zredila na 64 kg.
    hujsam od lani 28.02.2008 in sedaj sem na vzdrzevanju telesne teze z obcasnimi nihanji.
    Tezave imam z vratno hrbtenico in levim ramenom, zato vsaki dan telovadim. Se pozna.
    Doma se razumemo krasno in smo prav posrecena druzina sploh ko smo zenske na kupu, ker smo kot sestre.
    Z mozem dosti hodiva na sprehode, voziva kolo, rolava in gledava, da cim vec casa preziviva na zraku.
    Igrala sem tudi tenis samo sedaj zaradi bolecin ne morem drzati lopraja v roki. Bom pa, cim bo bolj toplo zacela malo tekati.
    Pisem v sluzbi in sedaj je cas, da se umaknem na sedezno.:cool:
    Pozdrav vsem Aicha
    •  
      CommentAuthorleah
    • CommentTime2. Apr 2009

Živijo...

Stara sem 23 let in rpihajam iz Kopra.Trenutno sem brezposelna,saj mi je mesec nazaj potekla poroniška in mi pogodbe niso podaljšali :cry:
    Poročena (še) nisem,sem pa srečno zaljubljena :shamed::shamed: raumeva se super in zaenkrat je vse kot v pravljici...upam da bo tako tudi v bodoče :wink:
    Doma imava leto dni staro punčko z imenom Naja :shamed: je najin največji zakladek in nama vsakodnevno polepša in popestri dan :wink:
    No,to je tudi največji razlog da sem se vam pridružila na forumu,saj sem med nosečnostjo pridelala ogromnih 30kg :confused: ja,vem da je katastrofa,ampak se enostavno nisem mogla upreti slaščicam...in to vsak dan :sad:
    V manj kot letu sem se jih rešla 20,sedaj pa z vašo pomočjo še dodatnih 10 :smile: Zdej sem na kg pred nosečnostjo,počutim se super,vse hlače so mi končno spet prav,itd...ampak jaz bi rada prišla do 65kg :shamed: ko sem imela te kile,sem se najboljše počutila(samozavest predvsem :wink: )
    Polegdietne prehrane,pa hodim najmanj 3x na teden k aerobiki,drugače pa vadim tudi doma na sobnem kolesu in delam vaje za trebuh in zadnjico :wink:
    Zdej pa čakam samo še na lepa vremena,da bova z mojo pikico lahko šle tekat v naravo...mislim da mi bo to najboljša telovadba...hahaha:tongue:
    No,toliko od mene,ker sem že dolga,ne??

pa-pa
    • CommentAuthorsyu
    • CommentTime7. Apr 2009

dekleta, veseli me, da sem vas spoznala:wink:
    • CommentAuthormar ne
    • CommentTime7. Apr 2009

ŽIVJO!

Stara sem 26 let in sem iz okolice Ljublajne.Tudi jaz še nisem poročena,ampak se z mojim dragim odlično razumeva,in sva skupaj že osem let.
    Trenutno sem na porodniški,še en mesec ker bo moja hčerkica maja stara eno leto.Sem tudi brezposelna.
    Tudi jaz sem se med nosečnostjo zredila za 36 kg,kar ne morm verjet kolk velik,tako da sem iz 60 kg prišla na 96 kg.
    V pol leta sem jih zgubila 20,teh 16 pa nikakor noče dol,zato sem 28.3. začela z ločevalno dieto in upam da mi bo uspelo.
    Tudi sama telovadim,delam trebušnjake in vaje za noge,najraje pa se z mojo malo pikico sprehajam zunaj ko sije sonček.
    •  
      CommentAuthorLEjikA
    • CommentTime7. Apr 2009

Pozdrav tudi od mene!

Sem 22 letna (do decembra še :bigsmile:) strelka in prihajam iz Savinjske ter Šaleške doline (enkrat iz ene, drugič iz druge doline :cool:) Pred dobrim mesecem sem diplomirala in sedaj delno iščem službo, ki pa je nikjer ni, delno pa si nabiram nove moči za nove izzive. S prekomerno težo se spopadam že vse življenje, vendar do sedaj nisem še nikoli naredila ničesar konkretnega, saj vedno prekmalu izgubim voljo. V zadnjem letu pa sem pridobila kar 15 novih kg, ki pa jih sedaj resnično moram oklestiti, saj s fantom razmišljama v smeri naraščaja, jaz pa ne želim biti zavaljena nosečnica, ki se ji trebušček sploh ne bi opazil. Po drugi strani pa so moje težave s hrbtenico postale veliko bolj izrazite in vem, da bi bilo bolje, če bi imela kakšen kg manj.
    Glede na to, da sem precej lene sorte (ampak samo kar se telovadbe tiče, drugače sem pridna kot mravlja :bigsmile:) upam, da mi bo vseeno uspelo se rešiti teh 15 kg, ki jih še vedno imam preveč. Držite pesti zame, da se znova spravim v red, saj zadnje tedne grešim in sem na "dobri" poti, da podležem skušnjavi in zaidem na stara pota... :devil:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime7. Apr 2009

Vcasih sem se sprasevala zakaj se zenske med nosecnostjo toliko zredijo?
    No se sedaj mi ni cisto jasno.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorleah
    • CommentTime8. Apr 2009

Aicha,jaz sem se tudi to vedno spraševala...in vedno sem rekla,jaz pa že ne bom taka :) pa vidiš,zarečenega kruha največ poješ...pa vedi,da jaz nisem obrokov jedla za dva...količinsko sem se prehranjevala kot prede nosečnostjo,samo raznoraznim packarijam se nisem mogla izognit...beri:kremšnite,čokolade,tortice....to je blo skor vsakodnevno :/ nevem zakaj je bla tako velika želja posladkem...še dandanes nevem...ampak je mimo..
    Pa še to naj povem...tudi če sem se zredila za 30 kg,sploh nisem zgledala zavaljena nosečnica!!!!imela sem ogromen trebuh,ki je bil lep,okrogel in napet...noben,ampak renično noben mi nebi na koncu nosečnosti prisodil tolko pridobljenih kg...vejetno zahvaljujoč temu ker sem visoka in se mi kile razporedijo povsod...ne samo na določen del...
    če mi rata prilepim kako slikico trebuščka...
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime8. Apr 2009

Ja prilepi.
    •  
      CommentAuthorleah
    • CommentTime8. Apr 2009 urejeno

Shrani.si

Tole je slikano v 33 tednu...95 kg...

Shrani.si

Tukaj sem par dni pred porodom...103 kg...
    • CommentAuthorveverrca
    • CommentTime8. Apr 2009

Živjo. Jaz sem se k vam pridružila šele včeraj. Ime mi je Anita, stara sem 22 let. Živim pa malo na Vrhniki in malo v Cerknem. V ljubezni sem srečna, ker sem našla enga sončka. Službe redne še nimam. Pavziram in sedaj grem delati za 3 mesece preko ZRSZ na usposabljanje. Sem pa na Fakulteti za upravo v Ljubljani. Ja drugače sem težka 68 na 158 cm. Sem pa že imela 59 kg in za začetek si ob ločevalni dieti želim priti na prejšnjo zelo lepo kilažo :bigsmile: Je pa danes moj drugi dan diete in se je zaenkrat kar držim. Aja pa začetna teža je bila 71, tako da sem s črtanjem nekaterih živih in s tem da nisem jedla po 18h zgubila 3kg :bigsmile: Imam pa še eno neprijetnost, ki se ji reče sladkorna bolezen. Imam jo šele 4 leta, tako da se včasih še malo lovim glede tega.

lep pozdravček:swingin:
    • CommentAuthormar ne
    • CommentTime8. Apr 2009

Ja Leah tud pr men je blo tko trebuh do Londona!
    Kolk je bla pa velka tvoja Naja,pa težka?
    Vem da je čist iz konteksta od ločevalne ampak ferbc če smem uprašat?
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime8. Apr 2009

Kako si bila lepa nosecnica.
    Jaz sem se zredila 11 kg na 56 kg zacetne teze, dan po porodu sem imela 54 kg.
    Pa takrat sem bila mlada bilo je to 26 let nazaj.
    In se nisem toliko zredila ceprav sem jedla normalno.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorleah
    • CommentTime9. Apr 2009

Aicha hvala...sej, vem,da me tukaj ne vidiš v celoti,ampak bi mji pripisala 100kg?? ;)
    kot sm ti že napisala,res nevem zakaj sem šla tko grozno veliko gor....mislim da zaradi sladkarij...če pa je to to,nevem :/
    Js sm s porodom izgubila samo 7 kg :(ostalih 13 je šlo počasi,ampak samo od sebe dol...zdej pa z vašo pomočjo,sem izgubila v 2 mesecih še teh 10 ;) še 10,pa bom na svoji idelani teži ;)

mar ne, Naja je imela 54 cm in 3885g...velika babnca...in še zdej je...zmeraj rečem da je dolga kot ponedeljek ...hahahah....pri 12m in 88cm pa 10850g...
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime9. Apr 2009

No :sad::sad::sad:
    • CommentAuthormar ne
    • CommentTime9. Apr 2009

Ja je pa res velika babnca!
    Pa tud jest nism ne vem kolk velik jedla,pa je šlo tud tolk velik gor!
    Še velik sadja sem pojedla,mi je tko pasu najbl mandarine sm jih pojedla celo tono,kile so šle pa res kr gor!
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime9. Apr 2009

Naja je bila pa res "baba in pol".
    Ne ne bi ti pripisala 100 kg.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime9. Apr 2009

Leah še vedno čakam tvoj odgovor. Poslala sem ti svojo tel. št.

Vandolina
    •  
      CommentAuthorleah
    • CommentTime9. Apr 2009

Vandolina, sm odpisala ;)
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime9. Apr 2009 urejeno

Z Leah sva se dobili na kavici in malo poklepetali. Leah je luštna mlada mamica. In lahko vam povem, da ji je hujšanje
    100 % uspelo.

Lp Vandolina
    • CommentAuthormamica1
    • CommentTime21. Apr 2009

naj se še jaz predstavim...

sem iz kopra,imam 36 let,mama 4-ih otrok,poročena 18let(skupaj živiva 20let)brezposlena 2 leti,največ kil sem dobila z zadjo nosečnostjo in bla ogromnaaaaa...po porodu sem se še bolj zredila in prišla na 99kg jaoooo takrat sem se odločla za to dieto samo nisem zdržala do konca:( pa sploh ne vem kako sem zgubila teh 10kg.še vedno pa nisem zadovoljna sama s sabo in hočem in morem shujšati še vsaj 10,cilj pa je 18kg....tako z skupnimi močmi upam,da nam vsem uspe prit do željenega cilja:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorVandolina

Uau 4 otroke imaš mamica1. Čestitke.
    • CommentAuthormamica1
    • CommentTime21. Apr 2009 urejeno

Hvala hvala:smile:

ja vedno sem si želela imet 4 kot moja mama:) in to imam sina 18let,hči ima 16let,pa sin 10let in mala pikica 25mesecev...tako,da imam res zelo malo časa samo zase:)))
    •  
      CommentAuthorAicha

Prvi trije so ze tako veliki da lahko poskrbijo zase tamalo pa "izkoristi" za tekanje v naravi.
    To prakticiram jaz z vnukinjo.
    Aicha
    • CommentAuthormarjetka_
    • CommentTime27. Apr 2009

pozdravljeni :bigsmile:

Sem Marjeta iz portoroža,20 let,zaenkrat še študiram v ljubljani...
    že 3 leta imam najboljšega fanta na svetu,s katerim tudi živim :heartsabove:
    visoka sem 165 cm...in težka 65 kg.
    moj cilj je priti do 55 kg :wink:,upam da mi bo uspelo :bigsmile:...
    že eno leto pridno telovadim ... tako da mišične mase imam dovolj,bo treba samo še kilce dol spravit :bigsmile:

fanj se mejtee*:cheer:
    • CommentAuthormar ne
    • CommentTime29. Apr 2009

sami primorci:)
    bi lahko kar kakšno shujševalno skupino ustvarl:)
    •  
      CommentAuthorVandolina

Mar ne, od kje si pa ti, si tudi ti primorka?:sad:
    •  
      CommentAuthorAicha

Kaj je sploh kdo iz Stajerske/
    • CommentAuthorsyu

Aicha
    jaz hodim v službo v Celje, vsak ljubi dan
    •  
      CommentAuthornancy 555

Jaz pa hodim v Celje po nakupih, lani sem pa v Celje hodila tudi v službo, še pred leti v srednjo šolo, pred nekaj leti pa na Dobo v Mb.
    •  
      CommentAuthorVandolina

Še nikoli nisem bila v Celju, kaj šele v Mariboru? :sad::sad:
    •  
      CommentAuthorAicha

Vandolinaaaaa?
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime30. Apr 2009

Ja Aichaaaaa, kaj hočem, sem bila od Ljubljane na drugo stran povsod, na Štajarskem sem bila pa samo
    v Petrovčah in v Mozirskem gaju pred cca. 7 leti.

:cry::cry::cry::cry: Na Štajarskem nobenga ne poznam.
    •  
      CommentAuthornancy 555
    • CommentTime30. Apr 2009

Vandolina, tebi sploh ni treba potovati, ko pa živiš tam, ko je najbolj zanimivo :surfing::surfing::surfing::surfing:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime1. May 2009

Skoda
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime1. May 2009

:flowers:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime1. May 2009

Hvala za rozice.
    Aicha

Upam, da so namenjene meni crncu, ki delam na praznik dela.:cry:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime1. May 2009

To je pa čisto jasno komu so namenjene, ali ne.
    • CommentAuthorhilary
    • CommentTime1. May 2009

No na form sem se prjavila pred parimi minutami, tako da bolj ko bi se predstavila,iščem nekoga,ki bi se pogovarjal z mano.
    :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime1. May 2009

Kaj te pa zanima Hilary. Koliko si stara, kakšne težave imaš?
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime1. May 2009

Hilary na forumu ravno ne klepetamo kot na chatu.
    Hvala Vandolina sem ze doma in si kuham gris.
    Aicha
    • CommentAuthorhilary
    • CommentTime1. May 2009

sem stara 15let, zanime me kaj o dietah, pa tudi kako potekajo diskusije po formu
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime1. May 2009

Samo pisemo poste, malo si preberi. Pa bos videla.
    Aicha
    • CommentAuthorhilary
    • CommentTime1. May 2009

Ja malo sem žeprebrala, prebrala sem tudi celo diskusijo o nekem hujšanju.Odprla pa sem že 2 diskusiji.
    • CommentAuthorhilary
    • CommentTime1. May 2009

Samo kako drugi uporabniki sploh vidijo nove diskusije?
    HILARY
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime1. May 2009

Tako kot ti odprejo jo in preberejo.
    A.