![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

raumeva se super in zaenkrat je vse kot v pravljici...upam da bo tako tudi v bodoče 
je najin največji zakladek in nama vsakodnevno polepša in popestri dan 
ja,vem da je katastrofa,ampak se enostavno nisem mogla upreti slaščicam...in to vsak dan 
Zdej sem na kg pred nosečnostjo,počutim se super,vse hlače so mi končno spet prav,itd...ampak jaz bi rada prišla do 65kg
ko sem imela te kile,sem se najboljše počutila(samozavest predvsem
)

) strelka in prihajam iz Savinjske ter Šaleške doline (enkrat iz ene, drugič iz druge doline
) Pred dobrim mesecem sem diplomirala in sedaj delno iščem službo, ki pa je nikjer ni, delno pa si nabiram nove moči za nove izzive. S prekomerno težo se spopadam že vse življenje, vendar do sedaj nisem še nikoli naredila ničesar konkretnega, saj vedno prekmalu izgubim voljo. V zadnjem letu pa sem pridobila kar 15 novih kg, ki pa jih sedaj resnično moram oklestiti, saj s fantom razmišljama v smeri naraščaja, jaz pa ne želim biti zavaljena nosečnica, ki se ji trebušček sploh ne bi opazil. Po drugi strani pa so moje težave s hrbtenico postale veliko bolj izrazite in vem, da bi bilo bolje, če bi imela kakšen kg manj.
) upam, da mi bo vseeno uspelo se rešiti teh 15 kg, ki jih še vedno imam preveč. Držite pesti zame, da se znova spravim v red, saj zadnje tedne grešim in sem na "dobri" poti, da podležem skušnjavi in zaidem na stara pota...
Je pa danes moj drugi dan diete in se je zaenkrat kar držim. Aja pa začetna teža je bila 71, tako da sem s črtanjem nekaterih živih in s tem da nisem jedla po 18h zgubila 3kg
Imam pa še eno neprijetnost, ki se ji reče sladkorna bolezen. Imam jo šele 4 leta, tako da se včasih še malo lovim glede tega.

,upam da mi bo uspelo
...

Na Štajarskem nobenga ne poznam.