Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthormirojp
    • CommentTime6. Apr 2009

Pozdravljeni/pozdravljene!

Nekaj dni nazaj sem tuhtal kako bi se spravil k aerobni vadbi. Nekajkrat sem že poskušal z raznimi poskoki, kolebnico in podobnim, panisem nikoli dovolj resno zagrabil. Nikoli pa nisem niti resno pomislil, da bi se vpisal v kak fitnes v kakšen aerobni program. Deloma tudi zato, ker bi verjetno prišel med ljudi bolj suhe kot sem sam in bi mi bilo neprijetno. To filozofijo imamo ljudje žal v glavah. Po eni strani debeli, da nas bodo bolj suhi zasmehovali češ: "Glej debeluha se je prišel potit v naš fitnes...", po drugi strani pa manj debeli, ki to dejansko počnejo.

Zato sem prišel na idejo, da bi, takole po forumih in če ne drugače še preko kakih oglasov, zbral ljudi, ki so debeli (z mano vred - 175cm/140kg) in tiste, ki mislijo, da so in bolj debelih od sebe ne zasmehujejo, in bi se kot skupina bodisi prijavili na aerobiko, bodisi najeli inštruktorja/ico. Vse skupaj bi seveda potekalo po regijah oz. občinah (če bi bilo dovolj kandidatov). Tako bi si vsak prijavljeni moral najti nekaj uric časa zase na teden in si tako izboljšati kvaliteto življenja.

Vsi zainteresirani/ne mi prosim pišite na aerobikazadebele@gmail.com.

Toliko zaenkrat.

Lep pozdrav in radi se imejte ;) M:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime6. Apr 2009

Zanimiva ideja.
    A.
    • CommentAuthorsyu
    • CommentTime7. Apr 2009

ja res zanimiva ideja, mene moti pri skupinskih vajah to, ker ne morem slediti tempu, ki ga druge že obvladajo in se počutim "glupo".
    sem probala dvakrat, zdaj pa kar doma na AB rocketu neki ustvarjam.ampak zdaj grem na pravo kolo, pa bo.
    jeseni sem pa za stvar.
    • CommentAuthormirojp
    • CommentTime21. Apr 2009

Kako? Nihče drug?

LP Mirojp
    •  
      CommentAuthorAicha

Ce pa smo razmetani po celi SLO.
    A,
    •  
      CommentAuthorAicha

Ce pa smo razmetani po celi SLO.
    A,
    • CommentAuthormirojp

Ja res je...škoda...
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):