Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorzarja
    • CommentTime7. Apr 2009

Pozdravljeni!

Bila sem vaša pred letom dni. Bila sem super: z 90-dnevno ločevalno dieto sem shujšala 15 kg, nato še 5 z vzdrževanjem. Zadnje pol leta sem pridno telovadila: 3-6 krat na teden sem bila na aerobiki. Super sem počutila. Vsake toliko sem skrenila s poti, pa se hitro spravila a stare tire.
    Pred 1,5 meseca pa sem imela prometno in sem obležala: v 1,5 meseca sem se zredila 8kg. Ja, nemogoče. Pa je. Sram me je samo pred seboj. V tem času sem tudi (zaželjeno!) zanosila- noseča sem 7 tednov.
    Počutim se groznoooooo. Naslednji teden grem v službo, pa nimam več hlač, ki bi mi bile prav- pravkar sem pomerila. A si lahko predstavljate, da sem v 1,5 meseca porušila delo in trud zadnjih vsaj pol leta :cry: In razočarana sem, ker sem si predstavljala, da kljub temu, da sem res samo "žrla" in ležala, učinek aerobike drži malo dlje.
    Tako razočarana sem sama nad sabo, da me bo pobralo.
    Lepo vas prosim, pomagajte mi kako naj spravim dol teh 8kg preden se začnem "normalno" rediti zaradi nosečnosti. Ali je sploh možno in katere diete naj se lotim, da ne bom škodila otroku??? Prosim, pomagajte.
    Najraje bi se lotila neke hitre diete (ki ne bi škodovala mojemu otroku!), ker se mi zdi da bom samo tako dobila voljo in naprej nadaljevala pravilno.

Hvala za vaše vsakršno mnenje!
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime7. Apr 2009

Ne svetujem ti diete ampak samo pazi kaj jes in jej zdravo brez sladkarij.
    Mogoce vec zelenjave in sadja, pa gibanje.
    Zdravo zivljenje.
    Bos potem razmislajala o tem kako izgubiti kilograme sedaj glej, da jin ne pridelas prevec.
    AIcha
    • CommentAuthorzarja
    • CommentTime8. Apr 2009

Ja, imaš prav.... HVALA!
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime8. Apr 2009

Saj ce se ne bos nazirala in jedla zdravo bi moralo mal iti dol.
    Aicha
    • CommentAuthorzarja
    • CommentTime8. Apr 2009

Ja, Aicha, mislim da res. Danes sem že boljše bolje, ker mi je uspelo štartati z normalnimi obroki in sedajle sem bila na sprehodu: 40 min počasne hoje in potem 10 min zelooooooooooo poačsnega teka. In se že malo bolje počutim.
    Imam pa vprašanje:
    ali mislite, da lahko kakorkoli škodim otroku, če za zajrtk in do kosila jem samo sadje (kot pri 90-dnevnem vzdrževanju)?
    Hvala za odgovor.

LP!
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime8. Apr 2009

Jaz mislim da ne, ko sem bila noseca sem hodila v solo in sem zjutraj samo kavo pila in potem nic nisem jedla, ker sem varcevala denar za oblacilca.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime8. Apr 2009

Zarja otrok si vzame kar rabi, pa če boš ti jedla zajtrk ali pa ne. Stradat nesmeš zaradi sebe.

Moja hči je imela 2 zelo težki nosečnosti. V prvih dveh mesecih je shujšala iz idealne teže po 11 kg. Ne vprašat kakšna je bila.
    Komaj je stala pokonci, bila je na bolniški do konca. Vsakih 15 dni je pristala v bolnici na infuziji. Zelo nas je bilo strah, da
    nebi bilo kaj narobe z otrokom, pa nas je zdravnik tako potolažil, da si otrok vzame kar rabi, mamica pa ....

Drži se in kot je rekla Aicha, jej zdravo.

Lp Vandolina
    • CommentAuthorlm
    • CommentTime14. May 2009

zdravo,
    že pred kakim letom sem prebirala mnjenja na tem forumu, vendar sem na koncu vedno, kljub optimističnim idejam in številnim navdihom, obupala...ko sem prebrala zarjino izkušnjo lahko rečem, da jo popolnoma razumem, saj sem tudi sama odkar sem se poročila dobila kar 10 kg. Sem zelo visoka, in prijatelji so vajeni, da sem suha in postavna, ampak temu ni več tako. Nobene hlače mi več niso prav, in to dodobra najeda mojo dobro voljo in počutje...vseeno pa sem trmasta in nočem sprejeti enostavne rešitve kot je nakup nove garderobe.
    Zato v ponedeljek, 18.5 začnem z KR. Rada bi izgubila te pridobljene maščobne obloge, ne le zaradi videza temveč tudi zaradi zdravstvenih razlogov. Upam, da bom tokrat tudi s pomočjo in izkušnjami ostalih na tem forumu, uspela.
    p.s.: tudi sama s partnerjem načrtujeva družino zaradi česar je moja želja po izgubi kg še večja, ker vem, da bi mi bilo v nosečnosti še težje hujšati. srečno:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha

Lm dobrodosla.
    Aicha

Ponavadi se moski zredijo po poroki.:wink:
    • CommentAuthorlm

hvala,

že res to velja za moške, ampak moj se še zaenkrat kar dobro drži, sicer pa je kar športno aktiven...jaz pa...ampak sedaj sem pripravljena in odločno bom stopala svojemu cilju nasproti;)

lm
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):