Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorpetra_90
    • CommentTime14. Apr 2009

Lep pozdrav vsem! Sem 20letna Petra iz okolice Ptuja in imam (tako kot mnogi na tem forumu) težave z odvečnimi kilogrami in s kožo.Ker sem dokaj majhna se mi kilogrami še zato bolj opazijo-merim 152 cm in imam 57kg.Vem da boste mnogi rekli,da nimam pretirano preveč kil,ampak ko se pogledam v ogledalo,izgledam kot da bi imela 20kil preveč!Pa tudi drugi mi presodijo dosti več kilogramov kot jih v resnici imam,kar me zelo prizadene.Po vsem telesu imam ohlapno kožo polno celulita in strij,..nevem več kaj naj storim..Bliža se poletje in bojim se da ne bom upala oblečti kratkih majčk,kaj šele kopalk (najbolj imam ohlapno kožo na rokah in trebuhu.) Rada bi v 2 mesecih izgubila vsaj 7kilogramov in se vsaj mejčkeno znebila ohlapne kože,celulita in strij! Glede izgube kilogramov sem že nekaj splanirala,ampak glede kože res nevem kaj naj storim..Ima kdo kakšen nasvet?? Vesela bom vsakega odgovora!!
    že vnaprej hvala!

Sončen pozdrav!! Petra:winkkiss:
    •  
      CommentAuthornjegova

Petra...gibanje,zdrava hrana...žal ne preostane kaj drugega...Strije ne grejo nikoli popolnoma stran...na žalost...Naj pa ti povem...tudi sama sem tako majhna,imam 6 cm več kot ti in enako let... te popolnoma razumem kako ti je...ampak moraaš sama pri sebi razčistit kako in kaj in bo šlo,boš videla....Tukaj lahko dobiš podporo in motivacijo,kaj boš pa resnično naredila zase pa je odvisno od tebe...Boš videla,da bo šlo...:smile:
    •  
      CommentAuthorVandolina

Petra pridi na našo stran 90. dnevna ločevalna dieta. Jemo in hujšamo.
    Za ohlapno kožo bo treba malo potelovadit kot je rekla njegova.

Lp Vandolina
    •  
      CommentAuthorAicha

Petra in zelo intenzivna vadba ce hoces kozo uniciti.
    Aicha
    • CommentAuthormonchy93
    • CommentTime12. Jul 2009

zdravo sem nova tukaj
    stara sem 15 in imam 90 kg
    rada bo shujšala 30kg da bi bila do septembra kot nova
    katera dieta bi mi najbolj ustrezala
    ali mi bi dieta z zelenjavno juho
    prosem pomagajte mi
    prosem
    •  
      CommentAuthorVandolina

Ni šans, da shujšaš 30, halo 30 kg???????? do septembra.:cry::shamed::sad::devil:
    •  
      CommentAuthorAicha

Pa kaj se ze vsi norca delate?
    Kako dolgo si porabila, da si ugotovila, da je 90 kg prevec?
    In saj se nisi v mesecu dni zredila?
    Toliko casa kot si pridobivala teh 30 kg toliko casa ali pa se vec bos rabila, da jih izgubis.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime13. Jul 2009

Aicha dekle je staro šele 15 let? Halo, kje je pa mamica, da ti pomaga?
    •  
      CommentAuthorAicha

Vem ja.
    Jaz ne morem vec.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina

Jaz nevem kaj je ratalo na tem forumu. Same trinajstletnice se oglašajo s preveliko težo. Ja kje so pa mame oz. starši? To mi pa tudi ni jasno.
    Otroci takole brskajo in prosijo za nasvete, to ni prav. Starši pa ....!!!!
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime14. Jul 2009

Ja pocitnice so se zacele.
    In na morje se gre.
    Sedaj pa panika.
    Aicha
    •  
      CommentAuthoraisha

AICHA, tvoj komentar je bil malo nepotreben.

Tukaj je stran za vse, če je punca stara 15 let, ji bomo pač določene stvari obrazložili, glede na to, da ji (sramotno) očitno starši ne znajo, če pa je neka oseba, ki preganja čas na tej strani, se jo bo pa odstranilo.
    Če pa komu ni do komentiranja ali ne vem kaj odgovoriti, pa rajši vidim da ne piše komentarjev vse povprek.
    •  
      CommentAuthorAicha

To je bil samo P.S. na vse komentarje.
    Si prebrala vse?
    Kako shujsati 30 kg do septembra.
    Kaj pa je tvoj komentar na to?
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina

:shocked::shocked:
    •  
      CommentAuthorTalita
    • CommentTime15. Jul 2009

monchy93, če imaš voljo do kuhanja, se lahko lotiš ločevalne diete: http://www.smsdieta.si/dieta/90-dnevna-locevalna-dieta/
    Vendar izguba 30 kg je pa malo preveč, tudi če se izredno potrudiš. Zadaj si raje cilj, da shujšaš do Novega leta! Kakih minus 10-15 kg pa s pridnostjo lahko dosežeš do septembra. Tudi s tem lahko presenetiš druge.
    Jaz sem trenutno na jajčni dieti, s katero sem zelo zadovoljna: http://www.smsdieta.si/dieta/hitra-dieta-z-jajci/

Sicer pa imaš prikazane diete tudi tukaj: http://www.smsdieta.si/diete/
    •  
      CommentAuthoraisha

Moj komentar sem že opredelila.
    Septembra punca najbrž ne gre na morje, ampak bi rada shujšala.
    Se mi pa zdi, da nekdo preganja čas-najbolj naš, zato je nesmiselno, da še karkoli odgovarjamo takim osebam.
    •  
      CommentAuthorAicha

No to sem si tudi mislila jaz.
    Aicha
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):