![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.
sem pripravil pripomoček v excelu za vse, ki si želite shujšati ali obdržati fit telo. Preizkusite ga, če pa boste imeli kaka vprašanja pa pišite na aerobikazadebele@gmail.com.

dobite ga tukaj: http://www.shrani.si/f/16/XE/3oHpfdK8/fit-kal-10b.xls

.
.
Od 15.4.09 sem izgubil 2,5kg, v prvih dneh verjetno precej vode. Bomo videli kako dolgo bom zdržal 

). Dostavljajo nam in tako vem, da je vedno enaka porcija, danes je bilo celo manj riža kot ponavadi, pa sem sem bil enako sit pri 3/4 porcije kot prej pri celi. Seveda se piščancu z mandeljni nisem mogel upret pa sem zmazal vse.
Bom videl na katero stran se bo to obesilo (če se sploh bo, saj ne jem več ob TV - čips, roladice, sladoled,...).

Prav tako je lažje vzdrževati pulz v ciljnem območju. Meni v glavnem je super. Po vasi pa se nikakor ne spravim teč zaradi tistega psa in škodoželjnih pogledov starcev in stark z oken...

jaz jo bom porabla... 
1 do 47 od 47