Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorbojanaga
    • CommentTime22. Apr 2009

Dobavljam REDUCTIL 15 mg brez recepta za 44,00 EUR! GSM: 051648940

Pri nas se dobijo za 49,00 samo na recept!
    • CommentAuthorbojanaga

Dobavljam REDUCTIL 15 mg brez recepta za 44,00 EUR! GSM: 051648940

Pri nas se dobijo za 49,00 samo na recept!
    •  
      CommentAuthorVandolina

Uf
    •  
      CommentAuthorAicha

Prav tecni so postali.

Jaz pa garantiram shujsanje 30- 40 kg na leto in tudi to, da se ne boste zredili nazaj.
    Vsak se zaveze, da bo ma mesec shujsal 2-4 kg.
    Ce ne bo bo za vsak neizgubljen kg placal 1000 evrov.
    Aicha
    • CommentAuthorpaulina
    • CommentTime23. Apr 2009

ha,ha,ha Aicha:devil:
    •  
      CommentAuthorVandolina

Ne 1000, kar 10.000 evrov. To bi bilo boljše.
    Ha, ha.

Vandolina
    •  
      CommentAuthorAicha

No saj bi tudi 1000 bilo dosti, da bi lahko lepo ugodno zivela.
    :devil:
    Aicha
    • CommentAuthorsandrinna
    • CommentTime29. Apr 2009

Pozdravček vsem na forumu! V bistvu sem se prijavila samo iz enega razloga...da vam povem svoje izkušnje o Reductil tabletah.
    Zgledalo je nekako takole; Nikoli nisem bila suhica pa vendar(kot ugotavljam sedaj)niti debela. Bila sem pač bolj polna pa vendar sem si noro želela imeti manj kilogramov in, saj veste, tisto lepo postavo. Ko sem svojemu zdravniku omenila željon po Reductilu se je samo smehljal in rekel, da tega še zdaleč ne rabim. Samo za predstavo povem, da sem tedaj imela 72kg pri 170cm. Torej, zdravnik reductila ni dal, ker pa sem bila jaz prepričana da ga potrebujem, sem, ko sem izvedela, da se ga na Hrvaškem dobi brez recepta seveda odšla naravnost tja in si kupila 2 škatlici (cena je bila cca.280kn za eno). Da ne dolgovezim, poanta je ta, da sem še po nekaj škatlicah res shujšala in to za 10kg in zdelo se mi je super, čeprav so me stranski učinki vneto opozarjali, da nekaj ni prav. Glavoboli, nespečnost, izsušena usta, neenakomerno dihanje, potenje, dregetavica, popolna nesposobnost koncentracije, srbečica po celem telesu, hrapava koža, občutljive oči na svetlobo, mravljinci po okočinah...Pa sem vztrajala, češ, bom suha. Mineva četrti mesec odkar tablet ne jemljem več, pa me še vedno zjutrjaj bolijo ledvice tako močno, da moram vstati tako da se zvrnem na trebuh, težko se zberem in bog ne daj da grem na sonce brez sončnih očal...poleg tega vse kar zaužijem nima okusa. Vsaj zaenkrat v hrani prav nič ne uživam, dostikrat mi je tudin slabo če pojem kaj krepkejšega. Po laboratorijskih raziskavah so ugotovili, da imam zelo slabo kri, kar je seveda posledica tega, kako malo in slabo sem jedla ko sem jemala Reductil. Izrazito se mi je povečalo tudi delovanje ščitnice tako da zdaj poleg tega, da sem stalno nervozna razdražljiva tudi pogrešam moje oblinice, ki se mi danes, ko gledam slikice od nazaj zdijo nadvse simpatične in privlačne. Danes tehtam 58 kg in vsi ki me poznajo od prej se zgražajo...bojda sem celo strašna ko oblečem kaj bolj oprijetega in menda(česar se zdaj zavedam tudi sama)izgledala stokrat bolje prej. Moja mamica se je celo zjokala ko me je videla, in obžalovala, da mi je kdaj v šali nežno rekla hruška debeluška.
    Zato Vam priporočam in svetujem le eno!!! Če se odločite jemati te ali druge podobne tablete nikar, ampak res nikar ne pretiravajte! Sama vem, da bi si danes raje kupila kolo in samo po sebi malček manj jedla. :))
    :bigsmile::wink:
    •  
      CommentAuthorVandolina

Sandrinna večina na forumu nas opozarja ostale "mladino", da naj hujšajo raje z 90. dnevno ločevalno dieto, kot pa
    da bi jemale bilokatere tabletke za to in ono.
    Žalostno je, da mora človek na svoji koži občutiti to, kar nekateri opozarjajo. Stranski učinki so lahko zelo hudi, adijo ledvice
    in še kaj drugega.

Sandrinna drži se, želim ti veliko zdravja

Hvala za tvojo izpoved, čeprav je žalostna.

Lp Vandolina
    :sad:
    •  
      CommentAuthorAicha

Sandrinna hvala da si to delila z nami.
    Za zanamke kot bi rekla Jagoda.

Seveda ti zelim vse najboljse in pazi na zdravje imas samo eno.
    Aicha
    • CommentAuthorlina.klik
    • CommentTime26. May 2009

Sandrinna, kako dolgo si pa jemala Reductil, da si shujšala 14kg in da imaš sedaj takšne težave?
    ..ki vsekakor niso prijetne! Saj ne rečem, verjetno vsak drugače reagira, ampak takšnih težav si pa res noben ne želi! Pa si jemala kar takoj 15mg-ske ali najprej 10mg in tako naprej..?
    Zdravniki že vedo, komu in koliko le teh tablet predpisat, ane.

Upam, da boš hitro boljše!
    •  
      CommentAuthorAicha

Saj vidis, da jih ni predpisal zdravnik.
    Najhujse je, da jih jemljes brez zdravniskega nadzora.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina

Katastrofa, zafuraš si lahko celo življenje!!!!:cry:
    • CommentAuthorAnaly
    • CommentTime30. May 2009

Vse te tablete, sirupi, oblizi in podobno je en sam lari-fari.. ampak je razumljivo da se ljudje "navlečejo" na vse to, saj v tistem obupu ko se samega sebe ne mores gledat in ne preneses, poleg tega pa vidis edino tolazbo v hrani in se nisi pripravljen psihicno nehat nazirat, je logicno da se ljudje zatecejo v nekaj kar samo spijes 1x dnevno, jes vse in nic ne telovadis,poleg tega pa kao shujsas.. na koncu bodo vsi ugotovili da je vse prevara, od tega ni nobene koristi, samo denar gre.brezveze je govoriti proti tem preparatom, ker tisti ki bo hotel, ga bo ze uporabil, ceprav sam ve da ne bo iz tega nic..
    tako da ko ugotovite da je vse to brezveze, zacnite v glavi..vsi bi radi spili tableto 1x dnevno ali si nalepiti obliz ki bi deloval 24 ur na dan in bili vitki, siti...vendar vemo da brez telovadbe in odrekanja ne bo nic..

l.p
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime31. May 2009

Jaz bi tudi eno tabletko na dan in jedla bi vse.
    Pa se telovadila ne bi in bi imela super postavo...
    Sanje, sanje...
    Resnicnost je dosti bolj kruta, odrekanje hrani, paziti kaj jes, telovadba in gibanje.
    AIcha
    • CommentAuthorcandy5
    • CommentTime6. Jun 2009

Pozdravljene vse !! Nekaj časa že spremljam različne forume na temo hujšanja. In me je res presenetlo kako si pomagate in stojite ob strani z raznimi nasveti ,ker ko si v takšni situaciji rabiš nujno to .Nekoga ,ki razume vse te tegobe. Po rojstvu tretjega malčka nikakor ,da gredo kg.dol .Prej sem vsakič shujšala tud do 25 kg.do odhoda v službo.Sedaj pa nikakor ne gre nevem kaj je to .Vstrajam nekje do 1 meseca pol pa spet po starem.Tamali je že tri leta in dost mam tega. Saj nočem bit nevem neka afna .Ampak mislim,da je bil čas da sem poiskala zdravniško pomoč ker sama ne zmorem ! Zdravnica me je pregledala in mi predpisala Reductil .Ter svetovala ,da prihajam redno na kontrole ,kar se meni zdi vredu. Navodila so bila naj veliko pijem ,se gibam in se izogibam visoko kalorični hrani .Mislim ,da vsi vemo kera je .Zaenkrat se počutim ok. Res je nisem lačna ,vendar si pripravim obroke na vsake par ur in pojem seveda.Samo sem pogrešala te razne prigrizke in pojedine ko gredo otroci spat.Čeprav nisem bila lačna .Mislim ,da sem jedla kar iz navade zvečer umirjeno.Vemo pa kaj to pomeni.NO da še povem ,da sem na reductilu od 1.6. ..In srčno upam ,da mi bo uspelo . Vstrajat in spremenit navade . Moram bit zdrava zavoljo sebe in otrok .Rada bi se dobro počutila v svoji koži. Hvala za možnost ,da delim svoje misli z vami.!!!:wink:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime7. Jun 2009

Koliko pa si tezka, visoka in stara?
    Aicha
    • CommentAuthorcandy5
    • CommentTime7. Jun 2009

POZDRAVLJENE !! No imam 37 let ,visoka sem 160 cm , ter težžžžka 87kg. Mnogo preveč za dobro počutje. Grem nadaljevat z kuhanjem kosila .To je preizkušnja in pol.Manj bom pojedla pa bo počas. Pa več solate .In pol še češnje . lep pozdrav. pa sončno nedeljo .
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime7. Jun 2009

Ce goljufas sama sebe in zeldcek tako, da se najes velike sklede solate in potem se cesnje je to zelo dobro. Imas obcutek, da si tako zelooo sita, malo si pojedla v kalorijah in cez cas lahko spet pojes skledo solate in se do sitega najes.
    Za kosilo pa enostavno zmanjsaj porcijo. Prepolovi jo.
    In nikoli res nikoli ne jej ostankov za otroci.
    Aicha
    • CommentAuthorcandy55
    • CommentTime7. Jun 2009

JA saj vem .Evo nisem naprimer sedaj jedla mladga krompirčka ampak juhco čisto sam z korenčkom ,pol pa perutnino brez kože seveda in solatko .Čez čas bom si privoščila te češnje .In pol kasnej navaden lahki jogurt .Tag da to je to . V bistvu manj basanja. Ostankov za otroci že prej nisem jedla ,ker jih spodbujam ,da si vzamejo sami koliko mislijo pojest ,če pa še želijo pa si lahko še vzamejo.Oni nimajo teh težav zaenkrat in upam ,da jih nebodo.Pri njih bolj pazim kaj jim pripravim za jest.Sicer so pa sami športniki tako,da tud tist pokurijo. Zvečer pa itak ni obilne večerje. Saj pravim,da sem ga pol jaz biksala s tem prenajedanjem zvečer ko se vse umiri pa hops na hrano.Kot ,da je to lah edini užitek pol. Ko gre dan proti koncu. Hvala za vse misli.:wink:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime7. Jun 2009

Rajsi si zvecer privosci cas zase in kaj romanticnega:wink:
    Aicha
    • CommentAuthorcandy55
    • CommentTime7. Jun 2009

Ja sej !! :smile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime7. Jun 2009

:wink:
    • CommentAuthorcandy55
    • CommentTime8. Jun 2009

živ. Sporočam,da mam krizo kot nek zasvojenec . In se vprašam ,če res nisem. SITOST IN TIŠČANJE OD HRANE . To pa res ni ok. po tednu dni prva kriza ta huda. Nevem zakaj ,ker sem cel dan jedla obroke , ki sem mela pripravljene.Upam,da bo zjutraj boljše !? Moram vstrajat in prebrodit to krizo. In je fajn ,da se lahko tako zamotim in odmislim hrano. Kaj bi bilo če bi že zdaj popustila.? DOBR , da ste tu že zdaj mi je lažje ,ko lahko s kom delim svojo krizo in misli saj vem ,da razumete.No za sedaj tolk ,če me bo še stisnil v tem času bom vsekakor kar skočila in kaj odtipkala .Vela ! čao.:neutral:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime9. Jun 2009

Ti kar olajsaj duso tu smo ceprav ob zelo razlicnih urah.
    Lepo pa je, ko lahko svojo stisko s kom delis.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime9. Jun 2009

Candy55 nisi edina, da se tako počutiš. 1.7.2009 bo eno leto od kar sem pričela s hujšnjem. Včasih pa me prime, da bi požrla
    vse kar mi pride pod roke. Hvala bogu, sem se dobro pripravila na 90. dnevno ločevalno dieto, tako da se še pravi čas zaustavim.
    Se mi pa kar sline cedijo za kakšno hrano. Pa najbo to čokolada ali pa drobni prigrizki. Ko me prime si naredim velik kozarec nesladkane limonade in si oluščim kakšen arašid, pa se še spomnim kakšna sem bila pred letom dni, pa me požrešnost mine.

Lep pozdrav in drži se Vandolina
    • CommentAuthorcandy55
    • CommentTime9. Jun 2009

:smile:Ej super ste. Res . Nisem podlegla skušnjavi včeraj ,sem pa bila blizu. Tako sem prebrodila zgleda prvo krizo. Danes je bilo pa vredu.Zjutraj ko sem se zbudila ni bilo nobenih težav z psiho.Sem se kar seb nasmejala kako je bilo snoč. No pa je šlo tud to

mim ,zaenkrat je pa ta trenutek vse še vredu.Upam ,da bo še naprej.
    Ste pa super rešitev .Sploh pa v takšnih kriznih situacijah. Hvala za potporo.:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime9. Jun 2009

Še to začela sem s 107 kg in danes imam 79-80 kg.
    • CommentAuthorcandy55
    • CommentTime9. Jun 2009

čestitke ! ! ! Sem brez besed ! Dobr projekt ..:wink:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime9. Jun 2009

Da se se jaz pohvalim, spet se mi je umirila zelja po sladkem in mi ne manjka vsaki dan nekaj sladkega.
    Koncno.
    Kokice pa bom tako crtala.
    In sladoled.
    Aicha
    • CommentAuthorcandy55
    • CommentTime10. Jun 2009

To pa je treba ,kar velik volje. Sem na istem tud jaz.Sladkarije so moje sovražnice. In kaj delamo z našimi sovražniki? Ignoriramo jih !!! Po najboljših močeh. Zakaj pa kokice ? Saj pravijo polna usta prazna rit . ? :smile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime10. Jun 2009

Ne imajo 430 kcal v 100 g ena vrecka, kar je prevec za povecerek. Midva oba pojeva eno vrecko.
    Tako, da to je slaba razvada, ki jo bom crtala.
    Ali pa ne bom vecerjala.
    Aicha
    • CommentAuthorcandy55
    • CommentTime11. Jun 2009

Ajih ne delaš sama . Ali pa v loncu ali pa v tistem aparatu in pol veš ,kaj in kako in česa kolk .:wink:
    •  
      CommentAuthorAicha

Ja v mikrovalovni.
    Aicha
    • CommentAuthorcandy55

Pa še vedno tolk kcal ?:neutral:
    •  
      CommentAuthorVandolina

Aicha jaz imam tisti strojček za kokice, vanje se vsuje ena merica in je brez soli, sladkorja in seveda brez vsake maščobe. Te pa res ne morejo redit! Jaz pravim kokicam stiropor.
    •  
      CommentAuthorAicha

Ja ce jih delas v strojcku. V mikrovalovni pa imajo mascobo in je toliko kalorij, light jih imajo malo manj.
    Jaz budalo sem skozi mislila, da ima vrecka 230 kcal in sem jih brez slabe vesti jedla.
    Sedaj pa nic vec.
    Aicha
    • CommentAuthorcandy 55
    • CommentTime12. Jun 2009

Dobr bi bilo tist strojček nabavit za kokice delat . Da se ne lovimo okol teh kalorij Tu se pa ve ,da je sam koruzika ! Mislim ,da ni tolk drag . Mi smo ga včasih mel pa sem ga 3 leta nazaj dala sosedi ,ker je sam gužvo delal.na leto smo si mogoče pripravili 5 krat . No sedaj pa bi prav prišel .Bom še razmislila ,če nabavimo al ne .:neutral:
    • CommentAuthorcandy 55
    • CommentTime12. Jun 2009

:trompet: gremo na ples :boogie:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime13. Jun 2009

Kaj se se dobi za kupit?
    Eni na ples, drugi pa v sluzbi. Kje je tu pravica?
    Aicha
    • CommentAuthorcandy 55
    • CommentTime13. Jun 2009

Zamenjaj službo. Jaz sem jo ravno zarad tega .Dost mi je bilo ,po 13,5 letih.Tak ritem ni glih vredu za organizem . Seveda ,če se le da . Pa praznike pa vikende skratka skoz v akciji .Plača pa da ne rečem .Beda .
    Sedaj tud ni standart kaj rožnat ampak se počutim boljš .Pa še fušam lahko.Vikende sem fraj in praznike prav tako. Super glede na prej !
    Dans sem pa jedla komplet kosilo ,seveda v manjših količinah .Mam pa slabo vest pa nevem zakaj saj nisem pretiravala. Prav želela sem si normalno jest . ( ribo,rižek ,solata zelena ,še prej pa juhca ,mal juhce.) .Riba v foliji podušena z začimbami v pečici.:shamed::neutral:
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):