![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.
Telovadbe ne maram,diete bi se težko držala.Kaj naj?Dva dni skoraj nič ne jem(solata,prepečenec,jajca)Takooooooooo sem lačna.Kaj naj jem zjutraj?Vedno sem jedla kruh,margarino in marmelado ali kaj podobnega,Obožujem sladkarije,torte,čips,cocacolo.Joj zdaj sem še bolj lačna.POMAGAJTE MI;PROSIM!!!!!!!
solata te ne bo redila... samo pač telo bo skladiščilo vse kar dobi, če boš stradala... no v glavnem prvo kot prvo, ne smeš pričakovati, da boš shujšala do poletja naprimer 40 kg... ampak če boš šla na ločevalno dieto lahko do poletja daš dol vsaj 15, če ne še več kg, kar je super! Drugo z dieto ti ni treba pričet JUTRI ampak naprimer... vzemi si zdaj dan-dva in natančno preuči ločevalno dieto... pojdi si iskat rinino knjigo http://www.idrija.ws/upload/images/6254big.jpg ... prodajajo jo vsepovsot ... v glavnem preberi vse o tej dieti, jej normalno ta dva dni... samo ne prenajedaj se z raznimi sladkarijami, hamburgerji itd... pač ta dva dni imej normalno in se psihično pripravi na dieto.Poglej mogoče še kaj je kdo dosegel s to dieto itd... da boš dobila zagon... tako da pojdi na to dieto, ker s tem, da nič ne ješ boš dosegla najslabše: Nič ne boš jedla potem pa naenkrat boš imela vsega dost in napdalja hladilnik ( vem iz lastnih izkušenj) in spet boš na začetku... pri ločevalni pa ješ vse kar hočeš, še torte, ki jih imaš zelo rada!

...ker raje hujša s poli salamo?

-4 kg

)