Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

1.  
    pozdravljenii !!:bigsmile:
    mislim da te diskusije še ni....pa malo poklepetajmo o čokoladi in njenih pozitivnih in negativnih učinkih..

že kar nekajkrat sem zasledila članke o nenavadnih dietah..med njimi je bil tudi članek o dieti s čokolado..mene osebno dieta ni prepričala,saj res dvomim da bi lahko kdo
    s čokolado shujšal:confused:..jaz bi bila potem v tem primeru že anoreksična :shamed:

zanima me če je še kdo zasledil kakšne podobne zadeve o čokoladi in če je komu mogoče uspelo že shujšati s čokolado.
    kaj si mislite o čokoladi in katera najmanj redi :smile:?..
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime25. Apr 2009

Zdej pa že pretiravaš? Če bi bilo kaj uspeha, da bi se hujšalo s čokolado, bi nas bilo veliko na taki shujševalni?!!!!
    Verjamem, da imaš rada čokolado, ampak, da boš pa znjo shujšala, halo???:shocked:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime25. Apr 2009

Ce uspes pojesti eno 70% cokoldao na dan in cisto nivc drugega, lahko reces, da si na 500 kcal dieti.
    In potem hujsas.
    Daj no punca.
    Aicha
    • CommentAuthormarjetka_
    • CommentTime26. Apr 2009

dieta s čokolado ? :bigsmile:

uf ja....kaj bi dala ! :sad:
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):