Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorhilary
    • CommentTime1. May 2009

Sem najstnica(skoraj 15let), nisem lih zadovolna s svojo postavo, drugi pa mi govorijo da sem lepa.No bila sem tudi že anoreksična,zdaj pa se mi zdi da sem spet debela.Nebi hujšala me pa zanima, če zdaj res mi še ni treba skrbet, ker rastem?
    • CommentAuthorhilary
    • CommentTime1. May 2009

Prosim, če mi lahko kdo pomaga:cry::smile::cry::cry::cry::cry::cry::smile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime1. May 2009

Malo premalo podatkov.
    Aicha
    Povej kaj vec
    • CommentAuthorhilary
    • CommentTime1. May 2009

aha sem stara skoraj 15 let sem visoka 153cm in tehtam 49.9kg
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime1. May 2009

Potem pa nehaj razmisljati o hujsanju pridobi si samo zdrave prehranjevalne navade.
    Aicha
    • CommentAuthorhilary
    • CommentTime1. May 2009

Ja problem je samo v tem, da doma nimamo kaj dosti sadja in zelenjave, čeprav bi jaz to jedla, saj sem probala veliko takih stvari pri sestrični in mi je bilo všeč.
    Hilary
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime2. May 2009

Saj sadje in zelenjava niso samo zdravi je se kaj drugega.
    Kaj pa jes tako cez dan?
    A.
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime2. May 2009

Pa povej mami, da bi jedla malo več zelenjave in sadja. Pa je problem rešen, ali ne.
    • CommentAuthorVtech
    • CommentTime3. May 2009

Zakaj bi že hujšala, tvoj ITM je ravno pravi? Brezveze se s tem obremenjevat, samo pazi koliko poješ, pa malo se razgibavaj.
    • CommentAuthorpaulina
    • CommentTime4. May 2009

Zdravo hilary!
    Moja hči je stara 15 let,165cm in ima 60 kg in je na dieti tako kot jaz.Zgleda ima moje gene.Jaz mislim,da se človek mora paziti tam nekje od 15 leta naprej,ker se mu upočasni rast.Jaz se nisem pazila,zato bolj pazim na hčerko,da ne bi bila kot jaz.Še nikoli v življenju nisem pojedla toliko zelenjave,solate,sadja in zdrave hrane kot sedaj in ne boste verjeli všeč mi je.Hilary samo zdravo se začni prehranjevati pa bo.Kaj pa ti pravzaprav ješ?Kaj ti mami kuha?
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime4. May 2009

Bravo Paulina, tudi jaz se strinjam steboj. Če si podvržen debelosti, je potrebno otroku pravočasno vcepiti v glavo, da
    bo moral paziti na prehrano, čene, ojoj. Jaz in brat sva bolj po očetu in grozno je, da sva oba šla preko vseh mej, jaz 107 kg, brat pa
    menda okoli 140 kg! Zato pa se bratove hčerke grozno bojita debelosti in vedno ločujeta hrano in jesta kot dve ptički.

Ukrepati je potrebno pravočasno. Tudi jaz nisem do sedaj nikoli pojedla toliko zelenjave kot sedaj. Počutim pa se veliko bolje.:cry:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime4. May 2009

Paulina cestitam, da pazis na hcerko, v dvoje bo lazje.
    Aicha
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):