Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorhilary
    • CommentTime1. May 2009

Sem še mlada, toda postajam vse bolj zrela.Do zdaj nisem sploh še imela fanta, toda me zanima kako veš kateri moški je pravi zate.Saj si želim imeti resne zveze, čeprav bi imela v življenju samo enega moškega.Prosim poklepetajte z mano.:smile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime1. May 2009

Nonsens
    • CommentAuthorhilary
    • CommentTime1. May 2009

No jaz sem pač oprla to diskusijo,sem mislila da bi bila zanimiva.Tisto, ko sem napisala da bi imela samo enega moškega v življenju,nisem mislila da bi imela samo enega, sem mislila v tem smislu, da ko bi imela prvega fanta in če bi vidla da je pravi, nebi iskala drugega, tem primeru bi imela samo enega fanta,ker bi bil prvi in zadnji.
    Oprosti če nima diskusija nobenega pomena,sem mislila da bi to koga zanimalo.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime2. May 2009

Ves me smo starejse, vecinoma porocene pa nas ta diskusija ne zanima prevec.:wink:
    A.
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime2. May 2009

Ja, ja res nas to ne zanima. Mogoče pa bo zanimalo katero mlajšo.
    • CommentAuthormarjetka_
    • CommentTime5. May 2009

hey hey :D

nisem ravno več najstnica..imam 20 let..in sem s fantom trenutno 3 leta skupaj :smile:
    glede na to,da sem zasledila da imaš komaj 15 let...mislim da boš mogla malo počakat...tudi meni je nekaj časa vzelo da sem našla koga resnega.
    3 leta mogoče še ni nič v primerjavi z nekaterimi ki imajo partnerja ali partnerko že celo življenje in so z njim/njo srečno poročeni...vendar ko pride pravi
    že sčasoma vidiš da je nekaj posebnega :bigsmile:

imaš še celo življenje pred sabo in nekega dne bo že prišel tisti pravi :wink:

srečno*
    • CommentAuthorMarty
    • CommentTime8. May 2009

hilary, čemu taka želja po resni zcezi v tako mladih letih?? najprej se mal znor pa pol v resno zvezo, da ti ne bo potem žal. no ja, enim je to pač kul, če gredo zgodaj v resno zvezo in v tej ostanejo celo življenje. jaz zase vem, da je bilo pravilno, da sem nekaj let imela svobodo, in nato stopila v resno zvezo....pa še ta je prišla naključno, iznenada, nepričakovano, nenačrtovano. moja sestra je tud v zvezi že 10 let , začela je tudi pri petnajstih. včasih se mi zdi, da že ne vesta kaj bi sama s sabo......živita vsak pri sebi, ker ni denarja za stanovanje itd.
    mogoče pa tebi manjka kakšno prijateljstvo, pa si zato želiš bližine fanta? Punca, nikamor se ti ne mudi.....to so te pubertetniške fore......sej ko boš starejša in se uzrla nazaj, boš na to čisto drugače gledala.
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):