Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

1.  
    pozdravljene/i!!!
    sem sandra. stara sem 27 let. tehtam 110 kg pri 170 cm. katastrofa , vem! prosim, priporočajte mi dieto za začetek. do augusta bi zelo rada shujšala za 25 do 35 kg. nujno.
    vse , ki ste že probale različne diete, prosim svetujte mi, katera je za začetek najprimernejša za mene.

hvala vam!!:sad:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime12. May 2009

Ne mores shujsati 30 kg v dveh mesecih.
    Kaj si se v 2 zredila na teh 110?
    Pojdi na 90 dnevno dieto ali pa na hitro dieto z jajci za zacetek.
    Potem pa na 90-dnevno.
    Pocasi naprej.
    Aicha.
    • CommentAuthorSimon13
    • CommentTime12. May 2009

Žal lahko 30 kg shujšaš najhitreje v 4 mesecih in še to težko! Tudi jaz svetujem, da greš na 3 mesečno loečvalno dieto in, če se boš res strogo držala bo šlo dol okoli 16 kg-vs dveh mesecih! Ampak se res strogo drži ločevanja živil in pa telovadi. Če te zanima kaj več o ločevalni napiši!

LP, Simon:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime12. May 2009 urejeno

Sandra1982 tudi jaz sem imela skoraj enako kilažo in sem z ločevalno dieto v 90. dneh "zgubila" 20 kg.
    Kar loti se je in to takoj, čas tako hitro beži in poletje bo kmalu tu.

Lp Vandolina
  2.  
    Olla...
    jaz se nikakoor ne morem lotit dijete :S poletje je že tu jaz oa mam še zmeri 65 kg ... visoka sem pa 173 cm....
    rada bi imela 58 kg pa mi nikakor ne uspe .... :S
    a je možno da shujšam u 2 mesecih 7 kg ??? .....hmmmm.....

hvala *
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime24. May 2009

Mozno, ce se bos drzala diete.
    Aicha
    • CommentAuthorSimon13

Seveda je možno! Ampak brez diete ne bo šlo...
    •  
      CommentAuthorVandolina

Začni, da nebo poletje prej tukaj kot boš ti zgubila kilce.
  3.  
    hvala za podporo :D jutri začnem !! :D oz.danes ....sem že hehehe **:shamed:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime25. May 2009

No da vidimo, jaz sem do 14:11 na postu z beljakovinami.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina

Jaz pa z vodo
    •  
      CommentAuthorAicha

Meni je ratalo nic se nisem mucila.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina

Meni tudi, je bila super ura za luno držat.:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime26. May 2009

Sedaj se grem tehtat.
    Bomo videli.:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime26. May 2009

53.9 kg.
    A.

Pocutim se super.
    • CommentAuthoranny
    • CommentTime28. May 2009 urejeno

ewo js sm pa nova...uglavnm moja zgodba....sm mela 2 let nzaj pr višini 175 cm 62 kg....pa sm shujšala u 2 mescih is eno svojo dieto za 10 kg..is tem d sm tluvadla ....no do lanskega morja so se mi kile začele naberat in sm kr naenkrat pršla spet na 62 kg..pa sm umes spet shujšala..pa se spet zrdila pa take fore ...tko d sm že pršla na kilažo 66 kg..zdeii jih mam 64-63 kg..sam je pa zdeii problem k nimam motivacije shujšat..PUMAGITE MI PROOSM!!...rada bi pa zgubla ene 5-6 kg...
    HWAALAAA USM K MI BOTE PROBAL PUMAGAT!!
    ana
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime28. May 2009 urejeno

Anny mal povej koliko si stara. Mislim pa da pri tvoji velikosti nisi pretirano okrogla. Drugače pa jej več sadja in zelenjave pa malo manj kruha in sladkih stvari. Pa veliko gibanja.
    Pomagat si boš morala sama, mi pa te bomo spodbujali in ti dali kakšen nasvet.:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime28. May 2009

Pomagati si moras sama, tako da zacnes.
    Ostalo pa sledi potem.
    Aicha
    • CommentAuthoranny
    • CommentTime29. May 2009

ja seii to wem...sam pr men je fuul prublem sldkrija...kr ne morm se ji udrečt...
    • CommentAuthorSimon13

Anny poglej en ti mora to povedat :smile: ... enostavno je, če boš vedno pojedla kos čokolade, ko ti bo zapasolo, se ne boš nikoli odvadla jest čokolade, torte, bonbonov, poškotov itd... vsake tooliko si lahko privoščiš, ampak ne pretiravat. Postopoma znižuj količino sladkega in se boš odvadila, ker najbrž tudi sama veš, če se ne boš odrekla sladkem (vsaj malo)neboš hujšala, toliko kot če bi se odrekla sladkemu... tudi jaz imam rad čokolado, pa sem se ji pač odrekel, pojem jo samo takrat, ko mi reeees paše sladko, da me že glava boli. Nič te ne obtožujem itd... sam pomagat ti hočem :bigsmile: :smile:
    • CommentAuthoranny

seii k js wem d je use to u moj glav...kao d je kr treba pujest neki sladkega...bom dele resno probala..pa spuručim kok caita sm zdržala.....ker js ud same hrane neb mela niti 55 kg..k take t prave hrane js fuul mal pujem!..sei drgač to ne pumen z zmažn eno celo milko..sam dost sladkga pujem..
    •  
      CommentAuthorAicha

Zakaj se sprenevedas.
    AIcha
    • CommentAuthoranny

seii drgač točn wem kom tko pujem use..k si zapisujm čist use....sam rada bi čist nehala is sldkrijo...tko d dons mi je že ratal...:)....upam pa d me niste nrobe rzumel..se ne nažeram is cukrrijo..sam usak dan rpujem neki sladkega..u normalnih kuličinah itak..
    •  
      CommentAuthorAicha

Saj ves, da postanes odvisen tudi od sladkarij?
    In ce jih ne jes imas krizo kot vsak narkoman, palkoholik, kadilec in vsi, ki so z necim zasvojeni.
    Tako, da svoj problem resuj v smislu odvajanja od sladkega.
    Aicha
    • CommentAuthorAnaly
    • CommentTime30. May 2009

moras si zadati cilj, naprimer da hočes do enega določenega realnega datuma nositi kofekcijsko stevilko manj in tehtati kolikor si pač zadas..Potem ko se hočes pregresiti si reces, cakaj malo ali hočem sedaj cokolado ali hočem lepo zgledat..morte vedet da brez odrekanja ni lepega izgleda, to si je treba vsak dan govort. Vse je stvar samokontrole, reces si ali bom deleba ali suha, tretjega ni.. eni zdrzijo nekoliko dlje, eni hitro nehajo, ampak ce si zadamo en cilj ( da hočes na naslednjih razprodajah priti namesto 40 v 38) mislim da bi moralo it, vse je samo stvar volje. vsaj meni se je tako ratalo prepolovit. govorim ti iz izkusenj.. ko dosezes nek soliden cilj, pa si privoscis za nagrado shopping, savno ali kaj podobnega, konec koncev ce ze ne gre, lahko tudi cokoladico, ampak je veliko vec stvari v katerih se lahko uziva,kot pa v hrani..

ko sem dosegla 5kg manj sem si sla kupit manjse hlace kot nagrado , ko je slo dodatnih 5 sem sla v savno..ni hrana vse v zivljenju!!

upam da bo pomagalo kej, ker meni je. ;)

l.p
    •  
      CommentAuthorAicha

Imas prav.
    Pa se novica: prijatelj star 40 let je v 4 mesecih shujsal 15 kg. Zmanjsal je obroke obvezno jedel 5x, 2 malici (en sadez) opustil kruh, krompir, testenine in riz,jedel je zelenjavo in meso.
    Izgleda fenomenalno.
    Samo voljo in zeljo je treba imeti.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime30. May 2009 urejeno

Anny, oprosti da to napišem.. mislim da hodiš v šolo. Sleng pusti doma za prijatelje, tukaj pa piši vsaj tako razumljivo, da te bomo razumeli. Ne ponavljaj se kako imaš rada sladkarije in kako jih ne moreš pustit, to je lari fari. Če hočeš kaj naredit zase, boš upoštevala nasvetem ki ti jih damo.
    Poslušaj Simona. On je mladenič, ki hodi še v osnovno šolo, pa nič ne uporablja neke napol napisane besede in sploh. Zelo pameten fant. Poslušaj kaj ti on svetuje. In nisi napisala koliko si stara!!!!!!:sad::shocked::angry:
    :jumping:
    •  
      CommentAuthornjegova

Se popolnoma strinjam z kozoroginjo, Analy in Aicho.
    • CommentAuthorAnaly

se strinjam s simonom. Vse je u glavi, ce si bos skos ponavljala in govorila da ne mores pustiti sladkarij ( kot si jaz govorim za cigarete ), potem je logicno da jih ne bos pustila. Jaz sem rabila 3 mesece za 18 kg, ampak je bilo treba tect vsak dan in se niti enkrat ne pregresit v vsem tem casu. Logicno je da gre 1kg na en teden,tako da ne mores pricakovati da bos zgubila 35kg v 3 mescih, enostavno ne gre.ce si postavis realne cilje je vse lazje in se ne razocaras.
    •  
      CommentAuthorAicha

Jutri je luna ob 5:22?
    Mislim, da je.
    Jaz pijem samo jogurte.
    Aicha
    • CommentAuthoranny
    • CommentTime1. Jun 2009

stara sm 24...zdeii usak dan telovadm...jem zdravo hrano...se še u čem pregrešim...sam pučas bo šlo...tko d upam na najbolše!
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime1. Jun 2009

V nedeljo je bil 1. krajec! Polna luna pa je v nedeljo ob 20,12 uri.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime1. Jun 2009

Ja prvi krajec sem mislila.
    V nedeljo pa bom videla ker sem nocna, kako bo.
    Samo mislim, da ne bo zneslo.
    Aicha

Pa zjutraj me je ze glava bolela od lakote, ker nisem jedla ravno ob 5:30.
    In potem sem do 10 tih pojedla jabolko in ob 12-tih se mi je ze mesalo.
    Sem morala popiti Aspirin.
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime1. Jun 2009

Nima smisla pretiravat. A si še sama?
    :sad:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime1. Jun 2009

Saj nisem. Morala bi zjutraj popiti se jogurt pa kaj ko ne morem.
    Ja se sem sama do 12. tega.
    :cry::cry:
    Grem sedaj spat.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime1. Jun 2009

Nočko
    • CommentAuthorAnaly
    • CommentTime1. Jun 2009

Aicha,nima smisla stradat...nekaj lahkoga lahko pojes.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime2. Jun 2009

Pa saj me poznas.
    Aicha
    • CommentAuthoranny
    • CommentTime2. Jun 2009

sldkarije ne jem več..:)...zdei imam pa eno novo težavo..VEČERJA!....ali bi mi lahko pomagali z nasveti kako naj se je odavdim?
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime2. Jun 2009

Tako da ne jes zvecer.
    Imej malo bolj pozo kosilo za malico pojej kaksno jabolko in potem nic vec.
    Ali pa bodi zelo, zelo zaposlena.
    In ves kaj prosim daj pisi malo bolj nam starim prijazno.
    Da te razumemo.
    Aicha
    • CommentAuthoranny
    • CommentTime2. Jun 2009

problem je v tem, da imam kosilo ob 13.30 in do 18.00 ne čutim nobene želje po hrani.potem pa mi zapaše...in vedno kaj pojem..kar me zelo moti..
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime2. Jun 2009

Pa jej ob 18. potem pa ne vec. Ce gres pozno spat je to se sprejemljiva ura.
    Aicha
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):